Професионални серии за коса - тема 125

• 59 442
  • 768
  •   1
Отговори
# 480
  • Street of Dreams
Благодаря ви, момичета, ще мисля кой от двата да взема Flowers Hibiscus

По спомен косъмът ми ставаше по-дебел и плътен и силен от Инсайт Анти Фриз. Ах, страхотна беше тази серия за моя тънък косъм, но такава отвратителна миризма, че направо мразех да се къпя. Grinning После пробвах да изхитрея и да взема само балсама - още ми се мотае из банята, няма този ефект без шампоана.

Хем се изкушавам да си купя пак серията, хем лошо ми става при мисълта... Grinning

# 481
Дълбоко хидратиращата  маска на Маракеш много странно  ми заплете косата. Краищата стоят сухи и на клечки. Но ще й дам  още един шанс.

# 482
  • Варна
Мий предо нея с балансиран шампоан. Не е чиста хидратация маската нищо, че се води такава.

# 483
  • Някъде там
Не съм блондинка и се чудя дали ще е подходящ за мен ?
https://www.zlatnaribka.com/kerastase/blond-absolu-za-rusa-kosa- … astase-cicaplasme

# 484
Взех си бустери и концентрати на керастаз и пише 5мин. Дали е проблем да стоя повече или е прекалено силно.

# 485
  • Варна
Колкото искаш стой.Няма проблем,но и няма смисъл.Дали стоя 5 мин. или половин час няма разлика в ефекта.Направени са да действат бързо.

# 486
Здравейте, може ли да ми дадете мнение за серията на Kerastase Volumifique по-точно шампоана

# 487
Здравейте, бихте ли ми препоръчали хидратираш шампоан. Косата ми е много суха. Колебая се между Lakme Bio argan и Aphogee. И още един въпрос.Ползвам маската на Eprouvage,  отразява ми се добре, но се чудя дали да не взема Macadamia. Само да каже че косата ми е суха, много много суха.

# 488
  • Пловдив
Здравейте, бихте ли ми препоръчали хидратираш шампоан. Косата ми е много суха. Колебая се между Lakme Bio argan и Aphogee. И още един въпрос.Ползвам маската на Eprouvage,  отразява ми се добре, но се чудя дали да не взема Macadamia. Само да каже че косата ми е суха, много много суха.
И 2та шампоана съм ги ползвала и ми харесват. На Лакме при мен изглаждане косата, ставаше хлъзгава. Афоджии е чудесен бюджетен вариант. Щом косата е много суха, погледнете силнохидратиращия балсам на ФК, маската Джойко мойсчър рикавъри, маскинтенз на Керастаз (има вариант за тънка и гъста коса). Макадамия също е хубава маска, но при мен е имало периоди, в които косата си оставаше суха, и такива, в които е била истински благодат - хидратира, подредена коса. Наскоро си поръчах голяма кутия, надявам се да ми се отрази добре. Епруваж, доколкото съм чела е балансирана. Погледнете и еластисайзъръте на ФК.
Днешния ритуал Simple Smile - еластисайзър с нар и касис за цяла нощ, Ш на Виши densi solutions, маската с шеа на Маракеш, серум Маракеш, термото Тотал протект на Чи, след изсушаване олио Ланза, на скалпа - серум densi solutions на Виши и Балсам за скалп hairfinity. Косата ми е много напоена и подхранена.

# 489
  • В къЩи.
Здравейте.
Имам нужда от помощта ви.
Искам да направя подарък на близка моя приятелка...има дълга,гъста,изрусена коса,мазна,мие я през ден и винаги използва сешоар. Искам да й взема термозащита и олио за връхчетата.
Бихте ли ми препоръчали нещо,ако може до 50лв за двата продукта?
Благодаря.

# 490
Здравейте, момичета! Вчера се изрусих отново и реших да премина към по- професионалните серии за коса. Днес поръчах от арлен Moroccanoil Treatment за всеки тип коса. Реших да взема това, а не за тънка коса и не знам дали не сбърках. Наистина ли е чудодейно и ще ми хидратира ли добре изрусената изтощена коса. На няколко места прочетох, че съставките му предизвикват пожълтяване на изрусените коси, което много ме обезпокои...поръчах съвсем спонтанно покрай олиото и шампоана за изтощена коса

# 491
  • Варна

Днешния ритуал Simple Smile - еластисайзър с нар и касис за цяла нощ...
МОже би нещо пропускам..еластизайзерът се слага на влажна/мокра коса, как стоиш така цяла нощ?
 Или има някоя хитринка?

# 492
  • Варна
 Хитринка едва ли....Навлажнявам косата с ръце не под душа,мажа еластисайзър и свивам на кок. Мятам хавлия на възглавницата и лягам. Никакви шапки и увиване.

Caseyxx чудодейни продукти няма. Мароканойл е добро олио и в никакъв случай не прави косата жълта  Laughing.
 Русата коса изисква много грижи,за да се поддържа в добро състояние тъй,че успех.

minimi
Епруваж са на Макадамия-един производител. Колкото харесвам Макадамия като действие толкова не понасям сладникавия им аромат. Ако искаш шампоан съчетаващ се с маската епруваж вземи техен. Изглаждащия е най-хидратиращ и се съчетава добре с почти всичко.

Последна редакция: сб, 13 апр 2019, 09:00 от prinzesata

# 493
Caseyxx, когато си направих балеаж на косата, и аз се ориентирах към Moroccainoil. Взех си интензивния активатор за къдрици, тъй като косата ми е чуплива. Ползвам го като финиш за хидратация, дори когато се изправям. Определено помогна да се съживи косата ми, сега дори ми идва малко тежък, не бих казала, че води до пожълтяване. Успех Simple Smile

# 494
Аз да похваля един продукт. Някакви кристали за коса(мразя го този израз "кристали за коса") които взех спонтанно от новата ми фризьорка в пристъп на щастие. Тази жена направи чудо с наръфаната ми прическа след отмъщението на старата фризьорка.
Та, кристалите са Envie argan oil crystal milk. Имали и термозащита. След измиване на косата ползвам само и единствено тях и косата ми изглежда супер, разресва се лесно, мирише хубаво и прочие суперлативи. Малко прекалявах с количеството в началото, та ми омазняваха на втория ден, но вече разбрах по колко да слагам. Очарована съм от ефекта:)

Общи условия

Активация на акаунт