Звездни компромати - 402

• 74 255
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Лейди Гага
Скрит текст:
Скрит текст:
Краварката в левия ъгъл.

# 691
Една моя близка бяха в една компания с Кали и вторият и мъж. Разказвала ми е някои неща, не подкрепям насилието в никакъв случай, Кали е отврат, не за врата да я хванеш, а да я изтрескаш един път и повече да не се занимаваш с нея.

# 692

По скоро от неграмотност. Няма значение газовата уредба. И на бензин в затворено пространство, щяха да се задушат. То не става само с...., трябва и акъл.

С тая разлика, че ако е бензин или нафта остатъчните газове ще замиришат и то доста специфично. Газта е гадна,  защото дори е не разбираш че се тровиш.
Но акъл си трябва де. Ужасно непела смърт.

# 693
# 694
  • Sofia
Коце -Кобака си беше готин като човек, лека му пръст. Жалко, че в случая не се е замислил за последствията Sad

# 695
На мен пък ми прилича на самоубийство.

# 696
На мен пък ми прилича на самоубийство.
Не мисля, че е. През годините е имало и други такива случаи. Просто не са знаели, че не трябва да палят кола в затворено помещение, според мен.

# 697
Любима двойка: Раян Рейнолдс и Блейк Лайвли - толкова са харизматични и двамата
https://www.instagram.com/p/BvH1oZeAXiA/?utm_source=ig_share_she … shid=pl9363kld26i

# 698
  • софия
Hillary & Bill Clinton
Скрит текст:
Armie Hammer и съпруга
Скрит текст:
Angela Bassett
Скрит текст:
Rosie Huntington-Whiteley
Скрит текст:

# 699
  • София
време е за класа в темата с едно златно момиче. Катрин Тасева с комплект медали от Киев  Heart
Скрит текст:

# 700
.... е отврат, не за врата да я хванеш, а да я изтрескаш един път и повече да не се занимаваш с нея.
Не! Когато една жена/мъж е отврат не го изтрескваш, а казваш "Довиждане!" и не се занимаваш повече!

Дали ще е проста, злобна, пропаднала к*рва или умна, добронамерена, начетена дама е въпрос на личен избор. А още по-личен избор е това да бъдеш или да не бъдеш с някого. Когато някой не е според очакванията ти - не си с него или си тръгваш. Не превъзпитаваш с крясъци, бой, психическо и физическо мачкане!

# 701
Той да се самоубива как да е, ама жената е имала две деца.

# 702
  • софия
много грозни изказвания за Кали....може да е всякаква...но вие се о*рахте повече от нея.....
ПС: Пийкок, от теб точно не го очаквах. Всеки втори пост са ти жалби от мъжа -нехранимайко....

# 703
С кое по точно НИЕ се осрахме?
Че е супер просташко да хвърляш помия с мъжът с когото до вчера си яла и пила и спала. Има си съд за тая работа-да отсъжда кой крив, кой прав. Венета се е подмокрила от кеф от тая клюкарщина, дет се показа снощи.

# 704
  • Gotham City
За смъртта на Кобака има слухове, че хич не е инцидент и хич не е самоубийство.

Общи условия

Активация на акаунт