Професионални серии за коса - тема 125

• 59 435
  • 768
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Силикон съдържат ли....?

Ако -да...мерси, няма нужда.

# 496
Силикон съдържат ли....?

Ако -да...мерси, няма нужда.
Вероятно съдържат:) Сега се опитвам да махна стикера на български за да погледна съдържанието, че в интернет има много малко инфо за тях на български. Предполагам са яко силикони, но на някои дами това не им пречи, вкл. И на мен

# 497
  • Варна
 Уф....моята коса обича силикони  Laughing. Хич не е био,еко и дрън дрън. Безсиликоновата грижа не е за третирани коси или поне не за дълго,а и не се сещам за финиш без такива....Може би чистите масла,но те пък имат специфика на ползване особено като финиш.

# 498
и моята обича силикони, но да има и друго
разни "кристали", които са само силикони, я пресушават и фрийзват допълнително
не ми е попадала марката Envie

# 499
  • Пловдив
Именно.... Имах предвид прекаленото пресушаване от силикона.. Иначе аз също не съм ...Био... Еко и т.н.

# 500
В олиото на Lanza има ли силикони?

# 501
И на мен ми е непозната марката, а няма и много инфо. Просто я грабнах без да му мисля много. Косата ми е изрусявана, изтощена, с много сухи крайчета. По принцип слагам по 2-3 продукта и всичко попива.
На кристалите Пише, че са произведени в Италия а състава е Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Parfum, Argania Spinosa Kemel. Просто ще трябва да инвестирам и в дпш и готово Joy
Сега разглеждам съставките и попадам на статии, в които пише, че и в Керастаз ги има Blush

# 502
  • Варна
 Силикон,силикон,парфюм,арганово масло  newsm78.

Viktoriai естествено,че има силикони в Ланза  Laughing

даже първият силикон в състава е същият като в кристалите на Gerrche

# 503
  • В къЩи.
Здравейте.
Имам нужда от помощта ви.
Искам да направя подарък на близка моя приятелка...има дълга,гъста,изрусена коса,мазна,мие я през ден и винаги използва сешоар. Искам да й взема термозащита и олио за връхчетата.
Бихте ли ми препоръчали нещо,ако може до 50лв за двата продукта?
Благодаря.

Спрях се на този крем https://www.zlatnaribka.com/termozashtiten-krem-s-maslo-ot-lenen … ro-di-luce-200-ml
Какво ви е мнението за него?
Мисля да взема и олио от същата марка.Кое бихте ми препоръчали?

Мислите ли ,че избора ми е добър?

# 504
Имате ли наблюдения за този шампоан Kerastase Blond Absolu Bain Lumiere. Предпазва ли добре изрусената коса и нужно ли е при всяко миене да се използва лилав шампоан, или може обикновен и два пъти месечно примерно да се използва матиращ

# 505
Момичета какво ще кажете за този комплект? По отделно са към 150 лв а в комплекта 112-118лв дали има някаква уловка как мислите

# 506
  • Пловдив
Уловка едва ли ще има. Може би количеството е по-малко от стандартните... А ако не е,  то тогава уловката е в това, че ще те накарат да купиш  3 продукта наведнъж.

# 507
Здравейте, имам нужда от мнение и съвет.
Шампоанът на Филип Кингсли No scent No colour протеинов, балансиран или хидратиращ ли е? Косата ми е боядисана, съответно по-мазна в корените и по-суха в краищата и се чудя как би й се отразил ...

# 508
Здравейте!
Някой ползвал ли е тези ампули на Керастас:

https://www.arlen.bg/product/3848/kutia-ampuli-za-sgastyavane-na … ue-30-h-6-ml.html

Може ли мнение?

# 509
Здравейте! До скоро използвах серията на Alfaparf Reparative, но на моята тънки, мазна и изтощена коса не влияеше по никакъв начин. От мненията тук реших да сменя цялостно грижата за косата и заложих на следните продукти Еластисайзър с аромат на кокос  Philip Kingsley Elasticizer Coconut Breeze Шампоан за стимулиране на растежа Mediceuticals Bioclenz Кератинов 2-минутен реконструктор ApHogee Keratin 2 Minute Термозащитен флуид за изправяне на косата NAPURA NXT Thermo и Серум за цъфтящи краища с конопено и арганово масло Marrakesh Endz Split End Mender & Preventer . Вече за втори път използвам продуктите и не мога да повярвам, че това е моята коса, плътна с обем, и блясък. Все още продължава да се боря с наелектризирането при мен е кошмар надявам се с грижите за косата и то да отшуми. Ще се радвам ако някой сподели продукт, който помага поне малко.

Общи условия

Активация на акаунт