Женени от пръв поглед < II сезон > тема 2

• 48 298
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
  • Terra incognita
Ако се съди по това, което каза, Василена е преживяла бая разочарования с мъжете, на които е попадала. И то глупави разочарования, защото най-вероятно е избирала фитнес батки. Това също е причина сега да е толкова силно разочарована и остра.

Това предаване за нея ще е Ад.
Общото между всички кофти мъже в живота на Василена е самата тя.  Когато залагаш на повърхностни критерии, така се получава.

# 706
Много ми стана мъчно за майката, изгежда възпитана, кротка жена..как е отгледала такова просто, нагло и меркантилно същество?! Знам, че не е коректно да се коментира външния вид на хората, но тая пикла сама си го изпроси-на човек не прилича в лицето, но коментира физическите данни на другите. Бил льольо с корем...ама коремът може и да се прибере с повече усилия, но конската физиономия на тая зъбла-никога. Напразно е дала толкова пари за корекции. То бива голо самочувствие , ама...не бил достатъчно добре материално, за какво не е добре, за да изпълнява капризите на една една кифла и да издържа чуждото дете ли? Не чувства ли, че не е в позиция да предявява такива претенции?!

# 707
Добре бе какво я нападате толкова василенка? Поне си ги признава нещата а не се прави на божакравичка както повечето. Донякъде я разбирам, все е попадала на батки без цели  и мечти в живота. Че е зле, зле е ама тоя 41 годишен мамин син е направо уууужас. Абсолютен смотаняк. Майка му го била губела . Леле изтръпвам от ужас от такива с 300 трябва да се бяга

# 708
Не Василена, Василиса е......Прекрасна

# 709
Никифор да остави тая "принцеса" да си чака принца, но с тези претенции и коня ще избяга.

Мерал и Ивана са ми много сладки и двамата. Страхотна двойка са, много си подхождат.

# 710

Видяхме я сред гостите на сватбата. Тя е. И си прилича с майка си.
[/quote]И двете усойници  Joy

# 711
Ако се съди по това, което каза, Василена е преживяла бая разочарования с мъжете, на които е попадала. И то глупави разочарования, защото най-вероятно е избирала фитнес батки. Това също е причина сега да е толкова силно разочарована и остра.

Това предаване за нея ще е Ад.
Общото между всички кофти мъже в живота на Василена е самата тя.  Когато залагаш на повърхностни критерии, така се получава.

Да де, нали това написах и аз. Че проблемът е подбора, който упражнява. Явно късно се е усетила обаче, че постоянно рови дини и се надява да намери пъпеш.

# 712
Тия сватовници в началото много приказливи бяха. Сега да излязат и да кажат защо са ги събрали тия двамата. Участниците нямат ли право да поискат неустойка, за това, че не са спазили техните изисквания

# 713
На това му се казва да паднеш отвисоко..Жал ми е за тази жена. Тя изобщо не знае къде се намира и какво представлява. Не са и проблем мъжете. Макар че, Никифор си е наистина смотан. Защото първото е визията все пак. Проблем си е тя самата.
Да и купят огледало като сватбен подарък с препоръка да се вижда в него...да се вижда. А за възпитание и т.н. изпусната работа вече. Ами горкото и дете.
И дa, и аз нямаше да отида някъде си, ако детето ми е болно, та ако ще да се съдим после с продукцията до живот.

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 23:28 от Thirteen#

# 714
Ама пък сигурно рейтингът кърти.

# 715
  • София
Да бе, неустойки Grinning

# 716
Много напрегнати са им диалозите.Той нямал деца,  а тя казва, че има. "Колко?!" пита той. Тя казва: "Едно", а Никифорчо: "Нищо..." и после допълни: "Много хубаво!"🤣🤣🤣
И той с високи изисквания, но
към другите.
Цветелина малко като змия ми
изглежда, но може иначе да е свястна жената.

# 717
  • Тра-ла-ла
Тия сватовници в началото много приказливи бяха. Сега да излязат и да кажат защо са ги събрали тия двамата. Участниците нямат ли право да поискат неустойка, за това, че не са спазили техните изисквания
Сватовниците може да са видяли отвъд повърхността на участниците и да открили истиснките им нужди, извън това което изричат на глас Laughing

# 718
Абе май не дадоха сестрата да каже нещо, съвсем пренебрегнаха зълвата, може ли така.
Обаче честно, 41 годишен мъж, цял живот живял с мама и сестра си...тези така са го пречупили, че не знам има ли оправия.

# 719
  • Terra incognita
И двамата са обременени и имат сериозни личностни проблеми за изчистване. Не знам що за психолози са ги одобрили, като и двамата са за терапия и това го казвам без грам ирония.
Докато не изчистят тези си проблеми, никога няма да създадат нормална връзка.

Общи условия

Активация на акаунт