Професионални серии за коса - тема 125

• 59 563
  • 768
  •   1
Отговори
# 270
  • Велико Търново
Да се има предвид, че шампоаните на Епруваж се пенят трудно Wink мен лично това ме дразни и затова ползвам предимно шампоани на Медисютикълс, а слагам маската на Епруваж. На Меди също са с грижа за скалпа.

# 271
Момичета, имате ли мнение за продуктите на TIGI? Конкретно ме интересуват ш/б elasticate  серията.
Благодаря!

# 272
Привет, отново имам въпрос Simple Smile Балсамите за изправяне и изглаждане имат ли ефект? Могат ли да заменят пресата? Сега гледам, че в рибата рекламират на ФК.

# 273
  • Добрич
Споделете мнение за хидратиращата маска с масла от арган и шеа Marrakesh, която е на -50% в рибата
И без това искам нещо хидратиращи, за да редувам с балансирано- протеинови продукти.

# 274
Аз я поръчах днес.

# 275
  • Пловдив
Аз ползвам маската. Не мога да я определя като силнохидратираща, а по скоро за балансирана с превес на хидратация. Очаквах да е много силна от към хидратация и в началото леко се разочаровах, но с времето и с натрупване, за мен е много добра - косата е мека, но в същото време жилава, здрава, права. Обожавам маски след, които и цяла вечер и нощ да съм била на кок, като я пусна сутрин, само да я пооправя с пръсти и ми е добре. Приглажда, няма фриз и както всичко, което съм пробвала на марката, ми действа уплътняващо. Но все пак, ако трябва да избирам, бих купила отново маската чудо, тя е върхът!
Вчера ми пристигнаха продуктите на Керастаз и съм доволна
Скрит текст:

# 276
Коя е маската чудо?

# 277
densy
https://www.zlatnaribka.com/marrakesh/original-chuvstveni-podpra … cle-masque-227-ml

Все се каня да я пробвам заради аромата, който има серията, но така и не съм стигнала до нея. Притесняваме, че ще ми дойде слаба.
В коса.бг в момента е на -20% мисля.

# 278
Благодаря! bouquet

# 279
  • София
а маската чудо подходяща ли е за по-слаби и омазняващи се коси, моля?
ще бъда благодарна, ако някой сподели финиш/крем или друг вариант за блясък и уплътняване за склонна към омазняване и тънка коса.

# 280
За Нектар термика и цимента - на моята (тънка чуплива коса) по-добре се отразява Нектара честно казано и повече го харесвам, когато просто суша косата и очаквам небрежни вълнички. Моята си има нужда от хидратация и той много добре й се отразява, аз обичам силни цветни аромати, така че и той ми допада. Simple Smile Циментът го ползвам, когато изправям косата с въртящата четка - с всичко останало косата ми стои някак си по-вяла. Той като че ли й придава някаква плътност и обира фриза.
А колкото до намалената маска на Маракеш в ЗР (не чудото, а хидратиращата с арган и шеа) - аз я имам от няколко седмици и съм пристратена към нея. Опасявах се да не ми дойде прекалено тежка, тъй като, както казах, съм с тънка косичка - но не, перфектна е просто. Страхооооооотна хидратация! Прави ми косата уникално мека и гладка, не разхвърчана, не перушинеста... абе, влюбена съм и това е. Simple Smile А на сегашната цена си заслужава да се вземе, дори и да се ползва само от време на време. Wink

# 281
blondyberry, аз ползвам шампоана и балсама, за които питаш. Много пъти ги подновявам. Косата ми е небоядисвана, нормална, не я оформям дори със сешар, ползвам самозалепващи ролки.
Серията е балансирана, в нея се усеща протеин, но не от тези, които правят косъма много твърд е дебел.
Косата има блясък, не отнема от обема.
Цената им е супер.
Преди повече от половин година обаче след като се боядисах само веднъж с най-щадящата за мен безамонячна боя, веднага минах на по-силен шампоан и този ми беше недостатъчен.
Серията е за нормална нетретирана коса.
Харесвам Tigi, червеният шампоан Resurrection купувах много пъти, когато се боядисвах преди години. Имам балсама без отмиване After Party, който ползвам, когато искам да изляза по-набързо от банята и да не плакна маски и балсами.

Rockacholic шампоанът за боядисана коса дава страхотен блясък и е супер хидратиращ. Ако търсите хидратация,  веднага омекотява и прави косата много лъскава.

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 12:13 от marigold_

# 282
  OnDiNe_ Наслагването на финиши и не само е възможно и полезно ако искаш да третираш няколко проблема едновременно. Пак е желателно да се спазва обаче принципа протеин преди хидратация.
  Така комбинирам примерно Маракеш за връхчета/протеин/ с Нектар термик/хидратация/след него.

Аз направо смесвам олио ( Макораноил или Макадамия ) с Нектар термика. Това е единствения продукт без който не оставам. Пробвах и Цимент термика - косата ми (о)става суха и твърда, а аз търся омекоятване ( изрусен косъм )

Не знаех че Маракеш за връхчетата е протеиново, LANZA Keratin Healing Oil Treatment предполагам също е ? Ще пробвам да го сложа преди Нектар термика при следващото миене.

# 283
  • Варна
 Маракеш преди Нектара е ОК,но Ланза задължително след и то на суха коса. В интерес на истината цяло лято изкарах само с Ланза като нанасях две три помпи на влажна коса и после една на суха. Беше ми абсолютно достатъчно. Като застудя обаче включих термиците защото вече само ланза не ми стигаше/климатиците са виновни/.

# 284
  • Пловдив
Днес си взех на Lalga,  шампоан, маска и млякото им за коса.
От известно време се изрусявам и имам нужда от силна хидратация и подхранване. Някой ако ги е ползвал ,моля да каже впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт