Професионални серии за коса - тема 125

• 59 416
  • 768
  •   1
Отговори
# 570
  • Някъде там
Денсифик имах цял литър и си имах ядове.
Никога не съм взимала шампоани по литър .

# 571
  • Стара Загора
В kosa.bg има намаление 20% на Керастас до тази вечер - 17.04 Simple Smile

# 572
  • Бургас
Здравейте! Някой може ли да даде отзиви за тези продукти?

# 573
  • Street of Dreams
Денсифик имах цял литър и си имах ядове.
Никога не съм взимала шампоани по литър .

Преди да установя от какво ми идва проблемът със скалпа и на цена под 40 Евро на литър, ми се видя добра идея и си накупих няколко, като единият даже беше с грижа към скалпа (с пилинг частици). Пуста лакомия...пък и такава хубава коса правят. Архитект, Олео Релакс Елексир Ултим и Хрома Каптив при мен са несравними с нищо друго. Обаче - така си стоят. Бих рискувала с проба от новите серии, но не и да купувам и да трупам още.

# 574
Здравейте! Някой може ли да даде отзиви за тези продукти?

Здравей шампона ми допада и го редувам с керастаз. Балсама не е зле, но не съм очарована. Имат и серум от серията. Вземам ги от дистрибутор по 1 литър. Имат кератинова серия, която много ми хареса преди време. Тази серия ми прави косата малко наелектлизирана, но доста мека. Няма тежест, не омазнява и мирише добре. Става ако косата ти не е много увредена. Балсам не ползвам, а ме излъгаха, че е маска и аз на сляпа вяра го взех.

# 575
  • Някъде там
OnDiNe_ , aз като взема един шампоан и допадне ли ми започвам да използвам само него докато не видя дъното .Така става в момента с този за дълга коса на Керастаз.Супер доволна Simple Smile
Днес съм измила само с него , не използвам маска а само двуфазния на лакме и косата ми стана страхотна .
Напоследък каквато и маска да сложа ми идва доста тежка .
Чудя се , свърши ми маракеш за цъфтящи краища и пак ли да си взема от него или да пробвам този крем https://www.zlatnaribka.com/kerastase/blond-absolu-za-rusa-kosa- … astase-cicaplasme.Не съм блондинка .Дали ще е достатъчна грижа за върховете ми.Харесва ми ,че съчетава в себе си термозащита .Със студен  пепелив отенък на косата съм (тъмно кафява)

# 576
  • Варна
 Литрови шампоани купувам и обикновено ги деля с някого. Такива са ми Алтерните,Керастаз Архитект и разбира се Хроноложист  Laughing. Него си го купих цял само за мен  Laughing. Ако намеря Медисютикълс Хидрокленс литър ще си купя 2  Laughing.
 Не купувам обаче големи разфасовки от непознати продукти-само такива,в чието действие съм се убедила.
 Много ме е яд,че рибите не зареждат вече литрови Лалга е там си струваше инвестицията наистина.

# 577
...
Керастаз за дълга коса не дразни скалпа .
Ако има от къде да си намериш малко шишенце за проба (travel size )
https://www.kerastase-usa.com/collections/resistance/bain-extent … size-shampoo.html пробвай .
А маска от серията дали е подходяща за средна дължина?

# 578
Днес видях, че в рибата са пусняли хайверена серия на label. M, нова ли е? Ако на някой му е позната, може ли да разкаже нещо за нея, бещо подобно на alterna ли трябва да е?
И още един въпрос в предишните теми видях, че е говорено за john masters organics , но забелязвам, че вече не ги обсъждате. Има ли някой, който в момента или скоро ги е ползвал, какво ви е мнението за марката Simple Smile

# 579
  • Някъде там
...
Керастаз за дълга коса не дразни скалпа .
Ако има от къде да си намериш малко шишенце за проба (travel size )
https://www.kerastase-usa.com/collections/resistance/bain-extent … size-shampoo.html пробвай .
А маска от серията дали е подходяща за средна дължина?
Да, идеална е .
Моята е коса около педя под раменете .

# 580
  • Пловдив
Да попитам само преди отново да направя необмислена покупка. Маската Lalga хидратираща или протеинова е. Протеина не ми се отразява добре.
Хидратираща е...
Аз ползвам и трите продукта: шампоан ,маска и хидратиращ спрей, вече 3-4 седмици. Със сигурност е хидратираща ...а на състава и пише " за дълбока хидратация"

# 581
  • Варна
 Маската както и всички продукти Лалга са балансирани не са чиста хидратация. Няма как дълбоковъзстановяващии продукти от тоя клас да не съдържат протеин. Освен за дълбока хидатация се води и възстановяваща и реконструираща.

# 582
  • Варна
Не е хидратираща.Балансирана към протеинова е дори.В банята косата е лигава като от хидратация,но на суха коса личи здраво протеин.По принцип възстановяваща маска няма как да е чисто хидратираща.
Писали сме заедно Simple Smile

# 583
Благодаря за отговорите относно Lalga.Вчера имах път до Бургас и естествено отидох до Златна рибка с идеята да взема мостра, но нямаха. Така ме е яд. За да не съм валат си взех еластайзер екстрийм, нали беше на промоция. Пробвах го снощи и като че ли съм смесени чувства. Стоях 20мин., докъто я миех беше страхотна, но след като я изсуших беше някак си.... странна.

# 584
  • Пловдив
Ето описанието на опаковката...
Всеки може да си прецени сам дали го устройва или не.

Общи условия

Активация на акаунт