Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 27 тема

• 80 649
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Аз съм с Aptos бързо беше възстановяването при мен, но честно казано и резултат няма особен,
не бих поставила повече, по скоро друг тип процедури евентуално.
Би ли споделила при кой-лекар си ги поставяла и колко конеца, както и колко време след процедурата си прекарала  в кьщи. Извинявам се ако вече си споделяла това
при др.Етугов 4 конеца поставих и известно време си ходих подута, но не е  нещо фатално, още на следващия ден можеш да излизаш, но сегга търся друг вариант за повдигане на бузите и изглаждане на назолабиалните, тъй като товс не е вариант.

# 541
  • Бургас
Добър вариант за повдигане на бузи и изглаждане на назолабиалните е ендоскопски  midface lift.Издържа по указания на Стоянов до 10 години,прави се най-добре на възраст м/у 40-50 ,но още събирам смелост и пари.Хихи Simple SmileПреди 40 годни има други по- леки методи за поддръжка,а след 50 ,ендоскопският не е така ефективен.

# 542
А цената знаете ли каква е , ако може да споделите

# 543
  • Бургас
Само да споделя ,че Стоянов си е цифроман Simple Smile 5000 евро с фиксация.

# 544
Олеее каква цена е обявил !!!!!

# 545
Аз това не мога да разбера какво е фейслифт с фиксация и какво е без фиксация?

# 546
Добър вариант за повдигане на бузи и изглаждане на назолабиалните е ендоскопски  midface lift.Издържа по указания на Стоянов до 10 години,прави се най-добре на възраст м/у 40-50 ,но още събирам смелост и пари.Хихи Simple SmileПреди 40 годни има други по- леки методи за поддръжка,а след 50 ,ендоскопският не е така ефективен.
да,  бях на консултация при него и в момента нямаше сертификат за нужната апаратура за ендоскопски лифтинг, каза ми да се обадя май месец да проверя дали са я получили

# 547
Др.Денкова отвори клиника във Варна .
Който се интересуваше може да види страницата й.

Ако Георгиевски дойде , след отзивите тук - бих му се доверила .

# 548
Д-р. Галина Монева (преди работеше в Инканто) също е отворила собствена клиника  - Его Естетик във Варна от една седмица.

# 549
Бреее, а в Бургас?!

На мен Чолакова ми каза да ползвам крем с висок фактор, защото често при излагане на слънце там където има филър се получавала пигментация Peace

На някой да му се е случвало там където е поставен филъра да се обособяват тъмни петна?

# 550
  • в 1001-та нощ
На мен не ми се е случвало. Вчера правих Radiesse, инжектираното количество е близо 4 мл. и лицето е доста приятно напомпано  Innocent Интересно ми е да видя как ще се развива резултата в следващите 1-6 месеца.

# 551
  • София
Това не е ли много голямо количество? Ти си млада.

# 552
Алена , колко ти струваше удоволствието ако може да споделиш. Мерси

# 553
Алена, масаж правиш ли след Радиеса?
На  мъжът ми днес сложи Чолакова 2 мл. Трудно влизаше канюлата имаше фиброза лека, сега от ръчкането е бая подут като нажилен от нещо. Тя каза без масаж, но по спомен тук някой беше казал да се масажира.
Някакви специални грижи? Не каза да пие повече от обичайно вода. Ефекта след 4-седмица. Да видим...
Алена, по колко е по твоя лекар 1 мл?

А кодовете са с Вообела нали? Каква е цената ма мл в София? Да сравня.

# 554
Някъде четох, че една седмица не трябва да се пие алкохол. А аз пих по чаша вино в деня на скин бустер и в този след. Каляшева ми каза само да не се подлагам на сауна и парна баня.
Вече съм по-добре, колежка ме пита знам ли как съм се нацапала с химикалка по лицето Joy. Имам още 4 синки, но поне не болят.

4 мл. и на мен ми се струва страшно много.
Алена, колко мл сложи за пръв път и кога беше той?

Общи условия

Активация на акаунт