Професионални серии за коса - тема 125

• 59 445
  • 768
  •   1
Отговори
# 525
Професионална серия за възстановяване на увредена и боядисана коса, както и за растеж е Kerastase,  ако го произнасям правилно. Или на milk shake ампули както и витамини q10.
 Другите са: Redken, L'Oréal Professionnel, CHI, Macadamia, PANTENE, Wella Professionals, Lakme, Aphogee, Orofluido, както и маска Time Restore, Phyto ампули за подхранване на косата, Denise -ампули за боядисана коса, Ревалид за възстановяване, арганово или кокосово масло за коса, vivese senso duo за бърз растеж на косата, Rene Furterer, vishy,  HENNA FOX къна, /JONH FRIEDA, hair wonder, LE PETIT MARSEILLAIS, SEA STARS, SYOSS- маски за коса/, против косопад KLORANE, Cannaderm Capillus Серум за коса с кофеин/.

# 526
  • Варна
 Убийте ме от това последното нищо не разбрах  Laughing

# 527
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Имам финиша за коса Митик Ойл.Не е нищо особено и не бих повторила покупката.Дори си мисля,че ми омазнява и слепва връхчетата.
Моят е обаче от мин.година и е в жълта тубичка,не знам дали има разлика с този в кафеникавата.

# 528
Влизам, за да похваля Колорплекс като терапия. Толкова време и се канех, понеже имах една доза, купена доста отдавна, но все ме домързяваше да си я направя. Измих с ДПШ на Лейбъл М и после Колорплекса - просто невероятно ми се отрази на русото обре, сега нямам търпение да мине малко време и пак да си направя. 😁 Даже се чудя дали да не взема нсправо комплекта вместо да купувам еднократни дози...А така съм вдигнала мерака и на тази Лалга, че не е истина 😀 Първо обаче съм си казала, че ще изразходя всичко налично, чак тогава ще се впускам в нови покупки, че е голяма краста тази профи козметика 😄 А олоито на Марокан за тънка коса ми се превърна в любимо, задължително ще подновя. От Епруваж обаче никак не съм впечатлена.

# 529
  • Варна
 Определено излиза по-изгодно комплекта особено както е намален в момента отнася близо година ползване за боядисване и терапии чат- пат. Единственият недостатък е малкото количество втора стъпка. Имам за още поне 4-5 терапии,а стъпка 2 ми свърши. Заместих с балсама на марката,но не е същото.

# 530
Определено излиза по-изгодно комплекта особено както е намален в момента отнася близо година ползване за боядисване и терапии чат- пат. Единственият недостатък е малкото количество втора стъпка. Имам за още поне 4-5 терапии,а стъпка 2 ми свърши. Заместих с балсама на марката,но не е същото.
Е, жалко, аз също се замислях за този балсам и аз си помислих, че може да е втората стъпка, няма да го купувам тогава.

# 531
  • Варна
О, не ме разбирай грешно, балсама е жесток. Запечатва чудесно косъма просто не е като втората стъпка на терапията-различен продукт е. Би следвало да е балансиран продукт, но ми беше супер и след хидратиращата маска на Ланза, а тя си е с голям уклон на хидратацията.

# 532
О, не ме разбирай грешно, балсама е жесток. Запечатва чудесно косъма просто не е като втората стъпка на терапията-различен продукт е. Би следвало да е балансиран продукт, но ми беше супер и след хидратиращата маска на Ланза, а тя си е с голям уклон на хидратацията.
Аз да си призная никога не слагам балсам след маската, някак си ме е страх да не ми утежнят толкова много продукти , спомням си, че го бяхте обсъждали много отдавна, но каква е идеята на това запечатване, извинявай за глупавия въпрос, но все още не съм толкова на ти с грижата за косата?😁

# 533
  • Варна
 В интерес на истината и аз винаги съм смятала балсамите за излишни.... Косата ми е третирана и самостоятелно повечето балсами са ми недостатъчни. Затова и не ги купувах. Винаги вземах маските от сериите/изключвам Алтерна хайверените техните балсами са си живи маски/,но в рапунцелската тема       Бананадана промотира наслагването на продукти или с други думи използването една след друга на две маски и балсам или направо три маски. Идеята е да се прави когато косата има повече от една нужда....Да речем нуждае се от протеин,но същевременно и от хидратация. Първо се нанася протеиновата маска,стоиш,изплакваш,нанасяш хидратираща и пак стоиш,изплакваш и накрая запечатваш с хидратиращ балсам. Това при коси в ужасно състояние нуждаещи се буквално от всичко прави чудеса.
   Моята коса си е в прилично състояние,но балсамът след маската ми се отразява прекрасно,не ми утежнява в никакъв случай,а точно запечатва косъма и в дните до следващото миене нямам нужда ежедневно да клепам олио,за да не става перушинеста.

# 534
Аз си търся такова олио за изрусената си коса ,искам да прибира омекотява,и през целия ден да се задържи. Имам мароконойл,макадамия, но не ми вършат работа

# 535
Връщам една неотдавна обсъждана тема:

Домашният еластисайзер сваля боята... а тук принцесата казваше, че е хубаво да се нанася боя директно върху него Thinking защо това не пречи на боята? Не мога да си го обясня

# 536
  • София
Макадамия защо не ти върши работа? Аз го имах, но го подарих на една руса приятелка с много суха коса, тъй като на мен ми идваше твърде силно това олио и все не можех да преценя колко да сложа от него (или недостатъчно, или прекалено слагах и косата ставаше пак за миене...) Иначе моето любимо олио (а и на много други момичета тук) е на Ланза.

# 537
  • Варна
  gigova когато косата ми беше зле грам не харесваше финиши тип олио-ставаше на слама. Откакто се оправи обаче харесва всичките. Иначе можеш да пробваш кератиновото на Ланза. Повечето мацки го боготворят включително и аз.
   bonibon_ домашният еластисайжър никога не ми е свалял боята  newsm78. Топлите масла го правят,а аз никога не загрявам маслени маски....
  А това,че върху еластисайзър се боядисвам по-равномерно и косата ми после е в по-добро състояние е факт проверен много кратно. Последното  боядисване го направих без маслен преуош и въпреки Олаплекса в боята косата ми след това беше ужас. Сума терапии се наложи да направя скоростно,за да я върна в прилично състояние.

# 538
Deninnka1, може ли инфо на лично какво е това полиране, заместващо подстригването?
. Фризьорката разделя косата на тънки пластове и минава по цялата му дължина с постоянно щракане на ножицата. Получава се нещо като ефекта от машинките, които бяха за обиране на цъфтежи само, че тя го прави ръчно. Играчка си е, но ми взима не повече от сантиметър от дължината. Много съм доволна.

# 539
  • Някъде там
Елайстайзерана ФК  75 мл за колко пъти стига?
Един, два ?

Общи условия

Активация на акаунт