Женени от пръв поглед < II сезон > тема 2

• 48 405
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Ето я прословутата кума Цвети, а пък сестра му изглежда супер отегчен и негативен човек..

# 496
Сестрата на Никифор как гледа настрани...Joy Нещо е сърдита, като по-голямата сестра на Пепеляшка.

# 497
Не мога да си представя детето ми да е в болница и да не съм до него..толкова ли не можаха да отложат сватбата..Тия от предаването са егати сеириджиите долни..

# 498
  • Тра-ла-ла
Сестрата на Никифор как гледа настрани...Joy Нещо е сърдита, като по-голямата сестра на Пепеляшка.
smile3532 Ахахаха, точно в десятката

# 499
Леле, истеричка #Crazy .

# 500
Чие дете е в болница ?

# 501
на булката

# 502
  • Terra incognita
Не мога да си представя детето ми да е в болница и да не съм до него..толкова ли не можаха да отложат сватбата..Тия от предаването са егати сеириджиите долни..
Абсолютно! Детето в болница, майката се жени за непознат.

# 503
Тея са пълен цирк, без думи съм.

# 504
Много ми е симпатичен Мерал, душичка   отиде да похапне 😁

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 22:21 от Emiliana V55

# 505
Тея са пълен цирк, без думи съм.
[/quote

Ивана с това екипче излиза, ляга, става. 🙄

# 506
Абсолютно! Детето в болница, майката се жени за непознат.
Не съм виждала по-тъпо нещо от това. Ако ще някакъв мега мъж да е тоя, що го зарежа като нищо.

# 507
И мен ме кефи Мерал. Това е забавен човек, а не Светозар

# 508
  • София
И би ли си признал, колко дамски профила "си изследвал" и си преценил дали една дама е дама или не... А и нима не се ориентираш към по привлекателните... "все едно си имал връзка с" Джоли, Йохансон или Котияр... мда...
На социалните мрежи обръщат повече внимание жените. Мислейки си, че 4 снимки и 2 публикации дават прозорец към нечия душа и характер. Повечето коментари, които съм чул на база социален профил са били грешни. Да не казвам всичките.
Излиза, че много добре ни познаваш, а пък... Stuck Out Tongue Winking Eye
И обобщения като "жените" или "мъжете" винаги поднасят изненади... да знаеш /каза тя нравоучително Joy/... 

# 509
ХАХАХАХАХХА Гостите не го харесаха, бил кума .... тя да не припадне сега

Общи условия

Активация на акаунт