Професионални серии за коса - тема 125

• 59 567
  • 768
  •   1
Отговори
# 255
  • Street of Dreams

Тъкмо за комбинирането на финиши имам въпрос към профитата тук - какво ще кажете за реконструктора със зелен чай и някакъв хидратиращ, oil miracles или mi amante? Могат ли да се комбинират така? А шампоанът трябва ли да е протеинов?

Самоцитирам се, не вярвам да нямате опит в комбинирането на финиши. Simple Smile

# 256
От 2 седмици използвам термо на Лореал Нутрифаяр. Харесва ми. Косата ми е тънка и в прилично здраве, една идея по-тежък ми идва от Олиосета, която преди това ползвах, но го харесвам. Мисля, че на по-третирани коси ще допадне Simple Smile)))

# 257
  • Варна
  OnDiNe_ Наслагването на финиши и не само е възможно и полезно ако искаш да третираш няколко проблема едновременно. Пак е желателно да се спазва обаче принципа протеин преди хидратация.
  Така комбинирам примерно Маракеш за връхчета/протеин/ с Нектар термик/хидратация/след него.
 Шампоанът е желателно да е поне балансиран ако след него ще ползваш нещо по-протеиново,било то балсам,маска или финиш.
  Когато косата ми беше зле съм ползвала маракеш дори и след кафявата маска на Марокан и проблем нямаше,но с времето подобна комбинация взе да не ми се отразява добре. Сега ако сложа Марокан след него ползвам или хидратиращото термо на Лалга или Ланза олиото. И в двете има протеин,но явно е доста по-малко от тоя в Маракеш и нещата се получават.

# 258
Момичета кое бихте ми препоръчали?

# 259
  • Пловдив
Много зависи от какво има нужда косата ти и какво харесва повече. Може би съм една от малкото, на която нектара не е ок и си признавам, че с мъка ще го изразходя.

# 260
И двата термика ги имам и ми се отразяват чудесно. Леко, по-твърда ми става косата от нектар термика.

Последна редакция: чт, 28 мар 2019, 11:43 от Ani888

# 261
А, и аз не понасям Нектара. Даже ми е странно защо така се препоръчва постоянно. Скъп и нищо особено. не прави почти нищо на косата, мирише силно и се задържа на косата. Едва го изразходих и не бих го купила отново.
Цимента е много хубав, но само за увредени коси. Иначе той има абсолютно най- хубавия аромат за мен от продуктите за коса.

# 262
  • София
Момичета, в Kosa.bg има хубави намаления.

# 263
Тези термици ги открих скоро, цимента толкова ми харесва, че искам да питам за шампоана и маската, как ви се отразяват и за какви коси е добър? Моята не е изтощена, слагам мъничко, на крайчетата при сушене и е супер. Нектара го ползвам от скоро, аромата го харесвам,като действие, имам усещането, ме ми уплътнява косата. Странно е, че шампоана и маската от същата серия, никак не ми допаднаха, а считах че са ок за косата ми-къносана и на моменти суха по дължина и заплетена.

# 264
  • на земята
Момичета,за права тънка коса,кой Епруваж да взема,възтановяващ или изглаждаш и коя маска?Те протеини ли са?
Мога ли да ги редувам с Хронологиста на Керастаз и с Керастаз за дълга коса?
Благодаря

# 265
  • София
Кое олио за връхчета на Маракеш препоръчвате?

# 266
https://www.zlatnaribka.com/marrakesh/marrakesh-intenzivna-grizh … mc_eid=c17494536c
от тази маска ли сте доволни?
Ако да, има намаление в момента.

# 267
# 268
На Маракеш за крайщата май е само един Split EndZ - https://www.zlatnaribka.com/serum-za-tsaftyashti-kraishta-s-kono … -preventer-118-ml

# 269
Момичета,за права тънка коса,кой Епруваж да взема,възтановяващ или изглаждаш и коя маска?Те протеини ли са?
Мога ли да ги редувам с Хронологиста на Керастаз и с Керастаз за дълга коса?
Благодаря
За обем, другите много заглаждат тънката коса. А маската им е страхотна.

Общи условия

Активация на акаунт