Дискова херния - 18

• 93 651
  • 760
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте нормалнили е да имаш болка в корема при дискова херния

# 331
Нормално... по-скоро се среща. Понякога ме боли на ниво яйчници.

# 332
И мен там ме боли болката ми тръгва от зад  точно от кръста и отива от пред вече 3 ден съм с тея болки колко време боли и какво взимате за тая болка

# 333
Здравейте, изписаха ми Милгама Н, но поради финансови съображения се чудя дали мога да го заменя с Уримил или нещо друго?

# 334
 Уримил е много по - слаб от Милгама Н.
 Това е съдържанието на Милгама Н в една капсула:
Бенфотиамин (мастноразтворим витамин В1      90 mg
Пиридоксинов хидрохлорид (витамин В6)         40 mg
Цианкобаламин (витамин В12)                        250 µg

Това е съдържанието на Уримил в една капсула:
Уридин монофосфат     50 мг                                                         
Витамин B1 (тиамин)    4 мг
Витамин B3 (никотинамид)    10 мг
Витамин B6 (пиридоксин)    6 мг
Витамин B12 (цианокобаламин)    10 мкг
Фолиева киселина      400 мкг

# 335
В Уримила е наблегнато на Уридин Монофосфат, който го няма в Милгамата.

# 336
И аз вместо Неброн си купих Невробекс.Първия е 30 лв.,а втория до 5 лв.Какво ви е мнението?

# 337
Първо мнението ми е, че в описанието на Неброн заблуждават, че е единственият на пазара препарат, който съдържа уридин монофосфат и магнезий. Уримил плюс има и двете съставки. Пише, че съдържа алое вера, което е добре ако не е заблуждаващо и то. Производителят на Неброн ми е напълно непознат и засега ще се въздържа от покупка, иначе от два месеца пия Уримил, ще взема още една опаковка да ми станат три месеца прием.

# 338
Невробекса за мен е доста слабичък, пък съдържанието на Б12 също. Иначе, гледаш си съставките и преценяваш, също от Неброна се пие 1 таблетка, от Невробекса 6-12, ти си сметни.

# 339
При мен нито милгамата имаше ефект нито уримила само се дават пари на вятара

# 340
  • София
Невробексът е слабичък. Милгамата на мен ми помага повече.
И Невробекс помага, но по-бавно.
Аз ги пия за невралгия.

# 341
Ан Мари,къде е твоята невралгия?Аз преди 15 дена получих междуребрена невралгия в 3 ч.през нощта. Това такива силни болки бяха около сърцето и едва дишах,прерязваше ме остро,когато ме закашляше.
По симптомите се досетих,че не е сърце.Бодежите и болките бяха в  рамо,лявата гърда,гърба и вместо бърза помощ накарах веднага да ми настържат лук и ябълков оцет и компрес. Седем нощти спах увита така.Компреси и на гръб и цялата лява гърда.И на осмия ден нямаше и помен,нито от болките,нито от прерязването.
А кардиолога ми беше казал,че без невролог няма да се оправя.Всеки път и аз се чудя как може толкова да ми помага този лук.Винаги залагам на него с надежда и после сама не мога да повярвам,че за пореден път ме е спасил.
Докато аз бях не добре тестиса се наду на детето.Цяла нощ и цял ден стоя с компрес с лук и ожет и до вечерта и спадна и болката му мина напълно.

# 342
  • София
Последният път беше точно някаква междуребрена. И аз мислех, че е сърце.
Обикновено болката ми започва около ключицата и може да завърши на върха на главата. Обикновено ме боли само едната страна. И ме боли даже като си пипам и реша косата.

# 343
Като знам каква остра болка преживях. Ей, плакала съм.Ако такова чудо тръгне и към главата, не ми се мисли просто.
Кардиоложката ми каза,че трябва редовно да правя упражнения,иначе пак ще имам проблеми.

# 344
Къде бихте препоръчали добър невролог?

Общи условия

Активация на акаунт