Женени от пръв поглед < II сезон > тема 2

• 48 401
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • Terra incognita
Васииии не е ентусиазирана.
И аз не бих била 😂

# 526
Кумата на булката каза,че Васето очаква мъжкар с бицепси,трицепси,а то какво дойде  Whistling

# 527
  • Тра-ла-ла
Каква е историята с кумата на Никифор?

Майката му изглежда доста студена и властна. Систърчето отзад се пуфти и се чуди с какво да убие времето Laughing

# 528
  • София
Тези се гледат като отровени!

# 529
Ах, горката Василенка как гледаше към приятелката си, този поглед беше зов за помощ.

# 530
И на мен ми стана жал за човека, какъвто и да е не заслужава това отношение. А гостите на истеричката... 😖😖

# 531
Служителките по обредите са като от филм на Хичкок. Горките младоженци 🤣🤣🤣, но не тези...

# 532
Кумата на булката каза,че Васето очаква мъжкар с бицепси,трицепси,а то какво дойде  Whistling
Това май беше майка й.

# 533
Ужас тези свраки как гадно коментират човека, тяхната понеже Мис Свят та дрънка

Много грозна постъпка. Бицепси, трицепси искала...смях.

Поне не са в соц ритуалната зала.

# 534
Ее, много грозно въртене на очи от страна на гостите на Василена. Търсила била бицепси и трицепси, ми да си ги е търсела в реала, очи в очи, а не в такъв тип предаване.
Много ми е противна тази Василена, самото й излъчване не ми харесва.
Нямат никакво бъдеще тези двамата ( ако се оженят де, че то след рекламите ще видим Grinning )

# 535
Пълен ужас! Струва ми се, че и двамата бяха разочаровани😁

# 536
Каква е историята с кумата на Никифор?

Той беше писал във фб, че много благодари на кумата Цвети и т.н. Абе много дълги обяснения към нея и благодарности

# 537
Тази ще каже "не"на въпроса"съгласна ли сте",ще видите .И от там започват коментарите,"не очаквах това "и т.н.

# 538
Хора, много е нелепо , дават реклами а все още ми е смешна реакцията на гостите🤣🤣🤣

# 539
Ами всъщност и тя не е кой знае какво пък. Нейните познати реагират така, защото я познават и я знаят каква е претенция...макар да не виждам на какво отгоре.
А че той има вид на настъпан охлюв..ами така е, риск си е...в такова предаване са все пак...

Общи условия

Активация на акаунт