Любители на кучета - 90

• 25 610
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
  • UK
Джинкс го изчаквам хубаво да се изтръска във ваната, после го търкам доста с кърпа и накрая го суша със сешоара. Седи и търпи. После единствено не го оставям в коридора, че там духа, иначе нищо друго не правя за удобството му. Grin

Аз веднъж се прибирам от разходка с кучето и пред портата стоят баща и син (на около 10 години беше момченцето), които много харесаха Джинкс. Прекалено много. След като го погалиха и се прибрахме вкъщи, бащата с целия си акъл влезе в двора и двамата с момчето се залепиха за прозорците и вратата 'да гледат кучето'. Мислех си, че за минутка и ще го оставят намира, ама те седят отвън, викат му, викат си помежду си, обикалят пред прозорците и пред остъклената врата и даже след като ги помолих да напуснат продължиха да го правят. Изобщо не ми беше приятно и накрая се принудих да кажа, че е частна собственост и не може да седят просто така и да ми стресират кучето. Worried Честно казано, бая се стресирах, бяха много крийпи.

# 601
Честит рожден ден на Лили! Да е много здрава и още години радостни моменти Heart

# 602
  • В светлината на слънцето
Честит рожден ден на Лили! Да е здрава, игрива и да я затрупате с подаръци!

На моят общо взето предимно му се радват. Но преди време един дядо ми направи сериозна забележка, че трябва да му слагам намордник, щото с тая голяма уста можел да го захапе. А наскоро пък друг дядо ме попита дали е бойна порода, понеже Робин беше заел поза пехливанин срещу една каруца.

Ей я голямата уста.

# 603
  • София
Боже, боже, наистина ли има хора, които смятат, че френски булдог може да те изяде, не, това е наистина пълно малоумие:sweat_smile: Я, Робин колко е страшен, ужас Simple Smile

Адорабъл, това си е плашещо, странни екземпляри се въдят при вас, то ясно, че кучето е разкошно, ама чак пък да надничаш през прозорците, леле..

Аз и преди съм казвала, че хич не търпя в обкръжението си хора, които не обичат животни. Съжалявам, но за мен това е абсолютно равнозначно на лош човек. Ами не, мерси, нямам нужда от подобни хора около мен.

И да не забравя - Дух, твоята Джина е изключително красива, грациозна и нежна, късмет, че сте се намерили.

# 604
  • гр.Варна
Честит празник на патерици на градската овенка Деси.Много здраве и късмет да те следват / и аз съм овен , имам РД на 30.03 /.
Честит рожден ден на Лили.Много по осем години да си се радвате взаимно.
За падане си говорихме май нещо- 3 пъти съм забивала я нос ,я коляно в земята заради онуй шантавото мойто.

# 605
  • У Диспансера ...♥♥♥
despicable, честит празник и без повече каръщина 🎁🌷
И на Лилянка да е здравичка още дълги години 🐶

Абе как да не може да те изяде френския булдог 🤨
Я питайте моята кукумицин-съседка 🤦🏻♀
Нали вече извеждаме Тео с намордник, ма направо смях ви казвам 🤯
Тонка и моята ме заплашва със събрания за да махнем тоя звяр от блока 🤦🏻♀ Нищо, че не е питбул, яде хора все пак.
Чудя се как бебето не е погълнал още, на как злобно го гледа 😄

# 606
Плами и моя Макс е на твоя ден 30.03 😁
Поспах си бая днес, водих Макс на село след обяд, да видим малката Виви, че снощи бандата на малчуганите драснала из горите с опитен водач.. ама водача зарязал Вивата и се прибрали нощес минус едно куче. Ходиха сестра ми и зет ми да я търсят, оказа се че стигнала съседното село и там разпитали и я открили:
Ей я и нея след като са я открили с едни уплашени и ококорени очи:

И един Макси из двора:

А аз хич не се впечатлявам на хорското мнение за Макс, но този човек познава Макс и ми стана много странна тая предпазна реакция като никога магарето не е проявявало агресия към кучето му, напротив обожава го и все иска да го целува.

# 607
Оооо Борянка! Колко прекрасно настроение ми дари :*

Ами нашите френчита са страхотни Heart

# 608
  • Bарна, морето, сините вълни
Нарцисчева, като Тео не е схрускал бебко, аз ще го схрускам. С тия бузинки, душичка. Heart Eyes
"Малката Виви", как малка? Я, каква е голяма вече. Сигурно ти липсва у дома. Аз привържа ли се към куче, никакъв шансове да го оставя другаде, дори и да ходв да го виждам.
Подхвърлям на мъжа ми, ако намерим куче в беда на улицата дали ще му помогнем, той казва" разбира се". После с едно мазничко гласче "а далиии ще си го осиновим", но той смята, че Ерос няма да допусне. И все пак, ако помогна на куче и доро за нощ да ми е вкъщи, няма да ми се иска повече ниога да го пусна.

Последна редакция: нд, 24 мар 2019, 21:13 от despicable

# 609
Joy Joy да не настине на мама бебето Hug

# 610
  • Bарна, морето, сините вълни
Много джиджан халат или кърпа си има. Joy
За Ерос ползваме халат с розово и бяло. Grinning

# 611
  • On the sea
Despicable, Честит рожден ден на патерици! Жива и здрава да си и по бързо да се възстановяваш.
Честит рожден ден и на Лили, разкошна е!
Аз вече свикнах с хорското мнение за Кайра най - вече, дори не ми прави впечатление. Наскоро един дядо отбеляза, че била много слаба, но какво да сме правели, колкото сме можели толкова сме я хранели 😂😂😂, мисля че и за Роки се беше изказал преди време по същият начин (45кг = слабо куче 🤣🤣🤣).
И да се покажем, че скоро не сме
(види ли телефон обръща глава задължително)

А тук вече спяща 😊

# 612
despicable още ми е гадно, че не е у дома, но просто за момента е трудно отглеждането на две магарета в апартамент. Със сестра ми често ни съвпадат смените и кучетата стоят по 12 часа сами затворени. За да разходя Макс в ранния следобяд се измъквам за час време, но той стиска и издържа, а малката така и не успя да разбере къде се вършат нуждите камо ли да стиска. А какъв разрушител е няма да разказвам. Иска много време и занимания за да се научи на правила и държание, а за съжаление аз нямам нужното време и за нея и за Макс. А приоритет ми е Макс да го превъзпитам и после и нея, но едновременно е много трудно. Ама пак ще си я прибера, а и се надявам скоро да приключим ремонта на селската къща и дружно да се изнесем там за топлите месеци 😁
Духче как само си я увила тази красавица. Бих я нагушкала а заедно с одеалцето 😍
velvet сетих се, че те четох тия дни.. как е юнака? Няма ли оперативно лечение на проблема с лапите му, така че да може да е активен и без болка?
Нарцисчева какви бузки имате.. само за мачкане и целуване са и на Тео и на бебе 😍
Надявам се да не съм пропуснала някой, уж всички четох и запомних 😁

# 613
  • On the sea
Sivi, благодаря, добре е, беше нещо краткотрайно, дори хапче не дадох, отново тича с пълна пара и гони пеперуди като луд 😂. Има операция, доста скъпа и без гаранция за успех, след  дълго лутане по ветове получихме най - искрен съвет от новата ни докторка, да не правим операция. Ако не дай си Боже отидат на зле нещата имаме резервен вариант с едно английско олио и така.
Виви е станала голяма красавица и как невинно гледа 😊.
Към стопанките на госпожици имам питане. Случвало ли ви се е да се изпускат по време на сън? Вече няколко сутрини заварвам огромни локви, а тя си лежи на мокрото и хич не и дреме, а по принцип пишка ли и се посред нощ застава пред вратата и започва да скимти до като не стане някой.

# 614
  • София
velvet, на нас 2-3 пъти ни се е случвало да я намерим така докато спи. Бях я водила на вет, урина взимаха, гледаха ѝ мехура - нищо нямаше. Не се е случвало от няколко месеца вече.

Общи условия

Активация на акаунт