Женени от пръв поглед < II сезон > тема 2

• 48 308
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Ужас... жал ми е за Никифор, голяма беля му дойде на главата. Тези match maker - и да си заврат всички сертификати в на кучето ауспуха... Rolling Eyes

# 631
много  ми е готин мерал. Дебел симпатяга за гушкане.

# 632
Систъра няма ли да се включи?
Ай, сакън Joy

# 633
  • Брюксел / София
Какъвто и да е Никифор, не заслужава това “чудо”.
Тази е обречена да е самотна “принцеса”. Толкова ограничено и посредствено същество, ужасна е.
Нито е някаква неземна красавица, нито е възпитана, нито изглежда добре, на какво отгоре са всички тези изисквания към отсрещния човек?! Отврат  жена на средна възраст с разсъждения на 15 годишна девойка.
Мерал се оказа доста приятен и добре възпитан. Мн похвално. Ивана леко простее и е немотивирано превъзбудена в поведението си, но изглежда доволна и явно се чувства добре.
Изпуснах другата двойка, те харесаха ли се?

# 634
Божее, голям майтап тая Василена. Може и да е смотан Никифор, но е последния и шанс някой да я вземе

# 635
  • Terra incognita
Само ядене й е в главата на Ивана. Вчера Мерал й говори сериозни неща, тя не спря да тъпче суши като невидяла.
Днес пак- сокчета, чипсове, пък при вида на пастата изпадна в делириум.

# 636
  • Тра-ла-ла
Систъра няма ли да се включи?
Трябваше систърчето да омъжат за някой Laughing Още по-голям сеир щеше да е. Струва ми се, че и тя е стара мома

# 637
Принцеса била..с кайма и кашкавал сигурно 😂😂

Тези двамата са достойна конкуренция на сръбските си колеги 😂😂

# 638
  • 221B Baker Street
Аз съм пълна дупка - до работа ходя и с автобус и с метро.Joy

Да бе и аз.... Направо да се скрия някъде
Аз съм още по-зле - ходя пеш!!! Ни кола, ни метро, ни дявол!!!

# 639
Сега умувам тия от предаването с кого точно се гаврят - с Никифор или с принцесата?
Специалистите не казаха ли, че Василенка принцеската подсъзнателно търси мъж като Никифор?

# 640
Ми една от приятелките на Васето каза че му пожелава голям късмет, като си познава стоката.

# 641
Лелеее, за малко да се разплача от смях с тези двамата. На Никифор хумора ме кефи - пуска я леко по пързалката и й гледа сеира. Обаче направо са си родени един за друг тези двамата хахахаха. Тя има претенции за кола, той има претенции за целувки. Все пак са съпрузи Joy
А маминка /свеки/ имам чувството, че ако може ще влезе с тях и в стаята след сватбата, да види дали новата жена на синчето ще му пусне първата брачна нощ - щото нали са женени хахахаха

# 642
Свекървата ужасна - как не дала на мамин сладък да я целуне...

Принцеса била #Crazy?!?!

Ако няма и истинска първа брачна нощ...Драма.

# 643
  • София
Сега разбрах какво не ми харесва в нея, в лицето и зъбите на кон ми прилича.

# 644
Днес като гледах снимките на систъра във ФБ установих, че домашните ѝ снимки са от същия апартамент/къща, в която снимаха кадрите с Никифор. Май систъра, маминка и Никифор живеят все още заедно...

Общи условия

Активация на акаунт