Женени от пръв поглед < II сезон > тема 2

• 48 337
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Не бъркайте простотията с чувство за хумор

# 421
  • Terra incognita
Има дъщеря.И мисля,че тя прошепна на Таня,че той е много забавен.
То нямаше нужда да го споменава даже... от километри му личи, че е много забавен... Joy

Нещо средно между Къци Вапцаров и Пабло Ескобар 😂

# 422
А шме извиняваш ама Пабло е забавен. Тоя направо е по зле от Къци.

# 423
А целувката между Таня и Зарко с език до сливиците ме остави безмълвна. Мисля, че тази целувка не трябваше да е пред камерите.

А Зарко каза, че няма оплаквания от първата брачна нощ - не се казва по този начин пред камера, ама той веднага да се похвали. Sick

# 424
  • Terra incognita
Не мисля, че са си изконсумирали брака още същата нощ. По- скоро е пореден напън за остроумие в стил Къци.

# 425
  • София
Продължавам да не харесвам Светозар, даже след снощния епизод антипатията ми се затвърди. Таня изглежда фина и нежна душа, съмнявам се, че ще си паснат. А тази Василена ми се струва все по-тъпа и по-тъпа след всеки кадър с нейно участие. Довечера очевидно ще е голям сеир.

# 426
  • Тра-ла-ла
А Зарко каза, че няма оплаквания от първата брачна нощ
Което може да значи много неща Grinning Не споменава за секс. Ама пак опираме до...кой за квото си мисли Laughing

# 427
А Зарко каза, че няма оплаквания от първата брачна нощ - не се казва по този начин пред камера, ама той веднага да се похвали. Sick

Ами те може цяла нощ да са си говорили и опознавали, и това за него да е хубава първа брачна нощ с жена, която не познава. И, ако е било така не виждам нищо лошо да се похвали.

# 428
съчувствам на Никифор, все една са си направили една подигравка мачмейкърите с тая двойка.

# 429
Шегите му за секс били тъпи. Еми тъпи са, но чувството за хумор на повечето мъже е такова. В същото време се забавлявате на Мерал на незабавните приятели, които говорят почти същото.

"Нали знаеш, жена и кола са на късмет. ХА ХА ХА ХА ХА!"
Хаха?

Някой ще реши, че всичките имате връзка с Джим Кери или Рики Джарвейс.

Освен това, искам да кажа, че един фейсбук профил не е показателен за нищо. Точно такава дискусия имах с една приятелка преди време. Да съм махнел някаква картинка, която тя намира за смешна, но можело да остави лошо впечатление у други хора.

Ако един човек няма Фейсбук профил, който да изследвате, и от който да скокнете до заключения - това прави ли го друг човек?

# 430
Ами те може цяла нощ да са си говорили и опознавали, и това за него да е хубава първа брачна нощ с жена, която не познава. И, ако е било така не виждам нищо лошо да се похвали.

Така е протекла първата брачна нощ на Ивана и Мерал. Казaха, че са побъбрили и Ивана е заспала от умора.

А Зарко под мустак с онзи лисунгерски поглед: "Нямам оплаквания от първата брачна нощ..."

# 431
Не му е толкова зле фейса на Светозар - просто ние сме предубедени - видяхме го вече как не умее да се шегува, какви прекалени мимики прави и как ръси бисери, на които повечето хора не знаят как да реагират и сега като го четем - просто си го представяме такъв. Ако беше някакъв човек с по финно чувство за хумор - нямаше да ни дразнят толкова коментарите! Simple Smile

# 432
  • София
Има дъщеря.И мисля,че тя прошепна на Таня,че той е много забавен.
То нямаше и нужда да го споменава даже... от километри му личи, че е много забавен... Joy
Нещо средно между Къци Вапцаров и Пабло Ескобар 😂
Даси кажем направо - откровен простак с най-тъпото чувство за хумор, което обаче не му пречи да го упражнява непрекъснато... Rolling Eyes
Неприятен тип! Единствения му шанс е, ако и тя не е прекалено интелигентна... но ако е, дано да се сближи с кума... ако и той е сам, де...

# 433
  • Terra incognita
Какво се впрягаш, сега. Лафим си, просто.
Това с жената и колата също е тъпотия, не виждам някой да се е напикал от смях.
Като има човекът фб профил, защо да не го разгледаме и изкоментираме? В предаването дават монтирани кадри, а любопитството понякога надделява и ти се иска да видиш нещо по- различно, извън рамката на предаването.

# 434
  • Тра-ла-ла
А Зарко под мустак с онзи лисунгерски поглед
Точно определение. От както го видях - все се чудя на какво го оприличавам. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт