Женени от пръв поглед < II сезон > тема 2

• 48 394
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
АМа Васето много грозно се върти и гледа все назад към гостите

# 556
  • София
Оле, майко Grinning

# 557
13 пъти казах, че не може да каже “не”, но вие си знаете вашето. Grinning

Чувствам се неловко като ги гледам.

А тази девойка съм аз, но в женски вариант. Аз също нямаше да мога да се прикрия и щях да въртя погледа.

# 558
Маминка показа змийски език...само бузки дала..Ама алоу жената сефте го вижда, то не е нормално да го замлящи.

# 559
  • Terra incognita
Ауу, свека почна да бълва отрова още в ритуалната зала 😂
Изглежда обиграна кобра.

# 560
LaughingМайка му извади страшни размишления, пък той много нетърпелив Laughing

# 561
А може и той да не я харесва...
Какво значи невъзпитана ... специално за реакцията и сега говоря... Има хора, не могат да се прикриват.
Едно е да не харесаш някой, друго е да го гледаш надменно. И на мен много ми личи, когато някой не ми допада. Може от стреса да се получи така, не знам, но тя изглеждаше сякаш са я заляли с вода.

# 562
Майката пък друга целувка чакала...изперкала и тя
Жената едвам се сдържа да избяга, тя друга целувка такова, нали...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 563
  • София
Дори фалшивите бракове не изглеждат толкова фалшиво.На мен ми беше неудобно да ги гледам, а там как са се почувствали, много нелепо се получи.

# 564
Чакайте да разбере дали е богаташ, ако е ще преглътне външността.

# 565
Той напорист, свекито и тя възмутена, а на булката и иде да побегне от погнуса. Циркът е пълен 😁

# 566
Леле, свекървата много зла бе. Същинска баба Джеврие в бг вариант хахаха

# 567
Олеволеошеоле ОЖас. Не гледам предаването по принцип ама мернах един смотаняк и тая русата. Той като я видя поне една усмивка да беше хвърлил. И тя горката лошо и стана. Такъв темерут пък чак да й изберат.. На рекламите ги гледах другите добре са ги напаснали.

# 568
  • Тра-ла-ла
Майка ми гледа предаването и каза, че младоженците не са се подписали в регистъра, а на добавен бял лист.

# 569
Мускули ли търсела ? Че на нея такъв не и отива

Общи условия

Активация на акаунт