Избор на прахосмукачка- 3

• 70 215
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
Няма да сменяш филтри, но пък ще сменяш скъпи торбички, които освен това са малки 3л и по-бързо ще се задръстват. Накрая може да се окаже, че консумативите ще ти са по-скъпи отколкото да сменяш филтри.
Благодаря ти за включването. Имах прахосмукачка Taurus  от, която бях много доволна, но вече не се доставят  hepa филтър. Затова ми се иска да избегна филтрите. Ако ми предложете нещо подобно ще съм ви благодарна.

# 541
Минавам да кажа, че в немския Ото в момента Dyson V8 Absolute e 299 евро.

https://www.otto.de/suche/dyson/

# 542
  • София
Check Please, благодаря, че сподели! Аз се надявам да намалят V10 и я наблюдавам в доста сайтове. Дано имам късмет!

# 543
  • Пловдив
Притежател на Dyson да сподели пресни впечатления? За моделите със/ без кабел?
Безкабелната чисти ли добре килими се чудя?

# 544
  • Sofia
Dyson чисти всичко!И кабелната ,и без кабелната се справя с килими .Имам и от двете впечатления през последните 5 години

# 545
  • Пловдив
Dyson чисти всичко!И кабелната ,и без кабелната се справя с килими .Имам и от двете впечатления през последните 5 години
Чочи, с кой модел си?

# 546
  • Sofia
Безкабелната е V11 ,а кабелната ми е стар модел вече май не я предлагат/от топките/

# 547
  • Пловдив
Безкабелната е V11 ,а кабелната ми е стар модел вече май не я предлагат/от топките/
Благодаря за споделеното.
С оглед на опита ти, на коя би се спряла ако тепърва избираш модел от марката?

# 548
  • Sofia
По-удобна ми е без кабел,но за времето си и другата беше без аналог/тя все още си е ок,/ .От теб зависи какво търсиш

# 549
  • Пловдив
По-удобна ми е без кабел,но за времето си и другата беше без аналог/тя все още си е ок,/ .От теб зависи какво търсиш
Да чисти добре килими. Имам три.

# 550
Благодаря ти за включването. Имах прахосмукачка Taurus  от, която бях много доволна, но вече не се доставят  hepa филтър. Затова ми се иска да избегна филтрите. Ако ми предложете нещо подобно ще съм ви благодарна.
В тази ценова зона все ще трябва да сменяш филтри. За тези пари бих предложил тази https://karcher-borotrade.com/bg/products/606.html. Филтрите и ще издържат повече отколкото на другите циклонни за подобни пари. Предполагам, че Кархер ще поддържат снабдяване с филтри, но за всеки случай бих се запасил с един комплект.

# 551
  • Sofia
Miraluba аз взех последния модел,защото  имаше 90 дни тестови период.Доколкото чета из темата и предишните модели са ок.Сравни характеристиките на мощността и най-вече ценово кое е твойто

# 552
  • В средата на времето
Аз съм в изходна позиция...Отказах се от Бош прахосмукачаката, която бяха харесала, защото порчетох отрицателни отзиви в амазон. При Миле-то от същия тип (за домашни любимци) също има сходни проблеми. Понеже гледам, че в Otto.de Dyson, V8 отново (или все още) е 299 евро, взех да се замислям...Но не знам дали ще се справи с космите от кучето по килимите и дали няма да и се прецака четката от тях...Някой ползва ли Dyson в домакинство с домашен, силнокосмест любимец? Наистина ли трябва да държа копчето за включване натиснато докато чистя?

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 15:43 от Izida

# 553
Кво толкова се втелясвате, космите ги чисти четката, не прахосмукачката. Всички прахосмукачки смучат и толкова. Сега, някои модели имат четка с мотор, други само турбо четка, ама и последната върши работа. Имала съм ангорско зайче и знам, няма проблем. Иначе четката си иска поддръжка - космите се намотават по валяка, само дето проблем не са животинските косми, които са къси, а женските, дето са по педя и нагоре. Те се замотават така, че се налага веднъж на седмица-две да се чистят. Аз го правех с едно шило - мушкам върха между оста на валяка и навитите косми и тегля. Изтеглят се на над 90%, а останалото после доосмукват само с тръбата. И готово. Отнема 2-3 минути.

Негативните отзиви в Амазон често са плод на неумела работа с уреда, на нереалистични очаквания и други недоразумения.

# 554
Аз съм в изходна позиция...Отказах се от Бош прахосмукачаката, която бяха харесала, защото порчетох отрицателни отзиви в амазон. При Миле-то от същия тип (за домашни любимци) също има сходни проблеми. Понеже гледам, че в Otto.de Dyson, V8 отново (или все още) е 299 евро, взех да се замислям...Но не знам дали ще се справи с космите от кучето по килимите и дали няма да и се прецака четката от тях...Някой ползва ли Dyson в домакинство с домашен, силнокосмест любимец? Наитина ли трябва да държа копчето за включване натиснато, докато чистя?

Дайсънът чисти перфектно кучешки косми от килими и навсякъде. Проблемът при мен е, че не ми достига времето  за чистене на големи площи, щото имам такива. И да - копчето се натиска през цялото време, по-големият проблем е, че е и малко тежичка за мен. На практика моторът е в ръката ти през цялото време. Не те съветвам да купуваш прахосмукачки с торбичка, почва да мирише на прах след време. Потърси някакъв контейнер.

Общи условия

Активация на акаунт