Откраднат живот 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува • тема 78

• 27 811
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  Пепе сигурно си е в България щом ходи на училище . А за да тръгне Банков към Германия ми е трудно да предположа причината. Има телефони , Христо е много всеотдаен баща ,не допускам да не тръгне веднага към България ,ако е толкова сериозно болно детето .
  Между другото сякаш мярнах Пепе на капките снощи 😃

# 616
  • русе
Пепе на кого е дете в живота?

# 617
  • София
Пепе на кого е дете в живота?
На главната сценаристка и продуцента Wink, т.е на Милошеви

# 618
  • София
Вергов около седмица беше на ски почивка, та като нищо да са спретнали това пътуване до Германия на Банков , за да оправдаят отсъствието му Grinning

# 619
Вергов около седмица беше на ски почивка, та като нищо да са спретнали това пътуване до Германия на Банков , за да оправдаят отсъствието му Grinning

И аз това си мисля, защото и предната седмица не се мяркаше в епизодите.

# 620
Госпожа Фотева е като елфче, нежна и с това ушенце Simple Smile

# 621
  • София
Ох, как ми се иска Костюмаров ей сега да я тръшне на бюрото Grinning

# 622
Преди това Табаков май ще тръшне Зорница на бюрото

Костюмаров...еххх..

# 623
Табаков се държа изключително грозно и неподходящо, направо ми идваше да му цапна един.

Петър ме кефи какъв стоун фейс Grinning

# 624
Преди това Табаков май ще тръшне Зорница на бюрото
Не се знае дали ще й хареса на нея обаче. Като я гледам не остана очарована от предпочитанията на Табаков във връзките и набързо се изнесе. Grinning Нещо не се разбраха правилно.

# 625
  • София
Табаков и Зорница са ми супер странни - почват някаква свалка и като се стигне до съществената част и бият отбой и двамата Grinning

# 626
  • София
С музиката, която върви за фон докато лекарите разговарят, сериала все повече се превръща в класическа сапунка.

# 627
Табаков се е взел много насериозно, сма май той пръв ще хлътне.
Захариев не знам как има такова волско търпение, Галя е под всякаква критика - загубила си е ума, нищо не я интересува.

# 628
Пешко е железен Grinning

Темелков, такава надежда имам в теб, а ти........едвам я поглеждаш тази хубава жена пред теб и само цифри са ти в главата. Ина за да го свали трябва да му говори за висша математика Joy

Табаков и той пън та дрънка, ще си намери майстора.

# 629
Да ме прощават Зори и Деянчо, ама тийновете по-добре се свалят от тях. 😒

Общи условия

Активация на акаунт