Златна колекция вълшебни приказки на Дисни

• 124 608
  • 574
  •   1
Отговори
# 240
Ще има допечатка на всеки брой, но това ще става постепенно, за първата книжка "Цар лъв" се очаква това да стане на 15.04

# 241
Ще има допечатка на всеки брой, но това ще става постепенно, за първата книжка "Цар лъв" се очаква това да стане на 15.04

Сигурно ли е, че ще пуснат още бройки? Чувам както, че пак ще печатат, така и че вече първите 50 книжки са напечатани и няма как да се допечатват понеже го правили в Румъния.

# 242
И аз се уредих с книжката - със запазване и даже предплатих  за следващата. Много е тъпо и много нередно, но изглежда това е начина. Не всяка сряда ми е свободна да обикалям града още от 7 сутринта, а много искам да ги събера.

# 243
В the mall софия има книжки дъмбо 😊

# 244
  • Варна
В the mall софия има книжки дъмбо 😊
И в Ринг мол на първия етаж срещу Бриколаж.

# 245
В Кауфланд Дружба имаше поне 3 Дъмбо днес следобед.
За люлинчани - павилиончетата на автобусната спирка при 33-то училище, посока Общината.

# 246

Здравейте днес обиколих всички лавки в квартала понеже и аз разбрах,че на 15.04 ще има отново Цар Лъв, но уви нямаше нищо.
Даже една жена на лавката ми каза,че не знаела за такова нищо,че ще има допечатка на Цар Лъв.

Вие знаете ли нещо какво се случва,защо няма.

# 247
Не можах да намеря книжката Дъмбо и писах отговориха ми това
Здравейте,

На 19 Април ще излязат от първа до четвърта книжка отново на вестникарския пазар.

На 26 Април ще излязат от пета до седма книжка

# 248
Вчера следобед купих Аладин Simple Smile по лафките ще я има днес най-вероятно

# 249
Аз току що се връщам от една лафка книжка нямаше..каква е тази подигравка..думи нямам!

# 250
Аз току що се връщам от една лафка книжка нямаше..каква е тази подигравка..думи нямам!

Нямаше, защото са свършили вече ли? Или защото не са им доставили пак? Или са били малко бройки?

Аз още не съм ходила, ама вече не си давам и зор.

# 251
Не са доставили. Това е за гр. Асеновград.

# 252
  • София
Аз се отказах да ги събирам, последно купих Бамби и с нея приключвам. Не ми е проблем, намирала съм ти досега всичките, но не ми харесват вътре илюстрациите и текста. С малко повече средства ще купя на дребното други книжки със смислено съдържание.

# 253
Не успях да купя първата.
Знаете ли кога излиза втората книжка ?
Здравейте, днес(17.04)когато закупих 6-та книжка ми казаха, че от утре 18.04 започват преиздаването на книжките от 1 до 6. Ще има по 10-тина бройки на всяка лафка която е заявила че иска да получи.

# 254
  • София
Тази сутрин купих Аладин от спирката н Окръжна болница в София.

Общи условия

Активация на акаунт