iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 109

• 54 370
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
 Току що направих една поръчка и при завършването и се сетих, че нямам пари във виртуала. Приключих я и вкарах пари в картата, но статусът на поръчката все още е Waiting for Payment. Проверих - парите си стоят във виртуалната карта.
Трябва ли аз да направя нещо допълнително, за да ги дръпнат или да чакам още?

# 496
Пускам полезно предложение с БД.

Код за 5% отстъпка FJR559

# 497
  • София
Продължение на драмата с акаунта и поръчката през Iherb:
Здравейте, момичета.Аз да споделя продължението.1-во-писах отново на спорта им-няма отговор до момента.
2-ро -писахме си в чата.Направиха ресет,но нямаше промяна.Чата продължи детето-извиках я да помага. Тя между другото каза,че отсреща е робот(първите им въпроси са еднакви,каквото и да си им писал преди това,отговарят и питат едно и също.)Проблемът се оказа профилът през Гугъл акаунта.Няма начин да се впишеш през профила си през Гугъл акаунта,ако вече веднъж си излязъл от него.Вписването е през полето вдясно”Login in Goole account/Facebook”Курсора автоматично застава на полето вляво,където е вписването през имейл адрес/телефон и очаква данните да се попълнят там.Оказа се,че за да ползвам същия gmail, трябва да бъде изтрит профила,а това може да стане само когато ти като собственик го направиш,а за да го направиш,трябва да влезеш в профила си.Параграф 22.Помолихме ги да деактивират профила и междувременно изтрих данните си за карта,адреси,телефон през мобилното приложение.Създадох нов профил с друг имейл.Успях да дори да пусна поръчка,върнаха обратна информация,че е shipping.До тук  добре.Отдъхнах си….Да,ама не...След 2-3 часа нещо ме човъркаше и се опитах да влезна през мобилния,и познайте какво?Отново Греда!Съобщението беше”We can't find an account associated with the credentials you've entered. Try again or reset your password”.И отново в чата.Отговорът беше”Upon checking your account, it appears here that it was deactivated by our Verification Department. Your order is already shipped out with a tracking number of 1LS7262054480156-1. You can monitor the status of this order using this tracking.
We are sorry that there is no information provided by them why the account is deactivated as we only have a limited information in your account”И така пак ще чакам,за да си влезна в профила 24/48 часа,но затова пък 1 вата поръчка пътува.Голям напредък!

Здравейте момичета,искам отново да споделя с вас,че има развитие по темата-както бях писала преди като направих нов акаунт и поръчах през него,го деактивираха.Поръчката беше изпълнена и доставена,но останах с 2 неактивни акаунта и от оттогава водя кореспонденция съпорта и чата на iherb.Най-после получих мейл,че 1-вият акаунт е вече активен,и да,наистина е така.Този акаунт,както бях споменала е през Гугъл профила ми.Длъжна съм да добавя,че проблемът не е бил с вписването в сайта през Гугъл акаунта,а просто е чакал да бъде "пипнат"от точния човек.Обяснението,че нямам достъп нито до 1-вия,нито до 2-рия си профил е,че системата е засякла,че ползвам повече акаунти и 2-рият автоматично е деактивиран.Писах им,че ако можех да влезна в 1-вия,нямаше да се наложи да ги моля да го деактивират,за да открия 2-ри.
Сега вече мога да кажа,че драмата приключи,но за съжаление все още нямам отг.защо от 14 до 30 март профилът ми е бил недостъпен.
Пиша този пост,в случай,че съм подвела някой,че проблемът е с входа през Google account-а,а очевидно не е така.

# 498
Моля, препоръчайте ми фолиева киселина подходяща при анемия.
Благодаря!
Flowers Hibiscus

# 499
  • София
Току що направих една поръчка и при завършването и се сетих, че нямам пари във виртуала. Приключих я и вкарах пари в картата, но статусът на поръчката все още е Waiting for Payment. Проверих - парите си стоят във виртуалната карта.
Трябва ли аз да направя нещо допълнително, за да ги дръпнат или да чакам още?
През Modify на поръчката, въвеждаш отново данните на картата и завършваш плащането

Моля, препоръчайте ми фолиева киселина подходяща при анемия.
Благодаря!
Flowers Hibiscus
Ето, избери си:
https://www.iherb.com/pr/Solgar-Folate-as-Metafolin-400-mcg-100-Tablets/14274
https://www.iherb.com/pr/Jarrow-Formulas-Methyl-Folate-400-mcg-60-Capsules/42778
https://www.iherb.com/pr/Doctor-s-Best-Fully-Active-Folate-400-w … Veggie-Caps/38067
- приема се след хранене

* * * * * *
 код   DDHACID  15% намаление
на  Hyaluronic Acid Serum & Cream
ХК серум&крем
- валиден от 01.04 до 02.04 - 20:00ч
- еднократен
- може да се ползва с персонален код - още 5% намаление

Последна редакция: пн, 01 апр 2019, 20:44 от denis.

# 500
  • Пловдив
bongobongo, Субтотала ти е над 30лв и е за митница.

# 501
При вас има ли някакво забавяне с пратките след като вече са на бг земя?
При проверка на тракинг номера на страницата на dhl ми пише, че на 25 март е пристигнало в София.
Вече сме една седмица след това и все още нямам известие от местния клон на пощата.
До сега никога не ми се е налагало да проверявам дори тракинг номера, тъй като винаги са идвали средно за 10 дни.

# 502
  • София
..::V.I.P::.. Отивай в пощенския клон и си търси пратката. Често се губят известия.

# 503
  • Somewhere over the Rainbow
Денис, висока ли е дозата на биотина в този продукт: https://www.iherb.com/pr/Sports-Research-Biotin-with-Organic-Coc … ie-Softgels/80608 ?

# 504
Здравейте момичета,

този продукт https://www.iherb.com/pr/Mizon-Hyaluronic-Acid-100-1-01-fl-oz-30-ml/88600

е с безплатна доставка до България и е от промоцията Daily Deals 15% off Hyaluronic Acid Serum & Cream
Use Promo Code: DDHACID at Checkout

iHerb® код:   AHV8274

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 01:56 от natalia1

# 505

Ордер тотал е 29.01 лв. Затова представяш извлечение от банката. Дори и да го спрат плащам 1.50 лв. и го взимам без проблем. Иначе, ако гледам да нагодя на 100% субтотал ,се обезсмисля лоялти кредита и губиш всичко заради доставката. 🙂

# 506
  • София
Зависи за какво ще се приема. По принцип, това е висока доза.
При захарен диабет напр., може да се приема до 15 000мкг, за ИР е около 2000мкг.
Ако има генетични мутации / напр.,  не може да усвояваш вит. гр. В - ФК, В12, В6 и т.н., в по-голям процент, напр. 75%, това налага прием на по-високи дози Биотин, защото, най-вероятно, не усвояваш и него/
Или, когато бебето страда от т.н. люспи по скалпа (cradle cap)- майката, която кърми бебето, трябва да приема високи дози Биотин, над 6 до 10 000мкг., като бебето получава много по-малко. Биотинът е много полезен и за кожата, не само за косата.
Високите дози Биотин, може да причинят акне - за да избегнеш това, може да го приемаш през 10-на дни, с поне 10-15 дни почивка + Пантотенова киселина. Ако нямаш подобен проблем, може да изпиеш и цялата опаковка  - ти се преценяваш.

# 507
  • София
При вас има ли някакво забавяне с пратките след като вече са на бг земя?
При проверка на тракинг номера на страницата на dhl ми пише, че на 25 март е пристигнало в София.
Вече сме една седмица след това и все още нямам известие от местния клон на пощата.
До сега никога не ми се е налагало да проверявам дори тракинг номера, тъй като винаги са идвали средно за 10 дни.
Аз имам две пратки на 27-ми влезли в БГ. Едната я взех от пощата, другата я няма - нито в пощата , нито митническо. В събота ще ходя до митницата да си я търся

# 508
  • в обкръжаващия ме хаос

Ордер тотал е 29.01 лв. Затова представяш извлечение от банката. Дори и да го спрат плащам 1.50 лв. и го взимам без проблем. Иначе, ако гледам да нагодя на 100% субтотал ,се обезсмисля лоялти кредита и губиш всичко заради доставката. 🙂
Днес получих известие, че пратка под 30 лв. е задържана на митница и се чудя къде да отида - в митницата или в пощата? Благодаря предварително Hug 

# 509
На митница трябва да отидеш.

Код за 5-10 % отстъпка от iHerb - SDB331

Общи условия

Активация на акаунт