Професионални серии за коса - тема 125

• 59 423
  • 768
  •   1
Отговори
# 540
Елайстайзерана ФК  75 мл за колко пъти стига?
Един, два ?
За доста повече от 1-2. Аз го ползвам месеци, но слагам само на опашката, от ушите надолу до крайчетата. И като слагаш на влажна коса, отива малко продукт.

# 541
на моята коса до и една идея под раменете - три пъти
слагам на цялата коса

# 542
  • Някъде там
Елайстайзерана ФК  75 мл за колко пъти стига?
Един, два ?
За доста повече от 1-2. Аз го ползвам месеци, но слагам само на опашката, от ушите надолу до крайчетата. И като слагаш на влажна коса, отива малко продукт.
Четох ,че гланцирало косата и косата ставала много хубава.Така ли е наистина? Колежка днес ще отскочи до рибката и да и дам да ми вземе един малък за проба .

# 543
аз не съм впечатлена
или поне не толкова колкото очаквах
домашният вариант с маслата и глицерина повече ми допадна

# 544
  • Варна
Аз ползвам еластисайзър екстрийм, защото другия ми е слаб. Слагам на един пръст от корените на цялата коса 20 мл. Еластисайзърът дава супер хидратация при редовно ползване,спира накъсване и цъфтене на косата. Ползвам го от години преди почти всяко миене. Косата ми е изрусена и изправям с преса на всяко миене през ден. Ако косата ти е изтощена или пък имаш плътен косъм си вземи екстрийм.
П.с. така нареченият домашен еластисайзър ми прави косата на слама, както и всяка маслена маска. Коренно различно ми действа от еластисайзъра на фк. Явно на всяка коса е различно.

# 545
Deninnka1, може ли инфо на лично какво е това полиране, заместващо подстригването?
. Фризьорката разделя косата на тънки пластове и минава по цялата му дължина с постоянно щракане на ножицата. Получава се нещо като ефекта от машинките, които бяха за обиране на цъфтежи само, че тя го прави ръчно. Играчка си е, но ми взима не повече от сантиметър от дължината. Много съм доволна.

От миналата година и аз се подстригвам по този начин. Косата ми по принцип много цъфти и този метод е супер. Обира много добре, без да взима от дължината. 👍🏻

# 546
  • София
Домашният при мен също не сработи, два пъти пробвах и го хвърлих с огромно недоволство, понеже докато му събера всички съставки падна една обикаляне по аптеките, при това с големия корем. Екстиймът е друга работа, слагам го вечер, сплитам косата и сутрин като я разплета даже не искам да я мия, толкова е жива и хидратирана. Даже се чудех дали да питам някой го ползва като финиш, вместо като преуош.
За това масло на Ланца ли става дума:

Има ли някакви единични дози за проба от него, че 50мл ако не ми го хареса косата ще си го бия в главата.
И още един въпрос - чета, че са ви силни шампоаните на Керастаз, кой е най-щадяш и лек между Денсифиник, този за дълги коси и Хронолоджиста?

# 547
  • София
На моята коса еластайзера на ФК от 75 мл стига за два пъти. Харесва ми как действа на косата - дава мекота и блясък на дължините. Не съм пробвала домашния еластайзер (хич не си падам по това да си забърквам аз разни неща) и съответно не мога да сравня.

# 548
  • Варна
Стига де:grinning: поне десетина и то на моята коса. 35мл.продукт на веднъж..... Множко ми се вижда. По тая логика 200мл.маска я опустушавате за две седмици ползване.

# 549
  • София
Леле, десетина пъти! Явно аз много продукт хабя. Ще опитам да се коригирам!

# 550
Определено, около 8-10 пъти ползвам 75 мл. Косата ми е педя под рамената. Слагам количество, малко повече от  маска. Еластисайзерът е като  гъст крем и отива малко количество.
Когато косата ми беше изтощена от боя, ми действа добре. В момента, не ми се отразява никак-буквално НИКАК! Явно съм прехидратирала.

# 551
Да попитам само преди отново да направя необмислена покупка. Маската Lalga хидратираща или протеинова е. Протеина не ми се отразява добре.

# 552
Да попитам само преди отново да направя необмислена покупка. Маската Lalga хидратираща или протеинова е. Протеина не ми се отразява добре.
И моята коса не харесва протеини, става много суха/не я боядисвам и не я тормозя с ел.уреди, фин косъм/ , но си взех маската на Лалга, като че ли балансирана я усещам, в началото ми действаше даже като хидратираща маска. Имам и маската на Ланза и като че ли я харесвам с една идея повече от Лалгата. Доколкото си спомням и двете са с кератин/протеин./

# 553
  • Street of Dreams
ФК Еластисайзер ми беше продукт номер едно за много дълго време - напомпваше косата ми, правеше я лъскава и гъвкава. Обаче в един момент свикна, разглезих я и каквото и да й сложа, разлика не виждам. Последната една трета от 500мл опаковка едвам ги изхабих, колкото да не им мине срока. Преди съм пробвала и екстеийм, но не ми хареса и наполовина толкова, колкото "обикновения".

Дадоха ми проба на шампоан Лалга с една поръчка. Отчаяно търся еквивалент на Керастаз, който да не ми разказва играта на скалпа, но се съмнявам да намеря. Не искам да минавам през това излишно харчене на пари и трупа не на ненужни продукти на принципа проба-грешка. Зарината съм с неща, които не ползвам...

# 554
  • Някъде там
ФК Еластисайзер ми беше продукт номер едно за много дълго време - напомпваше косата ми, правеше я лъскава и гъвкава. Обаче в един момент свикна, разглезих я и каквото и да й сложа, разлика не виждам. Последната една трета от 500мл опаковка едвам ги изхабих, колкото да не им мине срока. Преди съм пробвала и екстеийм, но не ми хареса и наполовина толкова, колкото "обикновения".

Дадоха ми проба на шампоан Лалга с една поръчка. Отчаяно търся еквивалент на Керастаз, който да не ми разказва играта на скалпа, но се съмнявам да намеря. Не искам да минавам през това излишно харчене на пари и трупа не на ненужни продукти на принципа проба-грешка. Зарината съм с неща, които не ползвам...
Керастаз за дълга коса не дразни скалпа .
Ако има от къде да си намериш малко шишенце за проба (travel size )
https://www.kerastase-usa.com/collections/resistance/bain-extent … size-shampoo.html пробвай .

Общи условия

Активация на акаунт