Избор на прахосмукачка- 3

• 70 012
  • 757
  •   1
Отговори
# 705
  • В най - голямото село
Четох, четох, рових и тъкмо се спрях на един Shark и се оказа, че не доставят извън UK - https://sharkclean.eu/uk/product/shark-duoclean-cordless-upright … ktt-twin-battery/
Подобни модели с доставка до Бг се намират в Амазон, но пък не съм сигурна дали гаранцията ще е валидна. Някой да ползва продукт на Shark?
Или някой с килими, пълзящо бебе и космати домашни любимци да сподели от какъв продукт е доволен ( бюджет до 800 лв )?

Защо не ползваш фирма превозвач. По - евтино ще ти излезе.

# 706
Четох, четох, рових и тъкмо се спрях на един Shark и се оказа, че не доставят извън UK - https://sharkclean.eu/uk/product/shark-duoclean-cordless-upright … ktt-twin-battery/
Подобни модели с доставка до Бг се намират в Амазон, но пък не съм сигурна дали гаранцията ще е валидна. Някой да ползва продукт на Shark?
Или някой с килими, пълзящо бебе и космати домашни любимци да сподели от какъв продукт е доволен ( бюджет до 800 лв )?

Защо не ползваш фирма превозвач. По - евтино ще ти излезе.

Притеснява ме гаранцията. В официалния сайт на Shark изрично пише, че гаранцията важи за UK. Дори пише, че поръчки платени с карти, които са регистрирани на адрес извън UK ще бъдат отказвани. В момента работели (уж) по развиването на международна доставка.

# 707
А това пък с отказ от доставка, платена с карти извън територията на определена държава супер много ме дразни. Нека си важи гаранцията там, където производителят е решил, но да не доставят в БГ, щото в "наште карти" няма пари, а грънци нещо не ми се връзва. Така отписах Луукфанстастик въпреки изгодните предложения, два пъти ми отказваха доставка, защото "адресът бил ненадежден, публичен и прочее". А той си беше домашният ми адрес, а и всичко си плащах предварително с българската карта.

# 708
А това пък с отказ от доставка, платена с карти извън територията на определена държава супер много ме дразни. Нека си важи гаранцията там, където производителят е решил, но да не доставят в БГ, щото в "наште карти" няма пари, а грънци нещо не ми се връзва. Така отписах Луукфанстастик въпреки изгодните предложения, два пъти ми отказваха доставка, защото "адресът бил ненадежден, публичен и прочее". А той си беше домашният ми адрес, а и всичко си плащах предварително с българската карта.
Тъпо е наистина, да не говорим, че също може да бъде заобиколено. Но колкото и да ми харесва въпросният продукт, не ми се занимава с разни схеми, куриери и незнайни разходи за евентуална поправка, като ще давам толкова пари.

# 709
  • София
Здравейте! Може ли мнение за тази прахосмукачка? С нея ще се чисти 80 кв м апартамент, който е на теракот и естествен паркет, а зимата понякога в хола се слага персийски килим. Интересува ме достатъчна ли е всмукателната мощност, че не видях никъде да е упомената, и дали става за тези дейности, които изброих? Ако ли не - може ли предложение за друга, но пак някъде около тази сума да бъде.

# 710
След като ще даваш толкова пари и искаш безкабелна то по-добре си вземи Дайсън. Безкабелните прахосмукачки смучат доста по-слабо от кабелните, а като му се задръстят филтрите на този Шарк съвсем ще спре да смуче.
Здравейте! Може ли мнение за тази прахосмукачка? С нея ще се чисти 80 кв м апартамент, който е на теракот и естествен паркет, а зимата понякога в хола се слага персийски килим. Интересува ме достатъчна ли е всмукателната мощност, че не видях никъде да е упомената, и дали става за тези дейности, които изброих? Ако ли не - може ли предложение за друга, но пак някъде около тази сума да бъде.
За паркет и теракот не се иска кой знае каква всмукателна мощност и с това ще се справя. Килима ще го почиства повърхностно.

# 711
След като ще даваш толкова пари и искаш безкабелна то по-добре си вземи Дайсън. Безкабелните прахосмукачки смучат доста по-слабо от кабелните, а като му се задръстят филтрите на този Шарк съвсем ще спре да смуче.

Обмислям и този вариант. Не е задължително да е безкабелна, но ми се иска да е вертикална - нещо, което да не ме кара да се навеждам и да мога просто да грабна и да започна ( ако има и hand held вградена - още по-добре ). Всъщност, бих разгледала всяка опция, която наистина би се отървала от космите по килимите и мебелите сравнително лесно. От прочетеното до тук, обаче, оставам с впечатление, че повечето хора с домашни любимци, съвсем логично, нямат килими.

# 712
За космите по килима си намери турбочетка, иначе всяка прахосмукачка почти става - чисти четката, не прахосмукачката. Тази Ровента, която гледаш, е с кофти четка. По-скъпите Ровенти имат някаква патентована четка, която без да е турбо пак (по техни твърдения) чисти и килими. Ако е наистина така ще е супер, защото турбочетката се задръства с косми и иска чистене.

Ето една Ровента в добра конфигурация - аз имам съшата с по-малко накрайници и съм доволна.

https://www.rowenta.bg/%D0%9F%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B … 91EA/p/2211400427

# 713
Здравейте! Какво мислите за тази прахосмукачка? https://www.technopolis.bg/bg/Prahosmukachki-bez-torba/Prahosmuk … C45T0S3R/p/811671

# 714
Аз имам такава, според мен
Е перфектна за ежедневно почистване, имам два малки килима и изминат. Лесно я почиствам

# 715

Мощна ли е? Смучи ли от веднъж или трябва два пъти да минаваш?
Здравейте! Какво мислите за тази прахосмукачка? https://www.technopolis.bg/bg/Prahosmukachki-bez-torba/Prahosmuk … C45T0S3R/p/811671
Аз имам такава, според мен
Е перфектна за ежедневно почистване, имам два малки килима и изминат. Лесно я почиствам

# 716
  • София
За тази някой има ли отзиви? Става дума за малко жилище, има два килима, но е сам мъж, няма деца, няма домашни любимци. Чистичко е обикновено,но иска силна и хубава прахосмукачка до 200лв.

https://www.technopolis.bg/bg/Prahosmukachki-s-torba/Prahosmukac … BGL3A230/p/812865

# 717
Здравейте,
Изчетох ви. Налага ми се да си купя нова прахосмукачка. Ще ми се да е Дайсън. Но не мога да се спра на кой модел. Жилището е 75 квадрата, основно с меки настилки (килими и мокет), няма да ползвам други прахосмукачки, роботи, ръчни и т.н. Домашни любимци нямаме, но с дъщеря ми сме с дълги коси и много косми ръсим. Хич не обичам да слугувам на вещи, да ги разглабям, да сменям нещо си, да пера филтри, да махам косми с шило от четки или нещо подобно. Искам само да пусна машината, да изчистя и да изхвърля боклука. Държа да е лека, удобна и маневрена. Шумът не ме притеснява. Не мога да преценя за моя случай кабелна или безкабелна е по-добре. Изкушава ме безкабелната, но ме притеснява дали ще се справи с толкова меки настилки наведнъж и то за основно чистене (аз не съм от хората, които всеки ден пускат прахосмукачки).

# 718
Зле и с клас на почистване на килими "Д",  демек бръмчи на себе си и едни пари на вятъра. Очевино не смучИ добре.

# 719
И аз съм като Maria77bg.
Слеся темата в търсене на такава прахосмукачка, ако може и да е лека. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт