Любители на кучета - 90

• 25 618
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
Честит рожден ден, красива Лили! 💐🥰💖

# 586
  • София
Лили да си жива и здрава и поне още толкова рождени дни да посрещнеш с твоите хора!

Вихър изглежда доволен на слънчице!

Видях и Нейо в групата във фейса! Събираме се там 😉

# 587
  • София
Честит рожден ден на Лили! Да е здрава и много да ви радва. Heart

Вихър да е във вихъра си и да няма никакви проблеми. Kissing Heart

Хахаха, Киви питбулката. Шъомръ. Heart Eyes

# 588
  • Варна
Честит ден, Лили, здрава, дива и щастлива.

# 589
Хайде и тук, на патерица ЧРД на despicable, да е весела, слънчева, щастлива и късметлийка! bouquetИ друг път място специално за Ерос! Simple Smile

И на Лили честит рожден ден! Да е жива и здрава, все така красива и да я слушкат стопаните! Поздрав и подарък от бат,Рексьо! Grinning

Добре дошли на Butterfly* и бебчо-кокерчо! bouquet

А Вихър е прекрасен! Heart Eyes Peace

# 590
Жива, здрава и послушна Лилянка!

Сиви,  вчера разхождаме с ММ Денис и една баба му обясни, че тия кучета са много опасни и си нападат стопаните.  Отговори й той, че като не ги възпитават,  така ще е. Ах, ох, бог на ви пази. Абе яяяяяяя... пускай си го покрай ушите, гадно е , ама...

# 591
  • София
Аз ако се впечатлявах от хорските приказки... Една баба специално дойде да ми каже, че кучето ми не само че е грозно, ама направо противно. Питах я дали се познаваме и на свой ред й казах, че мнението на непознати ми е особено ценно.
Признавам си обаче, че вече не каня една съседка вкъщи, защото всеки път, когато види Харли, виждам погнуса в погледа й. Ми майната й. Joy Аз не държа да ми харесват кучето, но явни демонстрации на неприязън отказвам да толерирам.
Със стопанката на питбула във входа също не се поздравяваме. Даже и общо събрание беше свикано заради въпросното куче, но е дълго за разправяне.

# 592
  • sf
Ох, не мога, грозно било 🤣
Що не попадам на такива, да ми кажат нещо накриво, ще ме помнят с дни 🤤
Това са хора без собствен живот, пъхайки си носовете, дето не трябва.

# 593
  • Bарна, морето, сините вълни
Те бабите все много знаят и разбират относно кучета и деца най-вече. Безценни съвети може да получите. А, че Денис може да изяде някоя баба на закуска е безспорен факт. Sunglasses  Да не се подиграваме много, че не се знае един ден колко ще изкукаме и ние. Grinning
Аз също съм започнала да страня от хора, които се държат зле с Ерос.

# 594
Тя бабата загрижена нас да не изяде.
Тонка, що не й каза, че и тя е противна.

# 595
  • под тепетата
Seerose., кажи и ,че Денис е вегетарианец   Mr. Green

# 596
  • София
О, аз съм си в една постоянна нирвана и само здравето на домашните може да ме разклати.

# 597
Smiling ImpSmiling Imp ahahahahahahahahaha представям си как някой ще дойде да ми каже, че ми е горзно кучето Smiling Imp
Между другото и аз преди намирах френските булдоци за много грознички, а булдозите направо да ужасни. Обаче не знам, май покрай нашите Френчита в темата, сега като видя такова и много мило ми става. Даже искам Relaxed
Ама която и порода да намирам за не много симпатична, никога няма да ида да го изтърся на някого.

Абе момичета, с кучета с дълъг косъм и подкосъм - как си ШуШите шушанковците? Днеска беше надлежно изкъпана със шампоан за 20 лв! (двадесет лева), който ми набутаха от Добро Хрумване, като я осиновявах. Бърсах с кърпи, суших със сешоар, кръста ми се схвана, дупето ме заболя, краката се разтрепераха от толкова време наведена над нея - тя все мокра си седи. Да не я простудя, а? какво да я правя... печка да паля?

# 598
Flowers Hibiscus Честит рожден ден на всички празнуващи! Да са живи и здрави! Flowers Hibiscus

Аз пък все се чудя как може да има хора и то много хора които не обичат животни!!! Винаги ми е странно когато дойдат наши приятелски семейства на гости как изобщо не обръщат внимание на Нора. Все едно я нема! Едно здравей не й казват пък камо ли да й обърнат някакво внимание! Егати хората!

# 599
  • Bарна, морето, сините вълни
Като къпем Ерос го тръквам малко с кърпата и го оставям да се тръска и търка в дивана, то просто е ненормално това животно. Подскача като кобила. Абсурдно е да го подсуша добре.
П. С. Ние още палим печка.

Общи условия

Активация на акаунт