Професионални серии за коса - тема 125

• 59 456
  • 768
  •   1
Отговори
# 555
  • Street of Dreams
Оле, 20 долара за 80 мл. В Германия това струва около 5 Евро, но не съм виждала точно този в малка опаковка. На всичкото отгоре съм в в бг, бях в ЗР онзи ден и ми казаха да се откажа изобщо от Керастаз и да взема Лалга - явно се опитват да го пласират на пазара.

Да разбирам ли, че другите Керастаз са ти дразнили скалпа, а този не? Кажи нещо за шампоана, моята коса не е дълга и сигурно нуждите са различни?

# 556
Странно ми е ,че Керастаз ви дразни скалпа.Аз съм използвала почти всички шампоани,маски,серуми,масла и всичко ,за което се сетите на Керастаз /и до ден днешен това ми е топ марката козметика за коса/ и никога от нищо не съм изпитвала дискомфорт . Маска винаги нанасям и по скалпа-не само по дължините и винаги съчетавам серии маска и шампоан,не смесвам шампоан от една серия с маска от друга.
Като универсален ,балансиращ шампоан на марката се смята шампоана Хронолоджист. Хора ,на които останалите шампоани им дразнят,казват ,че този могат да го използват нон-стоп,без да им дразни скалпа.

# 557
  • Street of Dreams
Блазе ти.

При мен си е драма - не само сърбеж, но и рани, въпреки прекрасната коса, която не постигам с нищо друго. Щетите остават дълго след употреба и лекувам всеки път със специални шампоани, докато се възстановя. И после пак посягам към Керастаз...

# 558
Понеже обсъждахте балсамите, да кажа моето мнение от моя опит. Една година с профи продукти изкарах само шампоан, маски и финиши. Балсама не го отразявах въобще. Продуктите имаха ефект, но не УАУ.
Наскоро се сдобих с балсам Мароканойл за обем благодарение на една страхотна съфорумка. Като го включих в ритуала Joy нещата се промениха изцяло. Сега вече се вижда голям ефект от профи продуктите. Дали балсама сам по себе си е много добър или просто е черешката на тортата, която дава хубав вид на косата ми - не знам. Факт е, че откакто ползвам и маска и балсам ефекта е мноого по видим.

# 559
  • Някъде там
Оле, 20 долара за 80 мл. В Германия това струва около 5 Евро, но не съм виждала точно този в малка опаковка. На всичкото отгоре съм в в бг, бях в ЗР онзи ден и ми казаха да се откажа изобщо от Керастаз и да взема Лалга - явно се опитват да го пласират на пазара.

Да разбирам ли, че другите Керастаз са ти дразнили скалпа, а този не? Кажи нещо за шампоана, моята коса не е дълга и сигурно нуждите са различни?
Да, другите които съм пробвала ми дразнят скалпа , с изключение на Денсфик и този Simple Smile
Пробвала съм Дисциплин и Олео нещо си и този за боядисана коса .

# 560
  • Стара Загора
Отзиви за този шампоан?

# 561
  • Варна
Отзиви за този шампоан?

Скрит текст:

Имам го, нищо особено.

# 562

Какво мислите за този продукт?

# 563
Привет, като се заговорихте за еластайзера се замислих нещо. По правило нали се използва първо протеинов продукт, за да отвори кутикулата и след това хидратация. Та за еластайзъра - след него може ли да се използват протеинови или балансиращи продукти или е задължително само хидратиращи?

# 564
  • Варна
Целта е хидратация щом се ползва еластисайзър.Протеинов шампоан обезсмисля еластисайзера просто,не че е проблем.Добре е еласт.+хидр.ш+маска+балсам.На следващо миене протеин ш+м или прот.ш+хидр.маска+б.Идеята е косата да е добре хидратирана преди протеин, но не и на едно и също миене. Някои имат нужда от по-често хидратация,а други от по-често протеин. Въпросът е да си нацелим редуването така,че косата да е през повечето време добре балансирана.

macadamia,и аз съм така. Ползвала съм или поне пробвала почти всичко на Керастаз. Никога не съм имала проблем със скалпа,нито с косата. Bain de Force на десето миене поредно започва да ми дразни и на следващо като сложа този за чувствителен скалп и минава всичко.

# 565
  • Street of Dreams
Денсифик имах цял литър и си имах ядове.

# 566
Tyzarka, благодаря за отговора, до сега така правех, но се зачудих заради еластина в еластайзъра (все пак е протеин).Но да, по пътя на логика,не е удачно.

# 567
Момичета,а преди маската подсушавате ли косата с кърпа или не е нужно да е толкова суха преди нанасяне? Simple Smile

# 568
Абсолютно нищо на Керастаз не ми дразни. Ползвала съм почти всички серии, но не смесвам различните.

# 569
  • Варна
Tyzarka, благодаря за отговора, до сега така правех, но се зачудих заради еластина в еластайзъра (все пак е протеин).Но да, по пътя на логика,не е удачно.
Реално,за да се получи хидратация трябва да има протеин, пълнеж,който да се хидратира. На една изрусена коса с кух косъм например няма как да стане хидратация само с масла.В еласт.е направено както трябва и ние само допълваме ефекта. Ако сложим после протеин пак ще е добре,просто косата ще е по-твърда и стегната.Протеиновият шамп.един вид ще отмие маслата и наново.Той ще си е взел косъма,но мекотата и гъвкавостта няма да я има толкова,а това целим Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт