Звездни компромати - 402

• 74 296
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Бест е бил за първи път с мама и тaте на ски:
Скрит текст:

# 541
  • софия
Защо тази женица винаги пише и фамилията на детето?

# 542
Ми да няма съмнение кой е таткото Joy

Много ми е интересно на тази снимка, на която са само двамата, къде е Бестчо ...

# 543
Може да са си взели детегледачка и тя да е с детето.

# 544
Ох, вярно, някоя от 40-те орисници Joy

# 545
Защо тази женица винаги пише и фамилията на детето?

Благовестовци много, но един е Бест Батинков!!!
😃

# 546
  • софия
Lily Allen & Luke Evans
Скрит текст:
Chris Pratt & Katherine Schwarzenegger
Скрит текст:
Aaron Paul  и дъщеричка
Скрит текст:
Bradley Cooper
Скрит текст:

# 547
  • ВАРНА
 Съкращението Бест ми напомня това
Скрит текст:
[\spoiler]

# 548
Всеобщият хейт тук по Антония ме накара да я харесвам.
С мъжът и цъфтят и са видимо щастливи, и не и дреме за злобата която изливате по нея тук и си живее живота
Присмивахте и се на партито за детето, а много от вас си признаха , че дори питка не са се сетили да направят за детето си.
Двамата с мъжа и ми харесват на всички снимки, усмихнати, щастливи имат си детенце, пък злобните коментари винаги ще ги има.....Личи и на Антония , че е щастлива

# 549
Точно така! Личи, че е щастлива! Затова прилича на рошава баба, не на млада майка, сложила ръчичка на кръста, а не да си гушне Бестчето и повдигнала копито, защото тя за "кеф" е на ски, не да прави реклама на приятелите си.....
Абе струи от щастие!

# 550
Аз хейт не съм видяла. Присмех има, и то заслужен. Не заради щастието им, нито заради любовта. За детското парти пък хептен. Ама много кич, много себелюбие и много простодушие... как да не ти стане весело Joy

# 551
  • До сърцето...
...
Присмивахте и се на партито за детето, а много от вас си признаха , че дори питка не са се сетили да направят за детето си.

Тия дето са извършили този смъртен грях (не са направили питка на детето) да си направят харакири! Ама ха!
На фона на ресторанта на Дойран, с пелена от сух лед и под звуците на каба-гайда!

# 552
  • София
Гледайтиииииии, завиждайтииииииии ...... на таз либов и тоз безмерен вкус! 😜🤪😜

# 553
А може би много не са правили питка, защото в техния край не се прави такова нещо, а не защото са по-смотани майки от Тоца. При нас питката се прави на прохождането, а не на 40-тия ден. Чак като дойдох в София научих за обичая, в който куп жени се събират около кила захарни изделия и чупят питка над главата на майката. Не го припознах като нещо мое и не го правих за ни едно от децата си. Това ме прави негодна да смятам ледената пелена на Антония за абсурдна ли?

# 554
А може би много не са правили питка, защото в техния край не се прави такова нещо, а не защото са по-смотани майки от Тоца. При нас питката се прави на прохождането, а не на 40-тия ден. Чак като дойдох в София научих за обичая, в който куп жени се събират около кила захарни изделия и чупят питка над главата на майката. Не го припознах като нещо мое и не го правих за ни едно от децата си. Това ме прави негодна да смятам ледената пелена на Антония за абсурдна ли?

И ние така.

Общи условия

Активация на акаунт