Професионални серии за коса - тема 125

• 59 552
  • 768
  •   1
Отговори
# 300
  • Стара Загора
Терапист я има и я ползва. Косата и изглежда добре, не е много увредена. Досега я редуваше с Дисциплин, но реших да и взема и тази новата. Ще видим как ще и се отрази. Ползва и еластисайзъра на ФК веднъж седмично.

# 301
Терапист я има и я ползва. Косата и изглежда добре, не е много увредена. Досега я редуваше с Дисциплин, но реших да и взема и тази новата. Ще видим как ще и се отрази. Ползва и еластисайзъра на ФК веднъж седмично.
Супер! Ще се радвам да споделите мнение и снимков материал на резултатите!

# 302
В коса.бг има -25% на епруваж и 10% на керастаз. Някой пазарил ли е от там? Качествени ли са нещата ? Маските на керастаз ми идват слаби и искам да пробвам на епруваж.

# 303
  • Пловдив
Здравейте!
Влизам да се похваля, че се престраших и пробвах кератиновата маска на Ланза, която закупих около НГ, а преди около месец, два още 2 броя на риск.
Маската е доста гъста, със силен аромат, който се запазва дълго. При отмиване, косата не се разплете, не става лигава. Като изсъхва резултата много ми хареса. Маската е истински лукс, резултат не по-малко добър, като след фризьор. Най-силния блясък, който съм постигала до сега. Косата пада тежко, няма сухота, а усещане за плътен, здрав косъм. Изключително съм доволна. Тази маска и маската за дълга коса на Керастаз са моята голяма любов. Предстои да пробвам и М на Керастаз за боядисана коса.

Последна редакция: нд, 31 мар 2019, 11:26 от *dreamer*

# 304
В коса.бг са си наред нещата. Вече за втори път в рамките на месец се възползвам от намаленията им.

# 305
Здравейте! Отдавна ви чета, виждам мнго добри мнения за Лалга. Моята коса е нетретирана и чуплива ( не изглежда мн добре и цъфти постоянно, защото я третирам с преса). Дали ще се отрази добре? Ще съм много благодарна, ако някоя от вас си каже мнението.

# 306
Здравейте! Отдавна ви чета, виждам мнго добри мнения за Лалга. Моята коса е нетретирана и чуплива ( не изглежда мн добре и цъфти постоянно, защото я третирам с преса). Дали ще се отрази добре? Ще съм много благодарна, ако някоя от вас си каже мнението.
Моята коса е същата, макар че преса не ползвам. Ползвам Лалга - шампоан, маска и хидратиращия серум и да ти кажа, пак си цъфти и е суха. Ден след като си измия косата е мека и хидратирана и после-пак суха и цъфтяща.

Последна редакция: нд, 31 мар 2019, 15:26 от galena1206

# 307
И аз имах проблем с цъфтежа, спрях машата/пресата, започнах микроподстригвания и кокосово масло преди всяко измиване, веднъж седмично еластисайзера и сега е добре. Най-доволна съм от маската епруваж и финиш - олиото на олиосета, защото косата ми е с фин косъм и не се омазнява, но затваря косъма.

# 308
  • Варна
Докато не шкартирате пресата почти напълно косата ще цъфти ако ще и космически продукти да се ползват. Серум на Маракеш и върху него термо някакво кораво за преса с висока защита когато се налага.

# 309
Момичета какво мислите за него:
Wella Professionals Oil Reflections
изглаждащо олио за блясък и мекота на косата ?

# 310
Kalina Letova моята коса също е много склонна към цъфтежи и третирана с преса. По съвет на принцеса си взех олиото на Lanza, рано е още да се каже категорично, но мисля че виждам подобрение Simple Smile

# 311
  • Костандово
И аз имах проблем с цъфтежа, спрях машата/пресата, започнах микроподстригвания и кокосово масло преди всяко измиване, веднъж седмично еластисайзера и сега е добре. Най-доволна съм от маската епруваж и финиш - олиото на олиосета, защото косата ми е с фин косъм и не се омазнява, но затваря косъма.

Как слагате кокосовото масло, чисто или смес друго и колко време стоиш?После не се ли омазнява косата?

# 312
Кокосовото масло го разстопявам и докато е топло, слагам на връхчетата, когато нямам време, дори не го топя, стоя колкото мога, понякога половин час, понякога цяла нощ и не, не се омазнява. Пробвайте, изключително съм доволна.

# 313
Докато сме на темата за кокосово масло..на няколко пъти си слагам на косата, но после стои пресушена...и то опитите ми са през няколко месеца ...т.е. би трябвало да се е променяло състоянието на косата ми..... а кожата го обожава. не разбирам защо косата не....даже в дом.еластисайзер да го сложа - пак не ми е ок косата.....

# 314
  • Пловдив
И на мен така...с косата ми, не се разбират...но с кожата - си е ок.
Явно е до коса и индивидуалност.

Общи условия

Активация на акаунт