Женени от пръв поглед < II сезон > тема 2

• 48 302
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Никито иска целувки, целувки. Той жена вече си има.

# 691
С право плаче майката на принцесата. Благодарение на възпитанието си е стигнала до там, че няма реална преценка нито за себе си, нито за живота.

# 692
  • Варна
Тая удари дъното.....даже по-зле направо плува в блатото! "Как нямало да е доволен той, като получавал принцеса с хиалурон, силикон и всички други корекции" 🤣😂🤣🤣 Пък той бил с шкембе......Виж ако е бил някакъв директор, бизнесмен, доктор....нямало проблем. 😂🤣🤣🤣. Жал ми стана за Никифор.

# 693
Това, което изрече Василена за Никифор очаквах да го чуя от Ивана за Мерал  Laughing  Пълна селянка е, как може да го каже пред камера, изобщо не я интересува кого ще нарани, щом не е мениджър и не тренирааааа, а тя вечно ще е "принцеса" Satisfied...егати кухото парче... горката й майчица Disappointed Relieved

# 694
Ама тя какво очакваше, да й бяха избрали Крисчън Грей ли..

# 695
Някой по-назад беше пуснал неин ФБ пост, където съобщава, че брат й се записал в предването и отдолу коментар, че дано не доведе булката у тях. А нейна приятелка писала - дано най-сетне някоя го вземе...нещо такова. Някъде назад ги има скрийншотовете Laughing Ето го профила й
Скрит текст:

Страница 14, пост 201

Аз го постнах,но въобще не съм забелязала,че това е сестра лъ,може просто да е съвпадение на фамилиите

# 696
  • Terra incognita
На вас ви е жал за Никифор, на мен ми е жал за детето.

# 697
  • 221B Baker Street
Тея са ужас и двамата. Мъжа 41 годишен льольо, живее с майка си и сестра си. Жената пък се тунинговала, за да си намери мъж. Леле, леле, тия в кой свят живеят?!

# 698
Василена не иска да целуне жабата, за да се превърне в мечтания от нея принц - със златна каляска, с голям замък, с ковчеже диаманти...не за нея...за тях двамата...Smile

# 699
А Ивана какво мрънкаше?
Нямам търпение да го качат да го изгледам пак Grinning
Ивана почна да мрънка ,че вече и доскучало нещо Мерал се променил ,ще видим в следващите епизоди  Simple Smile

# 700
Мислех, че тази простотия в ефир не може да се види....грешала съм Wink Принцеса Василена! ЖНБ.... Жалкото е, че напоследък около 50 процента от жените са Василени...

# 701
Ако се съди по това, което каза, Василена е преживяла бая разочарования с мъжете, на които е попадала. И то глупави разочарования, защото най-вероятно е избирала фитнес батки. Това също е причина сега да е толкова силно разочарована и остра.

Това предаване за нея ще е Ад.

# 702
  • Тра-ла-ла
Някой по-назад беше пуснал неин ФБ пост, където съобщава, че брат й се записал в предването и отдолу коментар, че дано не доведе булката у тях. А нейна приятелка писала - дано най-сетне някоя го вземе...нещо такова. Някъде назад ги има скрийншотовете Laughing Ето го профила й
Скрит текст:

Страница 14, пост 201

Аз го постнах,но въобще не съм забелязала,че това е сестра лъ,може просто да е съвпадение на фамилиите
Видяхме я сред гостите на сватбата. Тя е. И си прилича с майка си.

# 703
Не разбирам защо се подиграват така с хората. От пръв поглед личи, че двамата нямат нищо общо. Не знам как са ги избрали един за друг.

# 704
  • София
Не знам кое е по-забавно - темата или предаването Joy
Винаги темата!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт