Ма нещо се е свила, качвайки се по стълбите. Дано не я разболеят от нещо смъртоносно!

Ели
Хъши
Хелънче
мерси за всичко споделено 

А Чачко ох ами малко се е поналял или този ефект е заради брадата
Или се подготвя за новите сезони на Пазителя или пък му предстои да се въведе във вид за предстоящите снимки .Той е хубав и талантлив и само малко му трябва да свали и пак ще си бъде супер 

сладки са.

мерси за снимките и видеята 
Това е рядко срещано тъпо животно
Толкова озлобя срещу Есма ,че изобщо не и пука ,че с интригата която заплете разваля живота на дъщеря си
Решила е да разведе Ипек и при това да стане по грозен и гаден начин
Извърши толкова глупости за една серия ,че направо ми е от черна по-черна
И това всичкото защото не можа да стане тя главна във фондацията и от злоба и ненавист към Есма си го изкара уж върху Фикрет ,но в крайна сметка от действията и ще страдат дъщеря и и внуците и
Добре ,че Фикрет на края му дойде ума в главата и отиде да поговори с Ипек и сега в следващата серия ще се сдобрят и всичко ще се оправи 

Психоложката много добре направи ,че предложи на Адем да направят следващите сеанси с Дилара така двамата ще имат възможност да си разяснят всичко ,но в присъствието на трети човек ,който е неутрален и гледа много трезво на нещата.Докторката оправи мозъка на Адем ,та със сигурност ще се справи и с Дилара и проблемите и сигурна съм. 

такова е ежедневието, такъв е реалния живот. Мен ме подразни преекспонирането за премълчаванео от Сурейя за неволно чутия разговор с признанието на Окан. Направиха го голям проблем, особено Есма. И незаслужено я обиди. Какво като е чула, ами барабан ли да бие. Мисля че е деликатен момент и по добре да остане настрани, както и направи. Дали Есма щеше да постъпи иначе, или някой друг от конака знаейки реакцията на Фикрет.