Звездни компромати - 402

• 74 307
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Тези награди са платени,имам близка дизайнерка и преди години и предложиха,ако иска иглата да плати 5000лв,сега може и да се е вдигнала тарифата Thinking

Миглена Каканашева и тя май си беше купила тази награда.

Сега Megz е един от най-бързо растящите модни брандове в Европа. През 2016 година бранда получава най-голямото отличие за мода е България - "Златна Игла за модна къща на годината".

# 496
Както се казва: "ИмАл - дАл!"... пък и сравнително еффтинко вървят отличията.

# 497
  • Sofia
Тези награди са платени,имам близка дизайнерка и преди години и предложиха,ако иска иглата да плати 5000лв,сега може и да се е вдигнала тарифата Thinking
Абсолютно всички награди в България са платени и това не се крие. В смисъл награди като - дизайнер на годината, майка на годината, бизнесдама на годината, хотел на годината, плод и зеленчук на годината....
Имам позната, която много се хвали и гордее с наградата си ХИКС на годината, а всъщност плати под 5000 лв за приза.
Невена, Деси ... ах.... награди на кило трябва да им се дават! Joy

Точно така е ! Присъствала съм на пазарлъци . За някои награди се плаща и в натура .

# 498
  • Вестерос
Виктория Бекъм като циганче от максуда
хахах да

Много се смях на Гала Grinning Grinning

# 499
  • Gotham City
Ех, Генералисимус колко е едра, на такива жени казват - коне!

Е, как коне?!?! Жената е Незабравка! Да й имам самочувствието 🙄

До стойка е, колко едри жени познавам, никоя не изглежда все едно дини носи под мишниците.
Кога му изтича мандата на Десиславин?

# 500
Още към три години му остават, ако не го преизберат, де. Има още бая да се радваме на Деси.

# 501
  • София
Брадли К., Ирина Ш. и дете
Скрит текст:
Вал Килмър (много ми е мъчно за него)
Скрит текст:
Скрит текст:
Никол Ш.
Скрит текст:
Скрит текст:
Анджелина Джоли
Скрит текст:
Ники Минаж
Скрит текст:
София Буш
Скрит текст:
Фамке Янсен
Скрит текст:

# 502
  • софия
Още към три години му остават, ако не го преизберат, де. Има още бая да се радваме на Деси.
Тоз мандат се влачи като бавна народна песен. Дори и половината не е минал.
Тази снимка нарочно ли са я пуснали? То е стойка, то е фигура, то е чудо.
Скрит текст:

# 503
  • До морето
Как 3 бе? Кога го избраха 2017та ли?

# 504
На мен на тази снимка Деси ми прилича на едно актьорско превъплащение.. Ненка, ако се сещате..
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 15:46 от Хибискус

# 505
Как 3 бе? Кога го избраха 2017та ли?

2016, но влезе в длъжност януари '17, мандатът е 5 години. Едва две години са минали, струват ми се цяла вечност. Радев ще го запомня само с жена му, голяма харизма има тя, засенчи го изцяло. Simple Smile

# 506
  • ВАРНА
 Очарователна е снимката с президентшата!Така заснети ръцете,сякаш Деси може да си почеше колената без да се навежда.

# 507
На мен на тази снимка Деси ми прилича на едно актьорско превъплащение.. Ненка, ако се сещате..
Скрит текст:
Точно!

# 508
# 509
Деси не сме ли  я виждали и преди с тази рокля?

Общи условия

Активация на акаунт