Звездни компромати - 402

• 74 602
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
Отвратена съм от начина по който Стрина говори за починалата си приятелка. Как пък дори в този момент не спря да обръща нещата в нейна полза и да мисли за собственото си съществуване. Как била създала фондацията, как щяла да я развива, как да откликнели хората. Докато беше жива Весела и в последните й месеци аз лично не видях Стрина да се опита да популяризира въпросната фондация. Поне един инстаграм пост да беше посветила на тая кауза! Сега се сетила. И как само прекъсваше Силвия Лулчева, за да може тя да се изкаже.
Отвратително егоистично същество.

# 31
Гледах я. Дори и в скръбта си не може да бъде истинска, горката.

# 32
  • Burgas, Bulgaria
Каква скръб, няма такова нещо. При нея всичко е самореклама.

# 33
Видях разкошни къщи. А в къщата на Лео видях роял. Той може ли да свири? Нищо не съм чела по въпроса.

# 34
Тази не спря да мели, ужасна е! Говореше едновременно със Силвия Лулчева, прекъсване я, дори и накрая. Силвия Лулчева, като доста по-интелигентна и възпитана накрая просто млъкна.

# 35
Тази не спря да мели, ужасна е! Говореше едновременно със Силвия Лулчева, прекъсване я, дори и накрая. Силвия Лулчева, като доста по-интелигентна и възпитана накрая просто млъкна.
Лулчева едва ли ще се навие да е в едно студио с Ирина

# 36
Чак и въпроси ѝ зададе, сякаш тя е водеща... Laughing
Силвия Лулчева сигурно не иска и да чува за нея вече, то такъв капацитет изтрайва ли се.

Последна редакция: нд, 10 мар 2019, 17:10 от Genuine

# 37
Явно хич не съм претенциозна, но всички къщи от първа страница много ми харесаха Simple Smile

# 38
# 39
# 40
  • Пловдив
На мен на Гага къщата като че ли , най-много ми допадна .

# 41
  • на пистата
От сторите но Моника Валериева 😂😂

# 42
Грозна и неграмотна Sob

# 43
А какво иска да каже, че не разбрах?

# 44
  • на пистата
А какво иска да каже, че не разбрах?
Никой не знае.Ама е психЯтър 😉

Общи условия