Дяволското гърло Тема 3 "Зло се събуди"

• 43 150
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
Ами искат да внушат , че убиецът е в семейството на Филип.
1. Баща му, който до тук е с най-ясно изразен мотив.
2. Брат му, който като психопрофил се доближава максимално до този на убиеца.
3. Филип , ако случайно страда от разстройство на личността.

За мен пък изобщо няма нищо общо с това, което си изброила.
Убиецът ли?
Не знам дали има, просто продукцията на този етап опитва да насочва зрителя в тази насока.

# 571
Ако се окаже Филип ще е тъжно. Но пък нали това казаха, да внимаваме към кой герой имаме симпатии, защото ще плачем накрая 😳.

И все пак, предпочитам убиецът да е бил пред очите ни през цялото време и да не сме забелязали дребни детайли. Така при повторно гледане на всички епизоди на куп ще е и тересно.

# 572
  • Mediterraneo
Имам предвид, че лично аз не се чувствам изобщо насочена в тази посока. Нито усещам такова насочване от страна на продукцията.

# 573
Ами искат да внушат , че убиецът е в семейството на Филип.
1. Баща му, който до тук е с най-ясно изразен мотив.
2. Брат му, който като психопрофил се доближава максимално до този на убиеца.
3. Филип , ако случайно страда от разстройство на личността.

За мен пък изобщо няма нищо общо с това, което си изброила.

И за мен също.
Какъв е мотивът на бащата?
За мен той е най-малко подозрителен.

# 574
  • София
Тъкмо щях да попитам защо Денолюбов няма да учатва повече. Героят му (забравих името) снощи си бачкаше нормално човекът, така изведнъж къде ще ходи? Любимец ми е той, с тия лафчета направо ме уби Grinning Но предполагам скоро ще разберем. И аз забелязах, че на снимката беше истинският мъж на Теодора, не знам защо така са го решили, малко ми е зловещо да го използват за образа на мъртвец.

# 575
Мотивът на бащата, може да бъде разклащането на поста на кмета и намърдването му в политиката. Изглежда, като човек , който не би се спрял пред нищо.

# 576
Защо братът да се доближава най- много до профила на убиеца? Всъщност, какъв е този профил? За брата знаем, че е храднокръвен, пада си самотник, познава планината  и има здрава психика и силен характер, който се опълчва даже на бащата. Ама това не го прави потенциален убиец. От братята, Филип е по- подозрителен, има и вътрешно противоречие, не успява да се противопостави на баща им. Само, че не знам какъв мотив би имал . 

# 577
Профилът е на хладнокръвен мъж с добри познания по анатомия, вероятно и ловец, познава планината, умее да си прикрива следите, спокойно може да се каже и социопат.
Асен според мен отговоря до голяма степен. Освен това трудно се вписва в обществени рамки и норми. Не бих го нарекла социопат, но да кажем голям бунтар със сигурност.
Аз не казвам, че той е убиецът просто това ми прави на пръв поглед впечатление.
Явно ви засягам с разсъжденията си и ще гледам да не го правя повече.. ще коментирам само каквото виждам, а не каквото си мисля.

# 578
Ако е Филип, не ми се връзва защо иска Мия да остане. Та чак притисна кмета, да поиска връщането й от София. Не е ли по-логично да му е удобно нея да я няма и да не му се пречка. Освен ако няма раздвоение на личността, което ще ми дойде в повече. Но пък такъв психически феномен 😂, не пасва с грешките от миналото. Или ако в миналото не си е пил хапчетата .... шегувам се 🤣.

# 579
Мотивът на бащата, може да бъде разклащането на поста на кмета и намърдването му в политиката. Изглежда, като човек , който не би се спрял пред нищо.

Съмнява ме Чанов да ги поръчва, още повече пък с такъв мотив.
За мен в убийствата има много лично отношение към жертвите.
Не вярвам да са просто поръчка, без знание дали на стария Чанов или някой друг.

# 580
Аз не казвам, че е така казвам как повърхностно изглежда...

Както и да е спирам наистина с моите разсъждения.

# 581
Няма такова нещо BadBlueYesпросто и аз си разсъждавам. На мен Асен не ми се вписва в калъпа за социопат и смахнат сериен убиец просто. Това, че обича планината не го прави задължително асоциален. Може и моите разсъждения да не са м правилната насока, но един от най- жестоките серийни убийци в историята е бил доста привлекателен и обаятелен мъж, а жените са му се лепели като мухи. Мисълта ми е, че не винаги психопатнити наклонности имат такива проявления. Ама  май много задълбавам😜😁

# 582
А ако Мия е замесена с убийствата? Възможно е съпругът и да е убит от някоя от двете жертви и тя да търси отмъщение убивайки го/ги.

# 583
За Тед Бънди ли става дума, че ми стана интересно 😂

# 584
Да, за Тед Бънди.

Общи условия

Активация на акаунт