Женени от пръв поглед < II сезон > тема 2

• 48 309
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Елина, не, не грешиш.  Peace

# 451
  • София
Според мен третата двойка се познават. Залагам на бивш шеф и служителка. Той и говори на ТИ, а тя на ВИЕ.
Въх... ма той и шефче ли може да е...!? Joy

# 452
Според мен третата двойка се познават. Залагам на бивш шеф и служителка. Той и говори на ТИ, а тя на ВИЕ.
И аз на нещо такова залагам, оттам и неловката ситуация.

# 453
Нямам търпение вече и аз.Joy

# 454

Мда, Никифор казва, че "не е очаквал такова нещо", а Василена отговаря "да, разбирам те".

# 455
И би ли си признал, колко дамски профила "си изследвал" и си преценил дали една дама е дама или не... А и нима не се ориентираш към по привлекателните... "все едно си имал връзка с" Джоли, Йохансон или Котияр... мда...

Веднаха признавам. Направил съм си преценка на потенциална партньорка от профил в социална мрежа точно 0 пъти. За мен социалните мрежи нямат значение. Има значение как този човек се държи с мен и в моето присъствие, а не каква шега е решил да сподели, за да получи нечие признание по някаква причина.

На социалните мрежи обръщат повече внимание жените. Мислейки си, че 4 снимки и 2 публикации дават прозорец към нечия душа и характер. Повечето коментари, които съм чул на база социален профил са били грешни. Да не казвам всичките.

Ориентирам се към тези, които ме привличат, но не коментирам злостно тези, които не ми допадат. В това е разликата.

# 456
  • Terra incognita
Обсъждаме участници в предаване. Нормално е да се изкажат всякакви мнения, шеги и прочее.
Някой беше постнал бисери из писаниците на Зарко в мрежата. Еми, отблъскващо е. Изглежда точно като платен трол и професионален протестър.
Виж, за Таня никой не е изказвал злостни коментари.

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 15:00 от VickyTaylor

# 457
Веднаха признавам. Направил съм си преценка на потенциална партньорка от профил в социална мрежа точно 0 пъти. За мен социалните мрежи нямат значение. Има значение как този човек се държи с мен и в моето присъствие, а не каква шега е решил да сподели, за да получи нечие признание по някаква причина.

На социалните мрежи обръщат повече внимание жените. Мислейки си, че 4 снимки и 2 публикации дават прозорец към нечия душа и характер. Повечето коментари, които съм чул на база социален профил са били грешни. Да не казвам всичките.

Ориентирам се към тези, които ме привличат, но не коментирам злостно тези, които не ми допадат. В това е разликата.

w00x, темата не е за твоята личност - ти в какво се ориентираш и какво те привлича, лично мен не ме интересува.

Обсъждаме предаването "Женени от пръв поглед" със съответните участници в него.

# 458
Аз пък друго се чудя, Светозар като разбере, че Таня е имала същата диагноза като жена му... не знам, чудя се, дали беше редно... кажете си мнението. Деликатно е все пак...

# 459
  • Тра-ла-ла
Довечера дали ще видим сестрата на Никифор? tooth Гледах й ФБ профила...и ъъъ, амиии, такова.... Whistling Страх ме е да го напиша, че вече всеки може да съди за клевета Laughing

# 460
Аз чакам Мари Мар да качи епизода.
Благодаря!

# 461
Довечера дали ще видим сестрата на Никифор? tooth Гледах й ФБ профила...и ъъъ, амиии, такова.... Whistling Страх ме е да го напиша, че вече всеки може да съди за клевета Laughing

Ама трудно ще докаже, че е клевета 😁😉

# 462
  • Terra incognita
Защо? Какво й е на жената😀

# 463
Коя е сестрата на Никифор и какво е писала?

# 464
  • Тра-ла-ла
Някой по-назад беше пуснал неин ФБ пост, където съобщава, че брат й се записал в предването и отдолу коментар, че дано не доведе булката у тях. А нейна приятелка писала - дано най-сетне някоя го вземе...нещо такова. Някъде назад ги има скрийншотовете Laughing Ето го профила й
Скрит текст:

Страница 14, пост 201

Общи условия

Активация на акаунт