👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 2

• 35 576
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Тъкмо щях да пиша, че това с Петко се получи добре, а се оказва, че в следващия епизод Петко не може се вреди в червения. Прогноза - Петко и Тихомиров следващите изгонени като някъде между тях ще наврат и този с пагоните. Синият отбор нещо умира брутално и не виждам коя от червените ще изгонят ако Татяна ги държи и за напред така.  Общо взето нещо не ми е интересно вече. И то не за друго ами защото явно ще разпердушинят синият отбор и най-много някоя жена да вкарат и в синия и някакви такива схеми за изкуствено поддържане на играта. Е тоя Петко сега става нещо излишен в червения отбор или по-скоро играч прекалено много след като изгониха Хани.
Интересно обаче тази вечер в епизода след като основно вечерята на сините е издъни заради Хани, защо и другите са виновни. Да - отбор, отбор ама може ли всички да го дундуркат тоя Хани, както и оня капацитет голям с омлетите. Един омлет не може да направи ама другите не скачат на него, а все на Петко. *урве*ск* работа.

# 136
Казах ли ви аз, темпурата е разковничето за целувките на Ангелов.....Joy
Татяна е уравновесена и много добре води отбора....! Чилева достойно отстъпи поста!
Те пък с тия омлети....не можаха ли да измислят друго този сезон....не мога да си помисля да си поръчам омлет в такъв тип ресторанти!

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 22:13 от mimi.7299

# 137
Браво на червените

# 138
  • Пловдив
На Чилева чест й прави, че отстъпи. Татяна наистина се справи добре. Обаче утре с Петко при тях - ще е мамма миа.

# 139
На Чилева чест й прави, че отстъпи. Татяна наистина се справи добре. Обаче утре с Петко при тях - ще е мамма миа.
Татяна ще му свие сармите и на Петко....!

# 140
Те пък с тия омлети....не можаха ли да измислят друго този сезон....не мога да си помисля да си поръчам омлет в такъв тип ресторанти!

И аз си мисля, че това е мега простотия с тия омлети. Все едно сме някакво бързо хранене. Омлет може да направи почти всеки и не е нужно да си някакъв голям готвач. Аз мога да правя яйца по 1000 начина и ако аз имам задача да вкарам някой от тях задължително бих избрал този с омлета на водна баня или някакви poached eggs . Ама един прост омлет и да не могат да го направят или е за шоуто или (по-лошото което май май... е вярно) са супер некадърни. Във всяко едно бързо хранене ще намерите по 50 перфектни омлета и не вярвам да се хвърлят яйца. А тия някакъв пухкав омлет (леко суров посредата като се навие) не могат да направят.  

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 22:49 от Caballero

# 141
  • Пловдив
Петко, не знам защо, обаче ми напомня на Дани Спартак

# 142
# 143
Утре май ще е забавно.Жално ми стана за Хани,верно,че не показа завидни качества ма отношението към него ме натъжи.Това умишлено заяждане беше излишно поне за мен ,с каква бъркалка бъркал омлета,еми извинявайте,ама това което е удобно на едни,е неудобно на други,а и надали има такова голямо значение една бъркалка.По-късно,когато беше изгонен Хани,показаха кадър на друг,който пак с такава бъркалка правеше омлета.Има и други,които не показват завидни качества,но такава отнешение  не получават.Лариса и тя не цъфти със умения и за мен е там за пълнеж за забавлението.Още,не мога да реша нейния образ или на Петко препознавам в Кичето.Май клоня  повече към Петко 😂😂😂😂😂😂.

# 144
  • Испания
с каква бъркалка бъркал омлета,еми извинявайте,ама това което е удобно на едни,е неудобно на други,а и надали има такова голямо значение една бъркалка.По-късно,когато беше изгонен Хани,показаха кадър на друг,който пак с такава бъркалка правеше омлета.

Има една малка, но съществена подробност: Хани бъркаше с тази бъркалка ризото, не правеше омлет с нея.

Цитат
Още,не мога да реша нейния образ или на Петко препознавам в Кичето.

Коя е Кичето?

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 22:58 от smileys

# 145
Мой пропуск,отнесла съм се нещо.Дори и така,надали бъркалката оказва влияние на вкусовите качества на едно ястие.Вярно е, че е кулинарно предаване и не сме си в къщи,където можем да ползваме каквото си пожелаем когато готвим,но ако не ни го покажат така цветущо надали ще видим кой с какво бърка.Аз лично не се вглеждам в тези работи,за вас,не знам дали им обръщате внимание.

Кичка е от първия сезон.Една култова личност ,голям образ беше и тя и много забавляваше и доста време се задържа.

с каква бъркалка бъркал омлета,еми извинявайте,ама това което е удобно на едни,е неудобно на други,а и надали има такова голямо значение една бъркалка.По-късно,когато беше изгонен Хани,показаха кадър на друг,който пак с такава бъркалка правеше омлета.

Има една малка, но съществена подробност: Хани бъркаше с тази бъркалка ризото, не правеше омлет с нея.

# 146
  • Испания
За зрителите може да не е от значение кой с какво бърка, кое как се прави, но за Ангелов е.

В първия сезон нямаше Кичка. Имаше Гичка.

# 147
Така е,все пак са в кулинарно предаване.Но,аз съм си малко жалостлива и ми стана мъчно за Хани,добър човек е според мен.Веднага в главата ми се породи мисълта как силният , тъпче слабите,налага господство и се мисли за велик.Ясно ми е,че формата е такъв,но жал ми е за добрите хора дори и без завидни качества на добри готвачи. А за Гичето пак е прекръстих и тук,цял сезон незнам защо, ама си е наричах Кичето Кичето и сега и тук пак подвеждам хората😃.

За зрителите може да не е от значение кой с какво бърка, кое как се прави, но за Ангелов е.

В първия сезон нямаше Кичка. Имаше Гичка.

# 148
Аз пък мисля, че беше крайно време Хани да си ходи. Изобщо не беше за този формат, не му беше там мястото.

# 149
Не показа завидни качества така е,но и в това, не можем да бъдем сигурни,понеже се лансират само едни и същи другите оставят на заден план.Реално зрителя добива представа от това което му покажат и не може да знае какви умения имат.А и в подобни формати според мен кандидатите,трябва да са на едно ниво или завидни професионалисти или аматьори.Няма как да поставя Никола и Хани,Петко,Лариса на една везна винаги ще надделее Никола разбира се.Верно,че имат рецепти и всеки със желание ще се научи,но опита е от по- голямо значение пред една рецепта.

Общи условия

Активация на акаунт