Женени от пръв поглед < II сезон > тема 2

• 48 503
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
  • Terra incognita
Явно бая го е закъсал. Нали по- назад казах, че има и профил в Елмаз, сега и това с приятелката.

# 466
Сестрата на Никифор съм я виждала някъде, много позната ми изглежда. Да не е участвала в някое друго предаване ?
Не съм гледала визитката на Никифор - той със сестра си ли живее ?

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 15:47 от _Khaleesi_

# 467
Колко годишна е тази сестра? Нямам думи.

# 468
Съжалявам,че го казвам,но не ми изглежда съвсем наред сестрата.

# 469
С  мечо просто кърти.

# 470
  • София
Съжалявам,че го казвам,но не ми изглежда съвсем наред сестрата.

И аз съм на същото мнение. Според мен има някакви отклонения.

# 471
  • София
Най-сетне и аз изгледах предаването. Чак се учудвам на тези крайни негативни коментари към Светозар. Казал няколко смешки за разчупване на леда, Таня се включи адекватно. Дано им се получи, симпатични са ми.
И на мен ми прилича на Коритаров. Бих слушала дублаж с него, говори с много  ясна дикция, ще кажеш, че е актьор,ама от старите.

# 472
  • Варна
Въх, трябва да питам брат, защо тази откачалка, сестрата, му е в приятели. 😀😀

# 473
Айде и аз в темата. Поправете ме ако греша, но аз разбрах, че Таня е имала тежка диагноза- рак на гърдата

Ето това намерих в нета за Таня. Ужасно е. Стана ми много мъчно

https://www.blitz.bg/sport/gimnastika/zhestoka-tragediya-trenork … ugt-y_364784.html

# 474
  • София
Довечера дали ще видим сестрата на Никифор? tooth Гледах й ФБ профила...и ъъъ, амиии, такова.... Whistling Страх ме е да го напиша, че вече всеки може да съди за клевета Laughing
И без нейно участие ще се завихрят достатъчно големи панаири довечера.  Laughing

# 475
Обсъждаме участници в предаване. Нормално е да се изкажат всякакви мнения, шеги и прочее.
Някой беше постнал бисери из писаниците на Зарко в мрежата. Еми, отблъскващо е. Изглежда точно като платен трол и професионален протестър.

Аз се аргументирах вече няколко пъти като дори се съгласих с теб.

За постнатите коментари съм съгласен. Глупави са, но просто явно аз съм привикнал с тях повече, отколкото вас и ги приемам за нещо нормално и очаквано.

Веднаха признавам. Направил съм си преценка на потенциална партньорка от профил в социална мрежа точно 0 пъти. За мен социалните мрежи нямат значение. Има значение как този човек се държи с мен и в моето присъствие, а не каква шега е решил да сподели, за да получи нечие признание по някаква причина.

На социалните мрежи обръщат повече внимание жените. Мислейки си, че 4 снимки и 2 публикации дават прозорец към нечия душа и характер. Повечето коментари, които съм чул на база социален профил са били грешни. Да не казвам всичките.

Ориентирам се към тези, които ме привличат, но не коментирам злостно тези, които не ми допадат. В това е разликата.

w00x, темата не е за твоята личност - ти в какво се ориентираш и какво те привлича, лично мен не ме интересува.

Обсъждаме предаването "Женени от пръв поглед" със съответните участници в него.

PURE - ще те помоля за обективност и ако не те интересуват неща различни от предаването, да се обръщаш и към участниците в дискусията, които подтикват към отговарянето на такива въпроси - несвързани с предаването. Няма как някой да ме напада, а аз да си мълча, защото не съм по темата.
Тия двойни стандари - айде няма нужда.

Обсъждаме предаването - да. Аз освен това обсъждам и вашите реакции и обсъжданки на участниците в предаването, което също е по темата. Не виждам нещо в разрив с правилата. Това, че някой може да обсъжда хорското мнение единствено с лични нападки и препратки - не е мой проблем.

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 16:38 от w00x

# 476
Горката Василена що е имала да пати.

# 477
Светозар може да е от онези хора, които приказват много и шумно и дърдорят глупости, когато са под напрежение, но в спокойна среда да е разбран човек.

Сестрата на Никифор... на коя планета живее?!

# 478
И според мен на сестрата на Никифор нещо не ѝ е наред. Една излишно озлобена ми се вижда. И простовата.
Това ако ще съдим по Фейсбук профили.

# 479
Пълна кукувела е!

Общи условия

Активация на акаунт