Пазарът на недвижими имоти-какво се случва реално? - 35

• 44 841
  • 811
  •   1
Отговори
# 270
Добре е ...

# 271
  • София
Не усетих на някого да му е смешно. Смяли са се днес от Артекс, когато са ги попитали как могат да си купят от тях имоти за по 600 е. квадратния метър и са обяснили, че няма такива и в Дружба даже.

Заслужават сега от цяла България да им подпалят телефоните със запитвания за цена 600 евро и да им блокират работата поне за седмица.

# 272
  • София
Не съм писала в тази тема до сега, само съм чела, но ми стана много интересна реакцията на някои. Мнооого се пише по принцип (не знам от къде толкова свободно време за това, но това е друг въпрос), особено в анонимни форуми. Че има корупция в България май никой не се съмнява, че никой не е осъден за това си знаем. Но все си мисля колко ли хора щяха да откажат този апартамент и да кажат, че много малко пари им искат. Но гроздето е кисело, никой не ни го предлага... Не искам да споря с никого, не защитавам и не нападам никого - просто споделям мисли.

# 273
Не съм писала в тази тема до сега, само съм чела, но ми стана много интересна реакцията на някои. Мнооого се пише по принцип (не знам от къде толкова свободно време за това, но това е друг въпрос), особено в анонимни форуми. Че има корупция в България май никой не се съмнява, че никой не е осъден за това си знаем. Но все си мисля колко ли хора щяха да откажат този апартамент и да кажат, че много малко пари им искат. Но гроздето е кисело, никой не ни го предлага... Не искам да споря с никого, не защитавам и не нападам никого - просто споделям мисли.
Това е бг мама. В майчинство сме, време бол. Mr. Green

# 274
А какво ще кажеш за това, че никой от нас няма да иде да си поиска апартаменти на преференциални цени лично от производителя. А някои хора, не само са в позицията да идат, ами може и цената да преговарят и за квадратурата и местоположението и т.н. Не вярвам Артекс да са окачили обява на таблото в НС, ако ме разбираш накъде бия...

# 275
То там е врътката, че като си на върха на държавата предложители на примамливи неща бол, ти трябва да имаш акъл в главата си, да откажеш категорично, за да не те пишат по вестниците като далавераджия, или пък фирмите, дето са ти предоставили тези хубави неща да почнат да си искат съответните услуги от теб. Ама къде ти....

# 276
  • София
Ами ще кажа, че съм искала, и са ми давали, но при познат строител. Цената беше под официално предлаганата.
Но както писах, не искам да споря. А и съм на работа, а не в майчинство. Simple Smile

# 277
Изречения от рода "завиждате, защото не крадете вие" обясняват много защо и как така България е в това състояние.

# 278
Шефа на Артекс все ще ги е чувал Ц.Ц и Ц.Ц, та нищо чудно и те така да са си поискали и той да им е дал!
И аз не искам да споря, че съм на работа, а не в майчинство.

Госпожата искаше да се похвали, че и тя е купувала на преференциални цени, щото имала познат строител. Ама нещо причинно-следствените връзки не са й много ясни. Чела, чела и накрая реши да се включи с тезата, че ние не крадем, защото не можем.

# 279
Зависи, ако работиш като министър, аз например на твое място не бих приела такова предложение, защото ще се гледа под лупа /като сега/. Имала съм покупка от човек в политиката в миналото, ние бяхме единствените които изповядаха сделката на реална цена а не на данъчна оценка  точно по тази причина - ще се разшуми и човекът си пазеше имиджа.

# 280
  • Варна
Нашето свободно време е от там , от където тия си купуват апартаменти на такива цени Stuck Out Tongue . Сега до нашето свободно време ли опряхме : ))))

Това с "колко хора ще откажат " - не го разбрах?  - Като начало, за да получиш такава оферта трябва да си във властта и на определена позиция - та какво се има предвид, че бихме били също толкова крадливи ли? Joy

# 281
  • София
Вече стана ясно къде е ключът за бараката. Във ФБ излезе публикация, мисля че от Медиапул, но не съм сигурна, защото четох докато бях на касата в супермаркета.
През 2017 г по инициатива на парламентарната група на Герб са направени законодателни промени, които правят възможно построяването на сградата Златен век (в момента е в строеж) до хотел Маринела.
Явно в знак на благодарност, че си е свършил добре работата като шеф на парламентарната група на Герб, ЦЦ получава изгодна сделка.
Като намеря линк, ще го постна, защото не съм сигурна Бивол ли беше, Медиапул ли ...  newsm78
Честито на печелившите!
Другите да ядем дървото.

# 282
# 283
  • София
Същото.
ЕmmaT, благодаря! Нямаше да се сетя.

Ето друга статия с коментари от ФБ страницата на Артекс.
https://www.mediapool.bg/zapitvaniya-za-evtini-zhilishta-zalyaha … k-news291287.html

# 284
Сградата Златен век е в разрез с всякакви норми на градско планиране. И от СО имаше опити да бъде спряна. Явно от "по-горе" обаче са натиснали и Артекс получиха разрешение. Сега става ясно как.

Общи условия

Активация на акаунт