Професионални серии за коса - тема 125

• 59 554
  • 768
  •   1
Отговори
# 285
  • Стара Загора
Здравейте, някой беше си купил и беше споделил мнение за Blond absolu на Керастаз Ultra violet. Може ли да ми кажете колко често се използва. Купих на дъщеря ми шампоана и маската, но не намерих много инфо как да я ползва. Веднъж в седмица или може и по често, шампоана може ли да се ползва с друга маска, например с Дисциплин.

# 286
  • Някъде там
Пробвах маската на лореал.За маска с 99 процента натурални съставки се справи страхото.
Показвам върховете на косата,без светкавица на слънчева светлина.
Блясъка е страхотен.
Сложила съм само крем маракеш,няма олио и други финиши.

# 287
Момичета,напоследък имам проблеми с косопад и мисля да взема шампоан на Mediceuticals,но се колебая между Mediceuticals Hydroclenz и Mediceuticals Folligen! Косата ми е изрусена,тънка и суха! Thinking

# 288
Fluttershy,  според теб има ли опасност тази маска да утежни нормална, нетретирана коса?
Косата ми е гъста със средно дебел косъм, да не кажа плътен, но не е от най-твърдите косища.

# 289
  • Street of Dreams
Маската на Лореал? Rolling Eyes

# 290
  • Някъде там

marigold_ , според мен няма вероятност да утежни.
Моята коса е много тънка,третирана е,но е тънка и ми е идеална.

# 291
  • Street of Dreams
На снимката никак не ми се вижда тънка - напротив. Виждам плътен, здрав косъм. Или поне не е тънка като моята, ако сте забелязали.

# 292
  • Някъде там
На снимката никак не ми се вижда тънка - напротив. Виждам плътен, здрав косъм. Или поне не е тънка като моята, ако сте забелязали.
Не ,не съм забелязала.
Иначе косъма ми е тънък към нормален,това е мнениета на фризьорката ми.
Лакме хрома хубава боя ли е?
Преди съм се боядисвала и нямам спомен.
Боядисвам се вече в  цвят 6.17.

# 293
Лакме Хрома прави косата много лъскава, не изсушава.
Само че преди години, когато страдах от косопад и тъкмо го бях овладяла, се боядисах с нея и косопадът се върна.
Но може би тогава не биваше да ползвам никаква боя изобщо.
Хубава е много боята, дава супер блясък.
Fluttershy, с кой шампоан ползваш маската на Лореал?

# 294
  • Варна
Момичета,напоследък имам проблеми с косопад и мисля да взема шампоан на Mediceuticals,но се колебая между Mediceuticals Hydroclenz и Mediceuticals Folligen! Косата ми е изрусена,тънка и суха! Thinking

За описаната коса Хидрокленс. По принцип всичките им шампоани са меки и много мацки твърдят,че с тях по-бързо им се омазнява косата. Аз не съм забелязала подобно нещо,но пък и след като открих Хидрокленс друг не съм и купувала  Laughing.

# 295
Благодаря за съвета,Prinzesata! Simple Smile

# 296
Понеже някой беше питал за Лалга, ползвам шампоана и маската и съм доволна, най-вече от обема и блясъка на косата ми. Това, което ме притеснява е произходът на Лалга, на оригиналния надпис пише Англия, отгоре са лепнали Италия, а приятелката ми, която живее в Лондон, провери, излиза код за Холандия. Та това ме притеснява да не я правят в Китай, поради тази причина няма да повторя.

# 297
Здравейте, някой беше си купил и беше споделил мнение за Blond absolu на Керастаз Ultra violet. Може ли да ми кажете колко често се използва. Купих на дъщеря ми шампоана и маската, но не намерих много инфо как да я ползва. Веднъж в седмица или може и по често, шампоана може ли да се ползва с друга маска, например с Дисциплин.
Серията е за тониране и силно хидратиране на руси коси...бих ти препоръчал 2 седмично да ползва цялата серия, за да види резултат

# 298
  • Стара Загора
Благодаря за отговора Justshit. Косата и е изрусена - много светло руса е. Ще и кажа два пъти в седмицата да ползва серията.

# 299
Благодаря за отговора Justshit. Косата и е изрусена - много светло руса е. Ще и кажа два пъти в седмицата да ползва серията.
Бих препоръчал също и Therapiste серията ако е много увредена с плътен косъм или Architect ако е с тънък косъм...

Общи условия

Активация на акаунт