Женени от пръв поглед < II сезон > тема 2

• 48 327
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
...дано да се сближи с кума... ако и той е сам, де...

Добра идея!  Grinning

# 436
Какво се впрягаш, сега. Лафим си, просто.
Това с жената и колата също е тъпотия, не виждам някой да се е напикал от смях.
Като има човекът фб профил, защо да не го разгледаме и изкоментираме? В предаването дават монтирани кадри, а любопитството понякога надделява и ти се иска да видиш нещо по- различно, извън рамката на предаването.

Не се впрягам. И аз си коментирам. Simple Smile
Ами никой не е коментирал конкретно тази шега, но имаше доста коментари колко са забавни приятелите на Мерал. Това просто беше единственото, което запомних поради "уникалността" му.

Няма причина да не се прави. Аз също съм любопитен.
Идеята ми беше просто, че не е показателен и достатъчен за такива крайни характеристики и коментари.

Иначе на мен също не ми е забавен, но просто съм свикнал повечето хора, с които се срещам, да не са забавни и не ми прави впечатление.
Не може всички да са топ комици в крайна сметка.

Аз също допускам, че тия глупави шеги и коментари са плод на притеснение.

# 437
Eдна и съща смешка, но казана от двама различни -  Мерал или Светозар, може да звучи по много различен начин и да има различаващ се ефект Simple Smile. Все пак двамата имат около 25 години разлика. Ако дъщеря ми, която е на 13 г., ми разкаже виц ще ми звучи по един начин, но ако ми го разкаже нейната учителка по химия - ще е малко по-различно.

# 438
А Зарко под мустак с онзи лисунгерски поглед
Точно определение. От както го видях - все се чудя на какво го оприличавам. Laughing
Е как на кой, на Кум Лисан 😸
Според мен, оплакванията от брачните нощи ще са от страна на Танчето. 😎

# 439
Аз също допускам, че тия глупави шеги и коментари са плод на притеснение.

Според мен не са, както и някой друг писа - Зарко си е откровен простак с най-тъпото чувство за хумор.

В Йордания тепърва ще му слушаме бисерите и "шегите", жал ми е за Таня. Тя в лимузината при първия разговор между тях леко изпадна в ступор, когато Зарето започна да ѝ говори за бъркане на бетон и "нали нямала до го кара да върти обръч на медения им месец". smile3555

# 440
Какъв е мазен на тази снимка....

# 441
  • София
Шегите му за секс били тъпи. Еми тъпи са, но чувството за хумор на повечето мъже е такова. В същото време се забавлявате на Мерал на незабавните приятели, които говорят почти същото.
"Нали знаеш, жена и кола са на късмет. ХА ХА ХА ХА ХА!"
Хаха?
Някой ще реши, че всичките имате връзка с Джим Кери или Рики Джарвейс.
Ако един човек няма Фейсбук профил, който да изследвате, и от който да скокнете до заключения - това прави ли го друг човек?
Изобщо не съм съгласна! Едно е да се шегувкаш така на 25-30, а съвсем друго, ако си човек с внуци, когато не си на маса, а публично... Confused
И би ли си признал, колко дамски профила "си изследвал" и си преценил дали една дама е дама или не... А и нима не се ориентираш към по привлекателните... "все едно си имал връзка с" Джоли, Йохансон или Котияр... мда...

Един профил в соц.мрежи, може и да е с фалшиво инфо, но няма начин да не разкрие голяма част от света на една личност... правопис, стил, шегички, позьорство или дискретност, музикален вкус... точно както домът разкрива много за собственика си... Sunglasses

# 442
Записвам се и се връщам да ви чета. Сега гледайки вчерашния епизод ми стана любопитна познава ли се третата двойка.

# 443
  • Тра-ла-ла
Сетих сЪ. Светозар ми мяза малко на Коритаров Laughing

# 444
  • София
Joy  но позагладил косъма... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 445
Един профил в соц.мрежи, може и да е с фалшиво инфо, но няма начин да не разкрие голяма част от света на една личност... правопис, стил, шегички, позьорство или дискретност, музикален вкус... точно както домът разкрива много за собственика си... Sunglasses

Ето няколко коментара на Зарко от ФБ, цитирам:

Svetozar Filipov Абеее, по- вероятно е въпроса да е " пасивно"..........@нален" ама КОЙ, КОЙ да ти каже. Гьотферените мАлчат дали ще се откажат.

Svetozar Filipov Стефан Иванов Тез точки дет си ги оставил, по Истанбулската конвенция ли сЪ?😂 Може би е полит-коректно да е..."Надай се Ичке, на пияна Утка".

Svetozar Filipov Казва се "да га иева" по-културно е някак си, а и юридически е по-издържано.😂

# 446
  • Terra incognita
Сетих сЪ. Светозар ми мяза малко на Коритаров Laughing
Може и той да се окаже някой агент. Мечко Лисичков, примерно.

# 447
Според мен третата двойка се познават. Залагам на бивш шеф и служителка. Той и говори на ТИ, а тя на ВИЕ.

# 448
Това е интересно, какво работи третият младоженец?

# 449
Айде и аз в темата. Поправете ме ако греша, но аз разбрах, че Таня е имала тежка диагноза- рак на гърдата, а съпругата на Светозар е починала и тя от рак на гърдата? Така ли беше?

Общи условия

Активация на акаунт