Женени от пръв поглед < II сезон > тема 2

• 48 406
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Я е покажете тази сестричка,да се образовам и аз 😃 за "творчеството" и.От скоро ви чета и доста ме забавлявате.

# 481
Още не мога да се сетя в кой епизод на Съдбите съм я гледала БенитУ.

# 482

Едно е млади момчета да се лигавят, друго е човек на възраст за дядо да простее. Много е отблъскващо

# 483
На снимките на Лиско с мечката ми прави впечатление златните пръстени, но не и брачната халка.
Допълвам се - сега видях, че снимките са от октомври.

# 484
Колкото до сагата с жилището на Лиско, аз си го представям по следния начин - с Катя са живеели в нейно жилище и след смъртта ѝ някоя близка роднина го гони от там. И естествено втория вариант е любовница да го е измамила, но е малко по-трудно като вариант.
Таня никак няма да е очарована от дома му,но пък знае ли човек, може и да вложи старание и да превърне мястото в хубав дом.
И мен ме подразни държанието му. Притеснението не го оправдава,поне според мен. Плоски шеги...
Василена и Никифор са плачевни 😁😁😁

# 485
Дали пък няма да отменят сватбата на ВиН и да вкарат четвъртата двойка. Аз пак си знам моето с тая 4-та двойка 😂

# 486
Сега пак изгледах сватбата на Таня и Светозар. Когато подариха екскурзията на двойката и помолиха Таня да прочете изненадата в плика, тя се паникьоса и се обърна към него с думите "Имаш ли очила?" Тогава той много дискретно и внимателно застана зад нея и й помогна да прочете текста. Много мило беше това, представям си да не беше могла да прочете, да каже че няма очила, да вземе да се обяснява там пред всички. Дано им се получат нещата, от сърце им го желая.

# 487
За мен Таня има много хляб в нея още, а този мъж чака жена само да й мрънка и да го обгрижва, а кума ми направи добро впечатление, ако разбира се не им пишат сценарий какво да казват, та той си каза, че е харесал Таня, ако е свестен бих заложила на него с Танчето. Повече я усети и има нещо интелигентно за разлика от малко примитивния му приятел. Таня ми се струва, че релаксира с чашка, не я обвинявам, но май гътна за кураж за първата брачна нощ, дано не е разочарована.
Много важно е за преценката на тези специалисти да бяха обсъждали повече неща от различни ъгли, те бам бам това и това, как точно тях избират от толкова много хора не се разбра. Дали са гледали поне фб на всеки, той също показва много, за това какви искат да се представят.
Мери не го виждам с това възпитание как ще съвместява с певческата кариера на жена му, тя си е разкрепостена, а той хич..

# 488
За Никифор и Василена се замислих, би трябвало да са им искали СВ-та предварително, кой къде какво работил, едва ли ще срещат двама колеги...

# 489
Няма много ясно. Фантазии са това. Но очаквам да гледам сеир. 😆

# 490
Тоя епизод ще е цирк, да се подготвим добре

# 491
Весело гледане ви пожелавам 😁

# 492
  • Бургас
Ами бутафория ще е пълна, преекспонират с кадри извън контекста, които реално са уж шокиращи, а после  -  нищо съществено.

# 493
Ами бутафория ще е пълна, преекспонират с кадри извън контекста, които реално са уж шокиращи, а после  -  нищо съществено.
Даа, момчето каза, че винаги за тоя момент е мечтал. Но дали тя ще го приеме и дали той ще  я изтърпи...ще се познае.

# 494
  • Тра-ла-ла
Систърът иска да избяга с 200 през вратата hahaha

Общи условия

Активация на акаунт