Стягайте се ЮЛСКА дружина, първата половина мина

• 29 170
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте дами,

Присъединявам се към вас с трета бременност, 35 год., розово щъркелче. В 21 г.с. съм и бях на фетална морфология при проф. Марков. Според БХС имам малко завишен показател PAPP A -2.33 и  free BCG 1.41. но NT e в норми. Професорът откри на беба и АRSA, което завиша рискът от Даун. Но съм взела решение да не правя прена тестове и вярвам, че Господ ще даде здраво бебче.
Добре дошла 😊 успешна бременност и на финал здрава и прекрасна бебка.
И при мен се съмняваха за Даун,но правих амниоцинтеза и всичко си беше наред!Надявам се и при вас да е така.

# 61
Момичета в 21г.с. и 3 дни съм,а не усещам бебчо Sad бях на ж.к. на 5 март всичко беше наред ,но гледам всички вие вече ги усещате..по цял ден съм в нас и само глупости си мисля,на 22март съм на фм нямам търпение вече

# 62
  • София
Момичета в 21г.с. и 3 дни съм,а не усещам бебчо Sad бях на ж.к. на 5 март всичко беше наред ,но гледам всички вие вече ги усещате..по цял ден съм в нас и само глупости си мисля,на 22март съм на фм нямам търпение вече
Аз съм 21+5 и я усещам много рядко и много леко.

Как ти е разположена плацентата? Моята е по предна коремна стена и АГ си ми каза, че това оказва влияние.

Nansss, извинявай, че досаждам, но по всяко време ли могат да се добавят щъркели на първа страница? Или не...? Rolling Eyes

# 63
Аз съм в 20+3 и също не усещам Беба, но съм и с предна плацента. Знам, че има време и не трябва да се филмирам, но понякога и аз изпадам в умопомрачение 🤪

# 64
Аз съм 21+5 и я усещам много рядко и много леко.

Как ти е разположена плацентата? Моята е по предна коремна стена и АГ си ми каза, че това оказва влияние.

Nansss, извинявай, че досаждам, но по всяко време ли могат да се добавят щъркели на първа страница? Или не...? Rolling Eyes

Никой не ми е казвал как е разположена,само казват всичко е наред с бебето..сега на 25и ще питам поне при който ходя на фм е по приказлив ,че на жк едвам и вадя думите и то особено като незнам какво да питам :д на 5и ми каза, че бебчо лежи по корем :о :3

# 65
  • Сандански
Докато се запиша в новата тема и вече сте изписали 5 страници.  Браво  на Nansss  за новата тема 💐
Относно ритничетата и аз ги усещам, но не мога да ви кажа по кое време са и колко време траят. Гледам да не се задълбочавам в тези  неща, защото с предната бременност имах няколко пъти  по два дни да не усещах нищо и се бях много филмирала, а всичко си беше наред. Сега се радвам на ритничетата без да ги броя и да мисля кога беше последният.
И аз съм с ниска плацентата, докторът ми казва, че има вероятност до 28 седмица да се вдигне. Ще чакам пък ще видим.

# 66
  • София
Значи момичета щом всички сме горе долу в 21-23 седмица и не усещаме съвсем пък сме с предна плацента, значи всичко е наред и няма да се филмираме. 😊 Моят лекар каза, че до 1,2 седмици ще започне да се усеща. ☺️❤️

vialpa за плацентата лекаря мк каза, че може да се вдигне, но не звучеше много обнадежден. И аз четох че до 28 седмица има вероятност да се качи, ама моята не е мръднала. В крайна сметка всичко да е наред. 😊
А за Бебеманията мислим в неделя.

# 67

Да, по-всяко време, но напоследък ми беше много натоварено и все не можех да седна на компютъра за повече от 5 мин. Много се извинявам, че така забавих нещата. Сега съм се хванала с ъпдейта, първо с каквото сте подали от миналата тема, а след това и от тази, че тя наистина бързо върви Simple Smile

# 68
  • София
Не питам, за да досаждам, а защото имам някакъв спомен (очевидно грешен), че не може еди-си-колко време след пускане на темата.

Иначе, когато можеш, естествено! Simple Smile

# 69
Това са резултатите ми. Може ли някой да ми ги разшифрова Blush
RBC - 3,79 (3,8-6,2)
HGB - 112 (110-180)
HCT - 0,317 (0,35-0,54)

# 70
Така... мисля, че наваксах всичко с първа страничка, всички заявени щъркелчета и други промени са добавени, ако съм пропуснала или сбъркала някое пишете и ще го бутна още днес.

# 71
Това са резултатите ми. Може ли някой да ми ги разшифрова Blush
RBC - 3,79 (3,8-6,2)
HGB - 112 (110-180)
HCT - 0,317 (0,35-0,54)

Нищо притеснително. Може би скоро ще ви включат прием на желязо и допълнително фолиева киселина. 🤗

# 72
Така... мисля, че наваксах всичко с първа страничка, всички заявени щъркелчета и други промени са добавени, ако съм пропуснала или сбъркала някое пишете и ще го бутна още днес.
Ако може да се добави синьо щъркелче при мен 😊😊

# 73
И за мен едно синьо, моля Simple Smile
Годините може да се поправят на 36. Ще ги навърша след месец, ама няма смисъл да те занимавам пак с поправки.

# 74
Mishell1, Arabella34, вече си имате и вие щъркелчета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт