Избор на прахосмукачка- 3

• 70 252
  • 757
  •   1
Отговори
# 525

Може ли да ми дадете конкретен пример?

# 526
Dyson Cinetic, те са без предмоторен филтър, а ХЕПА филтъра на изхода е изчислен за живота на прахосмукачката. Нищо не миеш и нищо не сменяш.

# 527
Здравейте на всички , доста теми и мнения изчетох - може ли едно последно мнение от вас - избор на прахосмукачка от 2-3 модела . Към момента няма да се чистят килими/пътеки - основно паркет и теракот , но знам ли в бъдеще . Ето ги вариантите - среден клас мисля :
1. BOSCH BGC2U230 - сглобка - Полша
2. BOSCH BGS05A222
3. Philips FC9331/09
4. KARCHER VC 3
Гледах и Rowenta , но нямат удължаване на гаранцията както цитираните по-горе .

Боша , който е номер 1 - има регулатор на мощността и е сглобка в Полша . Другите нямат регулатор на мощността , но и цената е най-висока 205лв в един известен магазин . Другите около 160-170лв .

# 528
Здравейте, някой има ли впечатления от новата безжична прахосмукачка на филипс philips speed pro max aqua ? Изглежда мн добра, дали ще е по-добра от дайсън? И още един въпроз тези, които са с дайсън 8 абсолют колко им издържа прахосмукачката на максимална сила преди датр да се зареди ?

# 529
  • Русе
И аз да се включа с въпрос към ползващите Dyson 214744-01 V8 Absolute Cordless , доволни ли сте от времето на работа и почистването. В Амазон има доста противоречиви мнения. Благодаря предварително.

# 530
https://www.rowenta.bg/%D0%9F%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B … 62EA/p/2211400399

Ние взехме тази, намалена с 30 процента в Зора и с 5 години гаранция. Доста сме доволни от първото почистване с нея, бях чистила предния ден със старата и въпреки това събра доста боклук. Ще видим как ще се справя по-натам.

# 531
В Амазон има доста противоречиви мнения.
В Амазон се гледат мненията с 1 и 2 звезди, там е истината. Наистина има хора, които се оплакват за абсолютни глупости, но когато човек направи една пресявка на мненията може да се ориентира за какво иде реч. Например погледнах за този philips speed pro max  какво разправят и оплакванията бяха от загуба на смукателна мощност след известно време и дефектираща електроника. Безжичните прахосмукачки имат електроника, която си е потенциално слабо място.

# 532
Здравейте,
До имащите прахосмукачка Philips PowerPro Compact FC9331/09. Моля, споделете достатъчно ли е да се измият филтрите или след около година трябва да се сменят с нови. Точно поради тази причина си търся нова прахосмукачка, тъй като не мога открия hepa филтър и съответно уреда не работи, както трябва.

# 533
Здравейте,може ли мнения за прахосмучка Бош
https://zora.bg/product/bwd421pet
или Зелмер ?

# 534
Моята е Philips PowerPro Compact FC 9334/09 - миещия филтър съм го мила само лятото 2-3 пъти, иначе само изтупвам хубаво.
Проблем съм нямала, нито е намаляла мощността на прахосмукачката, нито нещо е започнала да шуми прекалено при работа.
Филтрите смених след около година и 2-3 месеца работа, само, защото така е препоръчително, а и сме и с домашен любимец.

Комплекта с филтри мисля, че беше някъде около 30 лева.

# 535
Мен специално ако купувам прахосмукачка или какъвто и да е било уред ме интересува консуматив откъде мога да закупя. И ако не мога онлайн или в магазина от който съм пазарувала, не го вземам изобщо. Омръзнало ми е да се чудя как да отида до тоя или оня сервиз в другия край на града, който работи с моето работно време, за да се снабдя с нещо толкова елементарно.

# 536
След голямо чудене засега се спрях на тази прахосмукачка https://www.technopolis.bg/bg/Prahosmukachki-s-torba/Prahosmukac … RO3995EA/p/818365. Ще се запася с торбички в случай, че изчезнат. Ако някой има мнение, ще съм му благодарна да сподели.

# 537
Защо се спря на нея?

# 538
Както вече писах търся прахосмукачка, на която да не сменям филтри, цената ме устройва, както и приставките.

# 539
Няма да сменяш филтри, но пък ще сменяш скъпи торбички, които освен това са малки 3л и по-бързо ще се задръстват. Накрая може да се окаже, че консумативите ще ти са по-скъпи отколкото да сменяш филтри.

Общи условия

Активация на акаунт