Златна колекция вълшебни приказки на Дисни

• 124 525
  • 574
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, днес взех Цар Лъв, най-накрая. От Велико Търново съм. Пуснали са го пак, ако някоя все още го търси.

# 346
Дъмбо днес? Казаха утре, но утре е официален почивен ден, чудя се как така.

# 347
  • Русе
Побърка се да търся из квартала "Книга за джунглата", когато излезе. Днес я видях в Inmedio в Кауфланд и  я взех. Към нея от под щанда предлагат Цар Лъв .
.

Последна редакция: чт, 25 апр 2019, 14:19 от Мирослава Цветкова 623317

# 348
И аз днес обиколих на 4-5 места още в 6:30. Никъде не знаеха за допечатки да излизат днес.
После ще мина и през моловете, където шансът уж е по-голям, че за тях беше рано сутринта.
Търся само Аладин.

# 349
Допечатки е имало. Аз даже бях забравила да проверя. Абсолютно случайно намерих книгата за Аладин. Пътувахме до Русе и на реп до Халите видях много от книжките. Опашки и бой нямаше, имаше бройки. Grinning

# 350
Момичета тук в Бургас имаше допечатка само на Цар Лъв миналия петък(18.04) от тогава всеки ден ставам и обикалям лафките, мъжът ми преди работа също, но Снежанка така и не излезе и никоя друга книжка след нея. Така че явно има двоен стандарт и в градовете, в които се пускат.

# 351
Момичета тук в Бургас имаше допечатка само на Цар Лъв миналия петък(18.04) от тогава всеки ден ставам и обикалям лафките, мъжът ми преди работа също, но Снежанка така и не излезе и никоя друга книжка след нея. Така че явно има двоен стандарт и в градовете, в които се пускат.

Това не е много така. В петък имаше допечатка на Дъмбо, а в събота на Аладин. За тях съм сигурна, може и други да е имало. Просто в петък като ходих да търся Аладин ми казаха, че са доставили Дъмбо, а Аладин чакат на следващия ден.
Имаше ги и двете в Инмедио, ако мога да бъда полезна и все още ги има налични и ти трябва някоя от тях. За други не мога да гарантирам.

# 352
В сряда е не работен ден. Кога ще излезе новата книжка,утре или в четвъртък?

# 353
В петък и събота също бяха неработни дни, но излязоха допечатки. Би трябвало в сряда да си излезе.

# 354

Това не е много така. В петък имаше допечатка на Дъмбо, а в събота на Аладин. За тях съм сигурна, може и други да е имало. Просто в петък като ходих да търся Аладин ми казаха, че са доставили Дъмбо, а Аладин чакат на следващия ден.
Имаше ги и двете в Инмедио, ако мога да бъда полезна и все още ги има налични и ти трябва някоя от тях. За други не мога да гарантирам.

Може да на съм търсила където трябва. На мен ми трябват Снежанка и Бамби и мнооого обикалях след като излезе Цар Лъв следващите 5 дена и двамата с мъжа ми по лафките.Инмедио си спомням че посетих на следващия ден като писаха момичетата тук че има Снежанка но нямаше.Ако някой предлага някоя от тези книжки ще съм много благодарна, че вече се отчаях да търся по лафките и евентуално трябва да си взема от ОЛХ с 300% надценка Laughing

# 355

Може да на съм търсила където трябва. На мен ми трябват Снежанка и Бамби и мнооого обикалях след като излезе Цар Лъв следващите 5 дена и двамата с мъжа ми по лафките.Инмедио си спомням че посетих на следващия ден като писаха момичетата тук че има Снежанка но нямаше.Ако някой предлага някоя от тези книжки ще съм много благодарна, че вече се отчаях да търся по лафките и евентуално трябва да си взема от ОЛХ с 300% надценка Laughing
Гледах на едно място Снежанка ако все още е в магазина мога да я взема и да ви я изпратя. Ще ви кажа на 2-ри като се прибера.

# 356
Много ще съм благодарна ако можете Simple Smile

# 357
И аз ако я видя някъде в Бургас ще сигнализирам. Просто не съм я търсила.
Иначе съм твърдо против да им се пълнят гърлата на тия търговци в олх. След 2 месеца като имат по 10 книжки от всяка и се чудят какво да ги правят много бързо ще им падне цената.

# 358
Момичета аз вече имам чувството, че нещо не съм в час-навсякъде всички казват че е имало допечатки а аз днес решик пак да обикалям-попитах поне 10 лафки и още много репчета и магазинчета и всички ми казват че само Цар Лъв са им пускали повторно. За Бургас говоря. Моля ако някой е купувал да каже конкретно магазинче, че да не обикалям безцелно-може пък да са останали

# 359
Не за първи път ми се случва да видя стари бройки на книжките по реповете. Седят с дни. Купувам ги и ги обявявам тук и в олх на цената на която се продават. Безумно е толкова търсени книжки да стоят по реповете а хората на други места да не могат да ги купят.

Общи условия

Активация на акаунт