Звездни компромати - 402

• 74 653
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Много им се радвам на JLo и ARod. 😊Най-после да си намери тя мъж, който ѝ отива. Ум не ми побираше как ходеше с тия лапетии години наред и Марк Антъни, колкото и да го харесвам като певец на външен вид е като стафида - един такъв изпит и гърчав.
Много добри роли направиха с Марк Антъни в онзи филм...забравих името. Аз го харесвах, а този новия, ако го видя още веднъж, ще се разплача.

El Cantante - много добър филм определено и страхотен саундтраск има също. На JLo нз защо се гледа като на посредствена актриса, има доста добри роли и там и като Селина, и с Ричард Гиър  в "Ще танцува ме ли?". Ама и аз съм си пристрастна, любимка ми е. 😊
И аз мисля, че J Lo прави страхотни роли. Харесва ми във филма с Робърт Редфорд, а любима ми е в онзи филм, дето спука от бой мъжа си-насилник. Изобщо, много й се отдават роли на травмирана жена, която в един момент избухва. Да, борбена и амбициозна личност си е тя! И затова й е трудно с мъжете, но няма пълно щастие...

# 616
Страшен фен на JL страхотна е, като актриса, като певица, като танцьорка и като звезда. Държи се ок почти винаги.

Вчера ядох “повърната” червена торта на Неделя, заради вас. Не става! Не е по мой- вкус, иначе не е лоша. Тежка ми е. Много блат и невъздушен крем.

# 617
Много ми харесва червилото на Белучи, но все не уцелвам като си търся такъв цвят Grinning

# 618
Изгледах интервюто на Шопов (Наум) пред Мон Дьо. За него трябвало било да си известен заради това, което правиш, а не да си популярен заради самата популярност. Интересно ми е годеницата му Теа какво точно прави, че е известна? Освен, че е бъдеща Шопова? Че чак и с рубрика в “На кафе” Joy Иначе да, завиждам супер много. JoyJoy

# 619
  • Sofia
Много ми харесва новата песен на Михаела Филева, красива музика и текст:
https://www.youtube.com/watch?v=8zGje-8_6j8
За Павел е нали?
Тя сега с кой е? Четох някъде, че била любовница на Графа, има ли нещо вярно?

# 620
Влогърите Павел Колев и Ицака раздават безплатно 100 билета за концерта на СкандаУ в зала Арена Армеец.
https://youtu.be/sFnZP9S1KPE
Оставам с усещането, че много са го закъсали откъм публика - въпреки раздадените 100 билета, които буквално набутаха в ръцете на хората, свободни места в залата все още има, а концертът е в началото на април. Билетите пък са на цена от 8/10лв., което е смешно за зала от ранга на Арена Армеец, май е прецедент там. Много си повярваха и много насериозно се взеха, особено Тото, време е малко "боговете" да слязат на земята.

# 621
# 622

Двете дъщери на Н. Михалков - Ана и по-малката - Надежда (седналата)
Скрит текст:

Вместо Н.Михалков прочетох Н. Михайлов и реших, че става въпрос за Ники Михайлов.
И досега умувах на кого ли са тези дъщери, като знам, че отглежда само децата на Божигол?
Ники Михайлов един приемен родител да беше станал, кариера щеше да направи в тази област. Чувам, че плащали не лошо.
Като футболист никакви коментари не хващам в ефира за него. Пък може и да е велик, не знам.

# 623
  • софия
Alexander Skarsgard
Скрит текст:
Prince William & Kate Middleton
Скрит текст:
Halle Berry
Скрит текст:

# 624
  • Вестерос
Наум Шопов ръси мозък - не можел да се асоциира с гинекология и урология, много некомфортно се чувствал на упражненията по тези специалности, тъй като пациентите били в едни некомфортни позиции, как можело така да ги изтипосаш пред студентите. Избрал пластичната хирургия, защото там пациентите не умирали, идвали здрави, в добро настроение и в операционната било голямо парти, не сериозно и тягостно като в Кардиохирургията в Света Екатерина.....
О свещена тъпота... как може такова нещо да каже един бъдещ лекар. Facepalm! Съвсем издъхна.

# 625
Жена, на която слагаш импланти в гърдите явно е в много по-добра позиция. Пази Боже да не започне да прави подмладяване на полови органи, че е модерно в естетичната хирургия.

# 626
Боже, гледате ли Камелия в "Гласът на България", на какво се е направила? 😖😖😖В потрес съм от тена и...

# 627
Тази постоянно ми изглежда мръсна.

# 628
Рапърът Кобака е починал доста нелепо на 40 г.

# 629
Кали плюе бившият си мъж в Папараци

Общи условия

Активация на акаунт