iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 109

• 54 355
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Денис да за 5-HTP става въпрос. Благодаря ти Gift Heart
Това някой май го беше поръчал https://www.iherb.com/pr/Heather-s-Tummy-Care-Organic-Acacia-Sen … 16-oz-453-g/16509 . Може ли отзиви- действа ли, прием ........ Благодаря предварително Simple Smile
Tова са фибри от акация - поръчвам ги от време на време. Допадат ми много. Имат леко, меко действие, но все пак, ако се приемат за първи път, е добре да се започне с ниска доза и да се приема много вода - това важи за всички фибри.
Тези са разтворими и полезни за СЧТ /диария, запек, Синдром на раздразненото черво, колит и т.н., действат и като ПреБ/
Може да се добавят към храната, която се консумира.
Аз ги разбърквам с малко кисело мляко - изяждам и след това пия много вода.
ПП.
Може да се ползват и от деца, над 12 год.
Дозата за тях е около 1/2 от тази за възрастни
ППП.
Най-общо, дозата фибри която трябва да се приема на ден - от храна и добавки е:
- за жени 20-30 грама
- за мъже 30-40 грама

iHerb® код:   YUL919
за първа поръчка 10% намаление, за следващи поръчки - 5%

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 07:36 от denis.

# 631
denis , беше писала назад за промоция 10% на омега3, валидно ли е и до кога беше?

Току що ми се обадиха от пощата, че имам пратка, а по тракинкг от 02.04 е в САЩ още. Последно време не обновяват информация.

# 632
# 633
  • София
Седмични промоции
валидни до  17.04 - 20.00 ч. н. вр.  
до 15% намаление на марките:

...следващ   код   DDCGNCCC   15% намаление
на  CGN, Collagen Coconut Creamer
- валиден от 11.04 до 12.04 - 20:00ч
- еднократен
- може да се ползва с персонален код (още 5% намаление)

Уикенд код  DDSPIR    15% намаление
на  Spirulina
- валиден от 12.04 до 15.04 - 20:00ч
- еднократен
- може да се ползва с персонален код (още 5% намаление)

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 12:25 от denis.

# 634
  • Бургас
Здравейте! Denis, имаме отскоро вкъщи дифузер и искам да взема някакво масло с цел ароматерапия - нещо, което да слагам в стаята преди заспиване примерно ( чета какви ли не отзиви за масла и направо открих една малка наука ) и масло, което да слагам при хрема примерно на малката?
Четох за on guard na dottera, но ми е висока цената, има ли някакъв аналог в iherb?
Предварително благодаря ! Simple Smile

# 635
Не мога да разбера рибеното масло на Carlson Labs участва ли в промоцията??? Пише ми че е -10% в кошницата , а когато го добавя не ми отразява никакво намаление...

# 636
  • София
Здравейте,
Искам да поръчам две опаковки от този колаген https://www.iherb.com/pr/Zint-Grass-Fed-Beef-Collagen-Hydrolyzed … 3&reftype=rec
Нямам опит с пазаруване от чуждестранни сайтове.
Мога ли да се комбинирам с някого от Вас? От гр. София съм.
Ще си платя всички доставки.

Благодаря!

# 637
Не мога да разбера рибеното масло на Carlson Labs участва ли в промоцията??? Пише ми че е -10% в кошницата , а когато го добавя не ми отразява никакво намаление...

Редовно им се случва напоследък като пуснат промоциите да не се отразяват, после ги оправят
ако не ти е спешно изчакай, може би ще ги оправят до няколко часа

# 638
  • София
И аз го поръчвам доста често, но сега излиза съобщение че не е в промоцията:
" Ineligible for this promotion"

# 639
  • София
Изглеждат еднакви. Може да има малка разлика в състава или другите, помощни елементи, в зависимост от това, за кой пазар е предназначен продукта. В Европа има по-голям брой забранени вещества от САЩ и Канада. Но този продукт, може и да е внос и състава да не е променян. Трябва да попиташ вносителя.

Feline
Има тема за маслата - попитай там за повече информация - кое за какво се ползва, странични ефекти и т.н.
Аз мога да помогна само в избора на по-хубав продукт.

# 640
Благодаря, Денис! Този българският продукт изглежда хубав, мисля да го пробвам.

Feline, точен аналог на ОнГард на Дотерра е това масло https://www.iherb.com/pr/Plant-Therapy-100-Pure-Essential-Oils-G … fl-oz-30-ml/84793
Страхотно е! Изчакай да стане налично. Даже преди малко го добавих във водата и чистих с него. Марката е уникална, има специални продукти KidSafe https://www.iherb.com/c/plant-therapy
Писах на iHerb да добавят още от техните масла, дано го направят.

Код за отстъпка LNN252

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 14:28 от Lisa.

# 641
  • Бургас
Реших уж да спестя някой лев и да поръчам до адреса на превозвач в Англия. Но аз ли нещо съм бляла по нощите или пак е бил бъгнат сайта и не ми е дал всичките опции, но се прецаках. Доставката си беше с класиците DHL, малко по-бавна отколкото до БГ и по-скъпа, тъй като снощи получих "честитката" че дължа данък близо 4 лири и такса към Роял Мейл от 8 лири и така за пратка от 21 евро плащам към 29лв общо... Късмет Sad И ще чакам още десетина дена докато дойде кашончето!
Та друг, ако го прави, изрично да гледа да чеква Йодел като доставчик, с плащане директно на таксите, че иначе греда Wink

# 642
  • have faith and be patient ..
На кой доставчик пращате?

# 643
Здравейте момичета във вторник поръчах за първи път от сайта на ихерб, но все още стои на статус Processing, два пъти писах на хелп деск, но ме уверяваха, че ще я изпратят скоро, за първи път ми е и нямам опит с този сайт, по толкова време ли ги обработват по принцип или само първия път е така. Благодаря ви предварително за отговора  Simple Smile

# 644
  • Бургас
На кой доставчик пращате?
Аз услугите на Габиели ползвам обикновено (uktobg).

Общи условия

Активация на акаунт