Женени от пръв поглед < II сезон > тема 2

• 48 304
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Те според мен и в едно легло няма да спят. Grinning

# 646
  • Тра-ла-ла
Днес като гледах снимките на систъра във ФБ установих, че домашните ѝ снимки са от същия апартамент/къща, в която снимаха кадрите с Никифор. Май систъра, маминка и Никифор живеят все още заедно...
Да, нали систърът беше изпляскала коментар във Фейса , че дано не й натресе булката у тях

# 647
Аз не мога да разбера Никифор защо не се хвана с кумата..

# 648
Днес като гледах снимките на систъра във ФБ установих, че домашните ѝ снимки са от същия апартамент/къща, в която снимаха кадрите с Никифор. Май систъра, маминка и Никифор живеят все още заедно...
Laughing Дааа ама Василенка си има собствена кола, която не дава да се кара от мъжа и има и апартамент, логично е и него да не си дава.....

# 649
На тази млада булка как ще й се зарадва сестрата...Ще й прави принцеси за закуска. И аз съм й фенка като й разгледах профила.

# 650
  • Terra incognita
Двете маминки са коя от коя по- отровни
🐉🐉🐉🐉🐉🐉🐉

# 651
Принцесата и забавния жабок Кърмит... Траги-комична комбинация. Изненадващо за мен се оказа, че мъжете са по-свежи и готини по характер от жените. Май накрая ще се окаже, че жените не ги заслужават, а не обратното..Joy
Вече има силни съмнения за това дали е читав Никифор след като чух майка му, как не може да го прежали на 41 да се отдели от нея..Grin

# 652
Маминка: аз го губя, няма вече да е при мен..
Майкооуу жива да не бях, на 41 г.

# 653
ах, свекървата и тя не е у ред

# 654
Майката на Василена много щастлива тази жена...Кво ли си вика, ай дано си останат, че кой друг ще се излъже...
Айдееее другото маме ревна, че си губила синчето на 41  години... УжасТ, бе...Joy

# 655
  • Тра-ла-ла
На тази млада булка как ще й се зарадва сестрата...Ще й прави принцеси за закуска. И аз съм й фенка като й разгледах профила.
Обаче плюшките, с които се снима, са едни и същи от години Mr. Green

# 656
  • София
Въобще не го губиш, скоро ще се върне! Hug

# 657
Въйх, свеки е от-вра-ти-тел-на ..
Искаше да разменят питите...тя не е нормална. Василено, бягай...Hushed

# 658
  • София
Не знам кое е по-забавно - темата или предаването Joy

# 659
  • София
Маминка: аз го губя, няма вече да е при мен..
Майкооуу жива да не бях, на 41 г.
Абе искаше да каже,че не я харесва, но накрая измисли,че няма да е при нея.

Общи условия

Активация на акаунт