Звездни компромати - 402

• 74 548
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Аз също съм на мнение, че около знаменитостите винаги може да се появи някой, който да се възползва от тях, като ги обвини в несъществуващи неща. Не знам доколко това важи и за Майкъл, но го има.

# 106
  • София
какво става с чичо Харви знае ли се?

# 107
Мирето Добрева.
Или не разбирам правилно какво иска да каже, или тя идея си няма каква е историята в книгата, за да напише тази тъпотия
Скрит текст:
😂😂😂
Това е много забавно, дали и книгата й ще е пълна с подобни гатанки?

Аз все си мисля, че Майкъл е бил по-скоро изкукургал, страдащ по собственото си детство, човек, с един куп менатлни проблеми,отколкото педофил.

# 108
Аз пък вярвам на обвиненията. Ако не беше вярно, нямаше да се дъвче вече 20, 30 години. За мен, жертвите и семействата им, не могат да се примирят, че МД остана не наказан и едва ли не той е жертвата, и за това продължават да се опитват да изкарат на яве, това, което се е случвало.

# 109
  • Mediterraneo
И като се очерни името на мъртъв човек какво ще постигнат? Как ще го накажат, какво ще им е възмездието?

# 110
Ще станат известни.

# 111
В момента гледам филма и ми прави впечатление, че не изглеждат наранени или разговора да е съпроводен от неудобство от това, което споделят и им се е случило, а говорят спокойно..дали е защото са приели/свикнали с мисълта или си измислят не мога да преценя...

# 112
Може би просто имат нужда да бъдат чути. Стига с това умрял бил, как щял да се защити. Той може да е умрял, но те са живи и това е част от тяхната лична житейска история. Разказват я както могат и всеки желаещ може да ги изслуша и да си прецени за себе си.

# 113
А къде гледате Leaving Neverland? Погледнах в you tube и там има няколко версии, една 4 часова и няколко едночасови. Ако може да кажете коя е вярната?

# 114
# 115
А къде гледате Leaving Neverland? Погледнах в you tube и там има няколко версии, една 4 часова и няколко едночасови. Ако може да кажете коя е вярната?

4 часа е филмът и специално в Ютюб е това:

част 1: https://www.youtube.com/watch?v=IFjV-6iddrY
част 2: https://www.youtube.com/watch?v=UrTX8WSCZBs

Блокирано е в някои държави. Иначе го има легално в HBO и нелегално по торенти.

# 116
По темата за педофилството, мисля, че трябва да се наказва с жестока смърт. Има неща за, които трябва да се говори. Скоро спорих с една ограничена женица. За гледалите Spotlight, какво ще кажете. Религия, шоубизнес, богати и извесни хора, това са тези, които си позволяват най-много да задоволяват извратените си желания, а с пари и власт замазват положението.

# 117
Гледали сме Spotlight, баба Гуси и т.н. Не мисля, че случаят е идентичен. Вие гледали ли сте The hunt?

# 118
Гледали сме Spotlight, баба Гуси и т.н. Не мисля, че случаят е идентичен. Вие гледали ли сте The hunt?

Гледали сме, и The Tale сме гледали, добре е повече родители да гледат как протича процесът на прелъстяване и че педофилът е някой познат на детето, а не оня с шлифера в храстите.

# 119
Ако родителите не се бяха полакомили за слава и пълнене на пазарски колички по моловете без пари, нищо от това нямаше да се случи.

Общи условия

Активация на акаунт