Звездни компромати - 402

• 74 455
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • Норвегия
Имам един въпрос, тъй като доста знаете, какво мислите за теорията, че той не е биологичен баща на децата си? Има много из нета и по този въпрос. Доста се коментира и цвета на кожата и липсата на всякаква прилика с неговото "Аз" преди витилигото и интервенциите да си кажат думата.

За мен родител е този, който обича и отглежда детето си, невинаги съвпада с биологичната връзка дете-създател.

Заради физическите им прилики Бланкет и Парис считам за негови биологични, докато първородният Принс Майкъл много ми прилича на доктор Arnold Klein. Носят се слухове, че Майкъл е ползвал негов донорски материал за Принс и Парис. Самият др.Клейн в интервю пред Лари Кинг отговаря така на въпроса: "Най-важното е че децата обичат Майкъл като свой баща, той тях също. Доколкото ми е известно аз не съм техен баща".

# 211
Майкъл е гений. Педофил не вярвам да е бил. Аз съм от лудите му фенове и няма да гледам филма, както и пропускам постовете с разни предположения.

# 212
  • sofia
Детството ми мина с Майкъл. Откак гледах Трилър се влюбих в музиката му. Един от най-хубавите ми спомени е негов концерт,  на който отидох.
Тежко ми е да слушам тези обвинения...Не искам и няма да повярвям.
Жалко, че може би това ще окаже влияние върху  музиката, която остави...Много канали и радиостанции нямат да пускат песните му, четох някъде...

# 213
Отвратителното е, че докато е бил жив, тези момчета от филма са отричали обвиненията. След смъртта му обаче изведнъж се сещат, че и с тях правел така.

# 214
Аз изобщо не съм фен на Майкъл, но ме потресе неговата смърт.
Малко преди да умре гледах подготовката му за концерт, изглеждаше здрав, силен...
А на погребението братята му изглеждаха фалшиви. Личеше, че няма връзка между тях и Майкъл. За бащата и майката няма да говоря пък изобщо.
Но толкова е тъжно да си талантлив, богат, целият свят да те обожава, а да нямаш истинско семейство. Само шлангаджии, използвачи и предатели. Много тъжен живот, въпреки, че с децата си сигурно е бил по-щастлив, ако са имали силна връзка. Но те бяха малки и не знам доколко е имало връзка.

# 215
.........….Но толкова е тъжно да си талантлив, богат, целият свят да те обожава, а да нямаш истинско семейство. Само шлангаджии, използвачи и предатели. …………..

Ами според филма за Фреди, тези негови "приятели" и те бяха такива. Банда мошенници и използвачи, вкопчили се като пиявици в подобни добродушни хора.

А пък за родителите на децата нямам думи. Особено на онова болното от рак. Не знам каква нисша твар трябва да си да манипулираш детето си по такъв начин, и то още повече дете което знаеш през какво е минало.

Но явно народа в тая държава е сбъркан малко или много или ламтежа за пари ги е обезличил като човешки същества. Много ми беше странно, когато мои колеги коментират как са създали трето дете за да не плащат някакви си такси там. За мен това е гнусно и долно само по себе си. Значи той създава дете единствено от някаква пак комерсиална цел. Та какво остава за обвинителите на М. Дж. Има да съчиняват истории още 200 години.

# 216
Аз затова и не искам да гледам филма за Фреди Меркюри! Не искам да се натъжавам. Сега си спомних, че след смъртта на Майкъл едно момче, което уж беше обвинител в процеса, си призна, че е лъгал в обвиненията си. Не знам, дали си спомняте.

# 217
За тези неща трябва да се говори и родителите винаги трябва да са бдителни, но да, подобни циркове иди ми дойди ми и цялото шоу me too  не помагат на жертвите,а обратното. Вече стана съвсем трудно да се разбере истината или самата истина стана изкривена и размита.

# 218
  • Gotham City
Barbarella* и аз споемнах за въпросния, който си призна, че нищо не е имало, но ме контрираха, че било fake news.
♥ HAPPY ♥, така е, за мен, тези, които хвърлят фалшиви обвинения, трябва да бъдат санкционирани много, много сериозно. От една страна, защото омаловажават случаите с истински жертви, от друга, защото провалят чужд живот без причина. #MeToo беше една вълна, която някои яхнаха без реални причини, отвратително просто

# 219
  • На морето!
От всички тези страници за "Майкъл" не разбрах виновен или не е бил, но със сигурност мога да заявя, че от прочетеното оставам с впечатление, че бг мамите го познават и обичат повече от семейството му, на някои дори детството им е минало с него, докато децата му дори не са негови. LaughingLaughingLaughingLaughing

# 220
  • sofia
А Менина го твърди категорично това за децата, защото е прочела някъде?!?
Много по-добре детство с музиката на Майкъл, отколкото с чалга!

# 221
Някой виждал ли е PELLI днес??

# 222
  • София
Някой виждал ли е PELLI днес??
Тук е, в лъдълската. Някой мачо по гащи ли ти трябва?😆

# 223
Да, но се срамувах да кажа.

# 224
Майкъл е гений. Педофил не вярвам да е бил. Аз съм от лудите му фенове и няма да гледам филма, както и пропускам постовете с разни предположения.

Точно това идвах да напиша. Нито смятам да гледам тоя филм, нито да коментирам. Просто за мен това не е истина.

Общи условия

Активация на акаунт