Любители на кучета - 90

• 25 632
  • 756
  •   1
Отговори
# 465
  • под тепетата
Няма подходящ момент  да ти се случат такива неприятности! Оздравявай бързо,  despicable!
 Привет на Тонка и фурията Харли!

# 466
 Здравейте
от къде купувате гранули за малки кучета на 2 месеца
за Бургас става въпрос

# 467
Despicable, имаш прегръдки и от нас. Heart Бързо възстановяване ти желая!

# 468
Ако ще правите среща във Варна, свиркайте да се присъединя и аз.

Нора още малко ще е така докато се преместим на къщата и после става като бебе дивак. Тича по двора, игрива е и неуморима не й личат годините Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 469
Олеее, че сладка Нора Heart Eyes
Добре дошли на Тонка и Харли. За варненска среща може и на мен да свирнете.

# 470
despicable, прегръдка от мен, за съжаление нямам какво друго да предложа..

# 471
  • София
Despicable, бързо да се оправяш! Пращай го магарето в един кашон по Еконт, ще го гледаме докато оздравееш!

Коте, радвам се, че поне при теб не е сериозно положението. Бързо да ти минава!

Реа, Нора май има нужда да ѝ се подкъсят ноктите. Такова спокойствие лъха от спящата муцунка Heart

Аз заради Бека веднъж паднах и добре, че имах няколко ката дрехи и нямах щети. Поожулих си дънките и си скъсах ръкавицата, но поне кожата ми беше защитена. И да не се чудите как точно се пада от 7кг. куче... Заплете ми се в краката и в опит да не я направя на ваденка се пльоснах в средата на училищния двор и хем се смях, хем ревях.

Последна редакция: пт, 22 мар 2019, 09:58 от джуджанка

# 472
  • о`майна лунна нощ е
Despicable - аз само да кажа, че белите ботуши не са на мода тази година. Кофти, че вече на втора позната го обяснявам това от началото на годината.
Оправяй се, момиче! Ще мине, но след като друго не може да се направи, използвай положението си на принцеса, за да си починеш. То малко глупости дрънкам сега - с бебе и куче, ама все пак - пожелавам да успееш да намериш и положителната страна на едно такова обездвижване. Като се замислиш - не ти ще ходиш до шоколада, а той сам ще идва при теб Simple Smile

# 473
  • София
despicable, как си днес? Да минава бързо!

Мен ме боли цялата дясна половина на тялото, най-вече гърба. Добре, че бях с якето, че на тея камъчета нямаше да се размина без рани.
Събота и неделя сигурно ще си лежа вместо планираните големи разходки с Балушан.

# 474
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз съм падала с Тео. Бях клекнала и той като видя едно дете и като се дръпна и бам цялата станах зелена от тревата 😄 Сино пък го съборил и си скъса долницата тука наскоро, ама той щото лапнал телефона и блее 🤦🏻♀
Ще го водя днес на лекар ама да питам и тука 🧐
Снощи го разхождах и бяга в заграждението със същото диване като него, прибираме се и лапичките му разранени и 4-те 😕
Аз си го обяснявам, че детето не го разкарва достатъчно и са по-изнежени вече, защото преди да родя и си го извеждах такъв проблем нямаше 🤔
На някой случвало ли му се е нещо подобно ? С нещо да го мажа ли преди разходка ?

# 475
  • гр.Варна
despicable, как си днес? Аз съм от Варна и ако мога да помогна с нещо съм насреща.Живея в Трошево,но съм мобилна. Hug

# 476
  • Bарна, морето, сините вълни
Днес е по-добре положението, благодаря.
Само като стана и натежи гипса е доста остра болка, но сигурно е нормално първите дни, досега не съм имала гипс и не ми е познато.
Хора с огромни сърца сте. Да предложиш помощ на човек, който дори не познаваш лично, говори колко много добрина има във вас.

На сестрата на мъжа ми, френчито Хектор, той пък мускулна треска хванал. Отказал разходка и при ветеринаря се установило, че има болки в мускулите. Досега не бях чувала такова нещо. Изглежда му идват малко разходките и се е схванал нещо. Умирам си да го доведат вкъщи да направим запознанство, ама на своя територия Ерос ще пази още повече. А малкия е страхлив, ужас, ужас.

# 477
Е, аз миналата зима нали си извадих коляното Simple Smile Един алабай(40кг бебе) ми се зарадва ли, за лакомствои ли беше, аз подавам коляно като на друго куче, нали знаете, за да не скача по мен.. да бе, ама милия не схвана идеята , какво направи, че падна на другия ми крак (на който ми беше цялата тежест) и хлоп, капачка зад борда.. та Тарчето беше с разходки на двора докато ми спадне отокът и нормализирам походката, че ММ тогава се дърпаше с грижите.

Нарци, не знам, аз миналата зима мажех с кокосово масло преди излизане в снега, ама май няма да ти свърши работа, тук май е изнежване, питай вет..

# 478
  • гр.Варна
despicable съвсем сериозна съм с предложението.Събота и неделя поне мога да помогна.През седмицата съм на работа от 08:30 до 17:00ч. и все бързам. 

# 479
Джуджанка, много си права, че трябва да й се изрежат ноктаците, но е толкова трудно...... преди я водих на ветеринар да ги реже, но много се страхува като отиваме там, почва да й пада козината и да скимти. Стресирана е от многото операции който са й правени в клиниката. Сега аз й ги режа, но трябва да сме 2 човека. Аз я държа и ги режа, а някое от децата й дава луканка Simple Smile Simple Smile Simple Smile и пак става трудно Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 22 мар 2019, 11:14 от Реа

Общи условия

Активация на акаунт