Златна колекция вълшебни приказки на Дисни

• 124 482
  • 574
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Към третата книжка има ли подарък?

# 121
Към третата книжка има ли подарък?
И аз това влизах да питам.

# 122
  • София
И аз купих от Лафка в Овча купел. (Бул.Монтивидио)

# 123
  • София
Здравейте, има подарък - табелка за врата. Трябва да се изреже от картонения гръб.
Успешен ден желая Simple Smile

# 124
Купих я! Чак на третата Лафка, на която проверих бяха останали 3. Следващата ще е Бамби, отново след седмица.

# 125
Здравейте,
имам запазена 3та книжка от поредицата, но няма да я купувам, защото вече ни я подариха. Ако някой я иска мога да му я изпратя. От Русе сме.

# 126
  • Телиш/Плевен
След близо едночасово обикаляне открих книжката в Инмедио (в Кауфланд) и учудващо имаше към десетина бройки.

# 127
Аз също я купих. Безпроблемно,от кварталното нонстопче :=) Не съм си запазвала предварително.

# 128
Привет, и на нас ни я купиха вече.. Имам питане, даже две ... Казаха, че началото на април ще има отново първи брой, знаете ли кога? И 4тата книжка в понеделник или сряда ще излезе, като цяла всяка книжка нататък? Simple Smile

# 129
Аз съм потресена с третата книжка. Мислех, че предвид цената няма да има такъв наплив. В 10 часа сутринта обиколих 6 репа и никъде я нямаше. Всъщност някъде я имаше, но беше запазена. Мъжът ми ще търси около работата му следобяд.

# 130
Привет, и на нас ни я купиха вече.. Имам питане, даже две ... Казаха, че началото на април ще има отново първи брой, знаете ли кога? И 4тата книжка в понеделник или сряда ще излезе, като цяла всяка книжка нататък? Simple Smile
На мен ми казаха окоро 15 април и двете книжки , първи и втори брой.
Иначе всяка сряда ще излиза.

И във Варна я няма , но нормално сега да купуват, но повечето ще се откажат (надявам се) да я купуват след 5-6 бр ....

# 131
Ако все още някой я търси, знам че в магазини Фантастико все още я има. Моят съпруг работи там, в Скай сити мол в София и каза, че още има от нея. Simple Smile

# 132
Здравейте аз съм от Елин Пелин. Проверих Фантастико ,Лавка, будките за вестници и никъде нищо. Моля ви ако знаете къде има останал брой  от първата книжка кажете. че настина вдигнах ръце. Благодаря

# 133
Здравейте аз съм от Елин Пелин. Проверих Фантастико ,Лавка, будките за вестници и никъде нищо. Моля ви ако знаете къде има останал брой  от първата книжка кажете. че настина вдигнах ръце. Благодаря
Според мен останали броеве няма, трябва да изчакате да я преиздадат скоро.

# 134
И аз така мисля ,ще изчакам да видя дали ще докарат нови броеве. Аз всеки ден минавам през будките и ще гледам. А последно кога се очаква 2-ри тираж на първата книга и колко ще струва, понеже всеки пише различно и не разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт