Дяволското гърло Тема 3 "Зло се събуди"

• 43 135
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Мотивът на бащата, може да бъде разклащането на поста на кмета и намърдването му в политиката. Изглежда, като човек , който не би се спрял пред нищо.

Не знам дали насочват или не, но аз снощи се усъмних в бащата. Първо, Мия каза на Филип да не изключва вероятността убиеца да е краен националист. После дадоха речта на бащата, в която се изказваше против бежанците, че планината била наша и т.н. Определено иска да настрои хората против бежанците, упорито настояваше Халид/Хамид да подпише самопризнания, като по този начин ще излезе, че бежанец е убиеца и това ще налее вода в мелницата му - политически амбиции за кметското място.

# 586
При повторно гледане на епизода май открих обяснението за Славчо.
Той казва на Филип “Тази сутрин стигнах пръв на скалата,както ми поръча”
Явно Мия е намерила трупа късно през деня.Действието се развива лятото т.е. стъмва се по късно.Ако е намерила трупа примерно при залез слънце това значи,че са отложили огледа за рано сутринта на другия ден.Славчо отива рано сутринта,за да отцепи района, примерно 4-5часа,затова носи фенерче.Намира парите слиза до трупа,изпуска си ключодържателя,звънна му телефона тези от палатката чуват мелодията.Толкова са напушени,че не могат да кажат от кога е това което са чули видели

# 587
Аз не казвам, че е така казвам как повърхностно изглежда...

Както и да е спирам наистина с моите разсъждения.

Недей така, темата е всеки да си сподели мнението, да изкаже гледна точка, предположения и т.н.
Няма лошо в това, просто съм на мнение, че Чанов не е поръчител на убийствата.

Иначе със сигурност има нещо общо с разни схеми и далавери, но не и лично с убийствата.

# 588
Снимките на филма са от 2017 година. Днес гледах ФБ профила на Павела и имаше качени снимки.

# 589
Снимките на филма са от 2017 година. Днес гледах ФБ профила на Павела и имаше качени снимки.

Нищо не разбрах.
Какво искаш да кажеш, че е имало качени снимки?

# 590

Нищо не разбрах.
Какво искаш да кажеш, че е имало качени снимки?

Да ! През 2017 г

# 591
Тоест, искаш да ни кажеш, че сериала е сниман през 2017? Това е ясно.

Аз първоначално те разбрах, че днес е имало нови снимки в профила й, т.е. че снимат пак.

# 592
Поне в края на епизода показаха лицето на  мъжа с ножа пред огъня.Май искат да ни наведат на мисълта,че този е убиеца🤔🤔🤔

# 593
Много добра игра на Духовникова в този епизод. На Карамазов не мога да повярвам още. Чудесна игра и на Лидия Инджова.

# 594
  • Mediterraneo
А Теодора като погледна отгоре от скалата не видя никакви пари.

# 595
Мен точно тези опити да бутнат подозренията ме карат да размишлявам в противоположната насока. Много ми е елементарно това- хоп, този е подозрителен,  сигурно той е убиеца, само трябва да чакаме развръзката. Ако така са изградили интригата, значи са доста далече от доброто криминале.
Редактирам се, че се сетих нещо. От двамата братя, по- голям потенциал да препатка, според мен, има Филип. Той  е по- лабилния, с  по- слаба психика- историята с кучето, с якето, последния му разговор с Асен, че не може да се справи, думите на брат му, че той няма вина. Може би в миналото на Филип има някаква сериозна травма, за която само  ни намекват, но още не се знае каква е. 

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 14:44 от Phenix

# 596
И аз така мисля.
На пръв поглед Асен изглежда най-подходящ да е убиецът и точно затова не буди съмнение у мен.

# 597
Едва три серии сме видяли. Рано е за убиеца, не мислите ли? Тепърва ще видим още нови персонажи.

# 598
Много добра игра на Духовникова в този епизод. На Карамазов не мога да повярвам още. Чудесна игра и на Лидия Инджова.
На мен пък много ми преиграва. То въртене на очи, кълчене на устата и винаги е навряна в лицето на някой и говори през зъби.

# 599
При повторно гледане на епизода май открих обяснението за Славчо.
Той казва на Филип “Тази сутрин стигнах пръв на скалата,както ми поръча”
Явно Мия е намерила трупа късно през деня.Действието се развива лятото т.е. стъмва се по късно.Ако е намерила трупа примерно при залез слънце това значи,че са отложили огледа за рано сутринта на другия ден.Славчо отива рано сутринта,за да отцепи района, примерно 4-5часа,затова носи фенерче.Намира парите слиза до трупа,изпуска си ключодържателя,звънна му телефона тези от палатката чуват мелодията.Толкова са напушени,че не могат да кажат от кога е това което са чули видели
Това вече разяснява нещата, но явно никой не го е чул, че Филип го е пратил.

Общи условия

Активация на акаунт