Звездни компромати - 402

• 74 312
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Виктория Бекъм като циганче от максуда

# 481
Кейти Пери ми е ужас с руса коса. Изобщо не и отива.

Деса си е Деса. Роклята е приятна този път обаче.

Какъв е смисъла да се слага линк в скрит текст? Да цъкна един път повече ли?

# 482
  • Viena
Кейт Мидълтън си е правила нещо на лицето, много е освежена.

# 483
Дизайнерът на Радева взел награда. Е, сега, ако съм на нейно място ще се чудя, заради заслуги ли съм взела награда или защото шия тюлените пердета на президентшата.

# 484
  • Sofia
Тези награди са платени,имам близка дизайнерка и преди години и предложиха,ако иска иглата да плати 5000лв,сега може и да се е вдигнала тарифата Thinking

# 485
Ми ако гледаш роклята на президентшата, за чудене си е защо е взела награда
https://life.dir.bg/moda/parvata-dama-vrachi-buket-na-nevena-na- … adite-zlatna-igla
Аха, платено...не бих се сетила Joy

# 486
Тези награди са платени,имам близка дизайнерка и преди години и предложиха,ако иска иглата да плати 5000лв,сега може и да се е вдигнала тарифата Thinking
Еее, че за 5000 и аз ще си купя Златна игла! Нищо, че като зашия копче, то пада след 3 минути😊
Не, сигурно повече струва, не може да е толкова евтино.

# 487
Ех, Генералисимус колко е едра, на такива жени казват - коне!

# 488
  • Mediterraneo
Леле, Петканови в Преди обед! Александра родила, понеже яла чесън. Чувала, че лютото предизвиква контракции, ама се оказало, че чесънът също! Ти да видиш! Обляла е нещо много късо, заголила бедър... Даниел е ужасен, бълва простотии и си се хили сам на тях.

# 489
Абсолютно всички награди в България са платени и това не се крие. В смисъл награди като - дизайнер на годината, майка на годината, бизнесдама на годината, хотел на годината, плод и зеленчук на годината....
Имам позната, която много се хвали и гордее с наградата си ХИКС на годината, а всъщност плати под 5000 лв за приза.
Невена, Деси ... ах.... награди на кило трябва да им се дават! Joy

# 490
  • Варна
На коафьора на Радева кога ще му шибне и на него един букет и наградата "златна фиба, гарнирана с въшка"?

# 491
Препоръчвам й да вземе коафьора на Гала, така ще отклони малко внимание от потресаващите роклета и нелепите целувки на тоя и оня.

# 492
😂аз ще платя за котка на годината, да си промотирам моят котарак.
Мисъл на годината да дадат безплатно на Императора.

# 493
Как се е изрусила генералът. С тези черни вежди и тъмни очи е като Айшето от Факултета.

# 494
  • До морето
Ех, Генералисимус колко е едра, на такива жени казват - коне!

Е, как коне?!?! Жената е Незабравка! Да й имам самочувствието 🙄

Общи условия

Активация на акаунт